-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 28 d.

Diena turėtų būti aktyvi, „ugninė“, kai tinka imtis tų darbų, kuriuos reikia greitai užbaigti. Tiks kuo daugiau judėti, pradėti sportuoti. Šiandien itin svarbu apgalvoti sakomus žodžius, nes jie gali labai greitai tapti tikrove, bus lengva iššaukti ginčus. Gal kartais verta ir patylėti? Arba sukalbėti maldą. Antra vertus, šiandien derėtų netoleruoti neteisybės, rasti būdų be agresijos pastovėti už tiesą.
Pomidorų pasta
Pomidorų pasta / 123RF.com nuotr.

Šios dienos nuotaikas gerai atitiks geltonos, rudai oranžinės, tamsiai raudonos, ochros spalvų drabužiai, tiks puoštis „ugniniais“ mineralais – raudonu rubinu, granatu, piritu, pabūti prie ugnies, uždegti žvakę, valgyti šiltą, tačiau lengvai virškinamą maistą.

Po pietų, nuo 16:30 val., o ypač penktadienį iki popietės, nereikėtų planuoti rimtesnių darbų, pirkinių, nes tai bus vadinamojo neefektyvaus Mėnulio laikas, kai reikėtų užsiimti įprastais darbais, užbaigti tai, kas pradėta, skirti laiko tvarkymuisi ar poilsiui.

Vakare, 21.09 val. Mėnulis pereis iš Dvynių, kur jis buvo savo valdose, stiprus, skatinantis bendravimą, mokymąsi, darbą su informacija, į jausmingą Vėžio Zodiako ženklą. Norėsis daugiau kalbėti apie pajautas, namus, šeimą, pokalbių tonas keisis į ramesnį, lėtesnį.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena įvairiais aspektais bus jums palanki, bus lengva veikti, atskleisti savo geriausias savybes – aktyvumą, drąsą, tiesumą, veržlumą, tačiau reikėtų pasistengti, kad tai netaptų agresija, pykčiu, kova dėl kovos. Atsakingai bendraukite, kurkite, veikite, judėkite, įgyvendinkite planus – aplinka palaikys jus. Nepamirškite nusišypsoti, pasakyti komplimentą, apdovanokite savo dėmesiu vaikus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jums bus kiek sunkiau suvaldyti aktyvias šios dienos energijas – nukreipkite jas į fizinę veiklą, praktinių, skubesnių reikalų tvarkymą, palanku peržiūrėti turimus išteklius, rasti neišnaudotų pajamų šaltinių. Skirkite laiko pasirūpinti šeimos gerove, diena palanki gražinti namus, jų aplinką, maloniu dėmesiu pradžiuginti tėvus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien jums palanki diena, nes jums taip svarbus bendravimas teiks džiaugsmo, tačiau svarbu bus suvaldyti tai, ką sakote ar rašote kitiems žmonėms, juolab viešai – neskubėkite skleisti žinios, pagalvokite, ar tai būtina, kaip tai atsilieps kitų ar aplinkos interesams. Šiandien bus lengva rasti reikalingų žinių, kontaktų, itin tiks pasidomėti menais, pažaisti su vaikais – tai gali puikiai įkvėpti naujoms idėjoms jūsų veikloje ir gyvenime.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Keistas laikas tęsiasi, ypač gimusiems iki birželio 27 d. – visa aplinka džiaugsminga, kviečia kurti, bendrauti, žaisti, judėti, o jums norisi ar tenka spręsti gilias asmenines problemas. Šiandien palanki diena išspręsti gilų ir nemalonų klausimą, susijusį su jūsų dabine veikla, tai gali turėti palankių pasekmių jūsų gerovei.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jums palankus laikas tęsiasi – šiandien jus palaikys ne tik Mėnulis, keliaujantis per jūsų Zodiako ženklą, bet ir Saulės kalendoriaus diena, kurios simbolis yra ugninis Liūtas – veikite, dosniai skleiskite šilumą, dalykitės savo patirtimi, raskite būdų būti naudingu visuomenei. Palanki diena pasirūpinti savo kūno gerove, išvaizda, daugiau pajudėti ar pradėti sportuoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors darbas pareikalaus iš jūsų daug dėmesio, norėsis labiau pasigilinti į save, nurimti. Palankus metas rasti meilės ir kūrybos šaltinį savyje. Tyliai skleidžiama šiluma, jūsų mylinčios akys suteiks jums daug energijos įveikiant darbus ar sprendžiant skausmingai mygiančias problemas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryški, aktyvi diena, kai bus palanku pristatyti savo veiklą pasauliui, rasti išmintingų ir patrauklių sprendimų. Į jūsų žodį bus įsiklausoma. Palanki diena išspręsti skausmingą įsisenėjusią partnerystės ar teisinę problemą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbui ir šiandien skirsite daugiausia dėmesio – pasistenkite rasti, už ką pagirti kolegas, o ypač pavaldinius, nusišypsoti. Tiesa, pasistenkite, kad žodžiai būtų tiek malonūs, tiek teisingi. Ši diena itin palanki rasti naujų, nors galbūt skausmingų sprendimų sutvarkant išteklius jūsų tolesnei veiklai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Polėkio šiandien jums netruks, gal net bus sunku jį suvaldyti – daugiau judėkite, sportuokite, išeikite pasigrožėti gamta, tiktų pradėti lankyti taiči, jogos kursus. Laikotarpis jus vers peržiūrėti savo santykius su kitais žmonėmis, sutartis – šiandien tinkamas laikas rasti galbūt skausmingus, tačiau palankius sprendimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors pilna kasdienių rūpesčių ir darbų, ši diena suteikia jums galimybę rasti žinių, išteklių ir būdų juos susidėlioti taip, kad galėtumėte lengvai ir džiugiai įveikti. Gal ir skausmingai, tačiau sėkmingai turėtų pavykti atsikratyti jūsų gyvenimui ir sveikatai kenkiančio vieno ar kito paveldėto įpročio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų energija ir kūrybingumas šiandien krypsta bendros veiklos, santykių link – dalykitės, konsultuokite ir konsultuokitės, ieškokite džiaugsmingų, kūrybingų būdų, kaip pagerinti, išlaikyti sėkmingą ryšį su aplinkiniais žmonėmis, verslo partneriais. Galbūt reikia kam nors paskambinti, ką nors aplankyti, kad išsispręstų įsisenėjęs santykių klausimas?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien turite galimybę daug nuveikti gražindami namus, aplinką, darbo vietą – galbūt verta kokių nors daiktų ar įpročių atsisakyti, kad jūsų kasdienėje aplinkoje atsirastų daugiau šviesos, erdvės bendrauti, kūrybai, džiaugsmui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius