Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 6 d.

Mėnulis jau gana „senas“, keliauja lyrišku, jautriu, daugiau į dvasinius poreikius orientuojančiu Žuvų Zodiako ženklu, tad antroji darbo savaitės pusė ir toliau išlieka emociškai jautri, tačiau gana rami. Turėtų atslūgti ir didžioji dalis ankstesnių dienų rūpesčių, daugėja aiškumo, paprastumo, tačiau informacijos srautas gali būti labai didelis, gali tekti tvarkyti tiek naujus, tiek iš praeities sugrįžtančius reikalus, dokumentus, daug bendrauti.
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Geras laikas mokytis, dirbti su informacija, ieškoti būdų turimas žinias pritaikyti. Naujų didelių darbų pradžią atidėkite kitos savaitės antrajai pusei. Dabar geras laikas pasirūpinti tiek aplinkos, tiek aprangos grožiu, patogumu, pajautimu – gali norėtis kažką keisti, labiau suderinti su vidiniais poreikiais, būsena, tikslų siekimu, tuo pačiu ir naujai žvilgterėti į tai, kuo užsiimate – ką galima padaryti kitaip? Taip, kad ir jums, ir aplinkiniams būtų geriau, visi gyventume gražiau, maloniau.

Giedrą nuotaiką palaikys tamsiai raudona, auksinė geltona, oranžinė ir balta spalvos aprangoje, papuošalai su špineliu. Maistui tiks viskas, kas primena Saulę, – blynai, pyragai, uogienės, medus, sviestas, varškė.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Vertėtų ir šią dieną praleisti kuo ramiau, vengiant aktyvesnės veiklos. Geras laikas permąstyti savo vertybes – ką jums reiškia gražus, patogus gyvenimas, kam reikalingi pinigai, ką jie jums teikia? Tinkamas laikas ir savianalizei, pamatyti tas savo didžiai vertinamas savybes, kurios, deja, gali trukdyti jūsų siekiams, – visų pirma atkreipkite dėmesį į santykį su kitais, komunikavimo būdus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pagaliau atėjo šioks toks atokvėpio laikas, kuomet darbų ir rūpesčių srautas palengvėjo, viskas po truputį stojasi į vėžes, o ir jūs patys sulaukiate šiek tiek daugiau pripažinimo bei dėmesio. Geras laikas tiek plačiau pristatyti savo veiklą, tiek imtis to, kas svarbu ne tik jums ar jūsų profesiniams siekiams. Susitikite sielai artimais žmonėmis, imkitės visuomeninės veiklos, labdaros projektų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas imtis profesinės veiklos, prisiminti ankstesnius įsipareigojimus bei pažadus ir pasistengti vienaip ar kitaip juos išpildyti ar bent įnešti aiškumo į situaciją. Vertėtų daugiau dėmesio skirti jūsų idėjų įgyvendinimui, galimybių paieškai – daugiau bendraukite su bičiuliais, autoritetingais žmonėmis, potencialiais kolegomis ar rėmėjais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tikėtina, kad gausite dar vieną šansą atstatyti santykius su jums svarbiais žmonėmis, išspręsti jau seniai skaudančią problemą gražiuoju. Daug kas priklausys nuo jūsų vertybių, to, kuo tikite ir pasitikite, tačiau būkite dėmesingi bendraudami su mažiau pažįstamais žmonėmis, organizacijomis – yra rizikos būti įtrauktiems į sektantines, išnaudotojiškas organizacijas ar tinklus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gana tinkamas laikas spręsti finansinius ir netgi būsto reikalus, ypač jeigu tai susiję su profesinio ir asmeninio gyvenimo derinimu, palankios darbo vietos įsirengimu, draudimu. Interpretacijų ir laikinų rūpesčių gali atsirasti, tačiau taip pat ir galimybių. Esate jausmingi, aktyvūs, tad laukia įdomi ir prasmingų darbų diena, svarbu tik išlikti saikingiems, rasti laiko atokvėpiui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jautrus laikas, kuomet būsite linkę atiduoti save greta esantiems, ypač jus jaudins antrosios pusės, verslo partnerių reikalai. Informacijos, bendrų reikalų bus daug, tad ir toliau teks darbuotis susitelkus, pamirštant tai, kas jums asmeniškai labiausiai kelia džiaugsmą. Vis dėlto yra tikimybės sulaukti gerų žinių ar bent paskatinimo eiti savo keliu iš tų, kurie jums svarbūs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas asmeninių santykių srityje, po truputį sprendžiasi ir profesiniai reikalai – pora likusių darbo savaitės dienų turėtų būti itin sėkmingos pabaigiant spręsti susikaupusius profesinius reikalus, ypatingai finansinius, taip pat ir susijusius su nekilnojamuoju turtu, draudimu, paveldėjimu, – gali tekti grįžti prie senų šeimos istorijų. Ieškokite naujų galimybių, sprendimo variantų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gražios, jausmingos, kūrybingos dienos, kuomet problemos arba išsisprendžia, arba lieka toli antrame plane, – puikus laikas atstatyti asmeninius ryšius, puoselėti santykius su antrąja puse, tačiau taip pat ir pasirūpinti savo sveikata, energijos ir finansiniais resursais. Prisiminkite turėtus ryšius su galinčiais jums padėti svarbiais žmonėmis, prisiminkite vertingą patirtį, gautas žinias.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien, tikėtina, sulauksite išties prasmingo atpildo už visa tai, ką pastaruoju metu nuveikėte, kam atidavėte išties daug savo pastangų ir širdies. Daug malonių emocijų ir džiaugsmo šiandien jums suteiks bendravimas su artimaisiais, tėvais ar tiesiog pabuvimas namuose, jaukioje aplinkoje su prisiminimais, sentimentaliomis istorijomis iš praeitis ar vartant vaikystės nuotraukas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas tvarkyti tai, ką manote esant itin svarbiais dalykais jūsų saviraiškai. Kūryba, laisvalaikio veiklos, buvimas su mylimu žmogumi, vaikais leis jums prisiminti tai, kuo iš tiesų esate. Ieškokite būdų suderinti asmeninius poreikius su profesine veikla, visuomenės poreikiais. Geras laikas savo veiklos reklamai, prekybai, mokytis naujų dalykų, taip pat ir organizuoti labdaringą veiklą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visas jūsų dėmesys pastarosiomis dienomis skiriamas šeimai, artimiesiems, namams ir jų reikalams, įvairiausioms problemoms spręsti ar poreikiams tenkinti – veiklos iš tiesų daug, energijos turite taip pat daug. Tiesa, yra pavojaus susikurti per daug norų ar idealų, siekti daugiau nei aplinkiniams ar jums iš tiesų būtina. Šiandien tinkamas laikas pasitikrinti ir atsisakyti perteklinių lūkesčių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražios dienos, kai viskas, atrodo, pagaliau sklandžiai sekasi. Ypatingai jus turėtų džiuginti galimybė pagaliau sklandžiai suderinti profesinius ir asmeninius reikalus, rasti kalbą su namiškiais, susitvarkyti komunikacijų sistemą, rasti jūsų veiklai būtinų ryšių ir informacijos. Veikite drąsiai, šiandien galite sulaukti paramos iš senų draugų, autoritetingų asmenų, visuomeninių organizacijų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius