Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 30 d.

Kai kam ketvirtadienis – kritiškiausia savaitės diena, laukia nesusipratimai, painūs konfliktai. Tai itin avaringas ir miglotas metas, stipriai išaugs potraukis svaigalams, galite nukentėti nuo įvairaus plauko šarlatanų. Susitelkite į dvasinį augimą, siekite emocinio stabilumo, nesusigundykite rizikingais pasiūlymais.
Šunų parodos portretai
Šunų parodos portretai / Vytauto Šauklio nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Palankus metas tvarkyti finansinius reikalus, galimos premijos, tinka tartis dėl geresnių sąlygų, didesnio atlygio. Šiandien kils ne viena kūrybiška idėja, puikiai seksis originalių sprendimų nebijantiems Avinams. Skirkite pakankamai laiko išvaizdos puoselėjimui, pasirūpinkite nepriekaištingu įvaizdžiu – ketvirtadienį pirmas įspūdis bus labai svarbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien bus sunkiau susikoncentruoti, dažniau norėsis atsiriboti, pabūti vienumoje. Leiskite sau atsipalaiduoti, vizualizuokite dalykus, kuriuos norite pritraukti į savo gyvenimą, įsitikinsite – svajonės pildosi. Ypač seksis meno atstovams, grožio srities specialistams. Palanku tvarkyti reikalus susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ketvirtadienis – kritiškiausia šios savaitės diena, todėl elkitės itin sąmoningai. Nesusipratimai darbe pasieks savo piką, galite nuspręsti arba būsite priversti palikti esamą darbo vietą bei ieškoti naujų profesinių perspektyvų. Verčiau susilaikykite nuo svarbių sprendimų priėmimo, nepradėti nieko nauja – didelė tikimybė skaudžiai suklysti, labai tikėtina, jog tik veltui iššvaistysite jėgas. Ypač atsakingai elkitės būdami prie vairo – tai itin avaringas metas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien Vėžiai elgsis labai ryžtingai – gal net kiek per agresyviai ginsite savo poziciją. Tinkamas metas atostogoms, tačiau nerekomenduojama rinktis tolimų, egzotiškų kraštų – puikiai tiks poilsis sodyboje, gamtoje prie vandens. Ketvirtadienį venkite bet kokių svaigalų, kitaip neišvengsite nemalonumų, pridarysite daugybę kvailysčių. Vakare tikėtinos geros naujienos, malonūs vizitai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Valdykite savo emocijas, nesileiskite užvaldomi impulsų, kitaip neišvengsite apmaudžių klaidų. Šiandien darysite tik tiek, kiek iš jūsų reikalaus aplinkybės – trūks motyvacijos, tai ypač pasakytina apie antrąją dienos pusę. Nepalankus metas svarbiems susitarimams tvirtinti, nebent, tai būtų pardavimo sandoriai, bet ir tuo atveju būtina itin atidžiai tikrinti visas detales. Tikėtinos problemos, susijusios su vaikais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ketvirtadienį gyvenimas pametės ne vieną skaudžią situaciją – norite to ar ne, turėsite atsigręžti į savo vidų. Kuo labiau stengsitės bėgti ir neigti nemalonią vidinę būseną, tuo bus sunkiau. Susitelkite į dvasinį tobulėjimą, analizuokite savo emocijas, ieškokite tikrųjų nepasitenkinimo priežasčių. Atsiprašykite tų, kuriuos įskaudinote, gebėkite pripažinti klydę.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Palanku puoselėti tarpusavio santykius, tačiau reikėtų itin atsargiai vertinti naujai gautus pasiūlymus bei užsimezgusias pažintis. Ši diena tinkamesnė idėjinei veiklai, ateities vizualizavimui, bus sunku siekti konkrečių rezultatų, susitelkti į praktines užduotis. Imkitės tik tų darbų, kuriuos galite greitai pabaigti, kitu atveju tai bus labai neperspektyvu – tik veltui iššvaistysite jėgas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Įtampos darbe gali ne juokais sujaukti visus planus, tai ypač neigiamai paveiks jūsų savijautą. Šiandien mažai kas priklausys nuo jūsų valios, teks dažniau prisitaikyti, paklusti kitų įnoriams. Diena itin paini – tai nėra tinkamas laikas pernelyg ambicingiems, rizikingiems sumanymams realizuoti. Verčiau susitelkti į kasdienę veiklą, ramiai pabaigti einamuosius darbus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai sudėtingiausia visos savaitės diena, Šaulio zodiako ženklo atstovai gali būti įtraukti į kitų intrigas, avantiūras. Didelė tikimybė tapti atpirkimo ožiu, ilgam susigadinti savo reputaciją. Gerai apgalvokite kiekvieną savo žingsnį ir žodį. Venkite viešų pasisakymų, nerekomenduojama tvirtinti reikšmingų susitarimų, įsipareigoti. Susitelkite į kūrybinę veiklą, daugiau laiko skirkite mylimiems žmonėms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Vyraus nepastovios nuotaikos, galimi šiokie tokie nesusipratimai artimoje aplinkoje. Itin atidžiai tikrinkite išeinančią bei ateinančią informaciją, galimos apmaudžios klaidos, bus didelė nesusikalbėjimo tikimybė. Ketvirtadienį gauti pažadai bei įvykę susitarimai bus tušti, vargu, ar tai realizuosis. Nepasiduokite svaigalų traukai, būkite itin atsargūs sėsdami prie vairo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nesivelkite į beprasmius ginčus, ketvirtadienį būsite linkę provokuoti konfliktines situacijas. Nemaloni vidinė būsena skatins ieškoti kaltų – matysite priešus ten, kur jų iš tikrųjų nėra. Šiandien reikėtų dažniau susimąstyti apie ateitį, gali ateiti puikios įžvalgos, suvokimai. Tačiau neskubėkite pereiti prie veiksmų, šis laikas turi būti skirtas idėjų generavimui, svajonėms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ketvirtadienį Žuvų zodiako ženklo atstovų laukia finansinė sėkmė, gali realizuotis itin rizikingi sumanymai. Tai palankus metas tartis dėl geresnių sąlygų, didesnio atlygio. Tačiau ne viskas eisis lyg sviestu patepta, laukia ir nemažai sunkumų. Ypač daug nesusipratimų tikėtina darbo aplinkoje – saugokite savo reputaciją. Šiandien gali atsiskleisti sudėtingiausi jūsų charakterio bruožai – neleiskite sau paskęsti melancholiškose nuotaikose, venkite bet kokių svaigalų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius