Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 10 d.

Labai įdomi savo galimybėmis diena – kad ir kaip bus sunku, kils vidinio nepasitenkinimo ar kliūčių veikloje – ieškokite, domėkitės, veikite ar bent išeikite pasivaikščioti ir sprendimai ar bent nusiraminimas ateis.
Šaldytos uogos
Šaldytos uogos / Shutterstock nuotr.

Mėnulis keliauja diplomatiškuoju balanso ir grožio siekiančiu Svarstyklių Zodiako ženklu, tad bendraujant ar kažką darant bus labai svarbu išlaikyti gerą toną, atsižvelgti į kitų interesus, kad ir kaip tai jums atrodys nepatogu, reikalaus papildomų pastangų ir atvirkščiai – norėsite kažką nuveikti greitai, aiškiai ir paprastai, bet aplinkybės reikalaus subtilumo, estetikos.

Teks pasitelkti išradingumą, žinias ir daugiau bendrauti. Tiesa, darbas su informacija šiuo metu apsunkintas, nelabai norisi galvoti – labiau jausti, o tai reikalauja atitinkamų komunikacijos būdų. Diena tinkama įvairioms veikloms, jei pavyks išvengti asmeniškumų, vertinimų, tiesiog pasistengsite nuoširdžiai atlikti tai, ką reikia, kuo geriau.

Šiandien geriausiai jausitės, jeigu jūsų aprangoje vyraus visiškai balta, geltona ir rožinė spalvos, išminties ir tvirtybės suteiks ametisto, platinos papuošalai. Maistas turėtų būti švelnus ir lengvas – ypatingai tiks ryžių ar kitų kruopų košės, pagardintos medumi, pienu, atsisakykite kitų gyvulinių produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nusiteikite, kad šiandien emocijų bus daug, ypatingai bendraujant su antrąja puse ar verslo partneriu, mokslo kolegomis – šis laikotarpis jums svarbus idėjų auginimui, žinių ir išminties kaupimui, tačiau tuo pačiu svarbu pamatyti ir jų panaudojimo galimybes. Diskutuokite, tarkitės, tačiau venkite kovingos pozicijos – verčiau įkarštį kompensuokite sportuodami ar kita fizine veikla.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Turite daug idėjų ir galimybių, kurias, nepaisant visų sudėtingų aplinkybių, puikiai galite įgyvendinti. Taip, jūsų veikla suvaržyta, tačiau yra ir kitokie nei esate įpratę būdai veikti, dirbti ir uždirbti, būti naudingais visiems – jums be jokių abejonių pasiseks, jeigu veiksite savo galva, būsite itin atsargūs su pasiūlymais iš išorės, nebent tai jūsų antrosios pusės ar verslo partnerių mintys.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sėkmės laikotarpis tęsiasi – esate kūrybingi, aktyvūs – puikus laikas burti bendraminčius, kurti verslo ar veiklos planus, ieškoti būdų įgyvendinti tai, kas jums svarbu, juolab, situacija dabartiniame jūsų darbe labai miglota. Antra vertus, būkite sąžiningi prieš save ir darbdavius, venkite išsisukinėjimo ar manipuliacijų ir padarykite viską, ką galite geriausio.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Itin intensyvus, darbingas ir kūrybingas laikotarpis, kuomet verta įdėti nuoširdžių pastangų į tai, ką darote, tačiau tuo pačiu būkite dėmesingi ir tam, ar veikla atitinka jūsų poreikius ir įsitikinimus, ar veda jus pirmyn, ar yra tik būdas užsitikrinti minimalius poreikius. Raskite laiko ir asmeniniams santykiams bei kūrybai – tam, kas suteikia sielai atgaivos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Minčių, idėjų, pasiūlymų, noro veikti yra labai daug, tačiau norai ir galimybės, idėjos ir aplinkybės labai prieštaringi – teks suktis iš padėties ieškant naujų technologijų, minčių ir bendraminčių, sulauksite palaikymo ir iš artimųjų, tik būkite itin dėmesingi finansiniams reikalams – venkite skubotų sprendimų, pasistenkite gerai išsiaiškinti galimybes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų norai gyventi ramiai ir gražiai, pamaloninti dovanomis namiškius ir galimybės gerokai skirsis, nes dėmesį teks skirti profesiniams reikalams. Teks pasukti galvą ir rasti būdų viską suderinti – daugiau bendraukite, kalbėkitės apie savo ir artimųjų norus, apie tai, kas teikia džiaugsmo ir suteikia galimybes eiti toliau.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate matomi, reikalingi ir, nepaisant daugybės užgriuvusių skambučių, smulkių reikalų ir minčių, ką norėtumėte nuveikti, kuo pradžiuginti artimuosius, darote ir padarote itin daug – jūsų išmanumas padės išspręsti ir visas bendravimo problemas ar priekaištus iš sutuoktinio(ės) ar darbo partnerių pusės. Svarbu rasti laiko pailsėti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Keistas laikas – darbų daug, tačiau esate linkę šiek tiek nuo visko atsitraukti. Nepaisant visko, uždarbio galimybės ir šventinių dovanų paieškos suteiks jums naujų jėgų ir paskatų veikti. Puikus laikas pasigilinti į savo poreikius, prisiminti artimuosius ir leisti sau pasidžiaugti gyvenimu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate džiugūs, ryškūs, aktyvūs ir sėkmingi, tačiau pasistenkite mažiau demonstruoti save ir savo išmintį, o daugiau dėmesio rodyti kitiems, ypatingai antrosios pusės interesams, pasirūpinkite tuo, kaip norėtumėte, kad jus matyti kiti – atkreipkite dėmesį į tai, ką sako ar pataria draugai ir venkite perdėto azarto ar pykčio.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Advento nuotaikos jums – pats tas, nors aplinkiniai sunkiai jus ir jūsų poreikius supranta, juolab dabar puikus laikas pasigilinti į tai, ką turite, kas jums svarbu, brangu ir paieškoti būdų, kaip pasirūpinti savimi ir artimaisiais. Tiesa, norėsite daugiau dėmesio skirti karjerai ar profesiniams tikslams, tačiau aplinkybės pareikalaus tvirtybės ir atsakomybės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gražus laikas, kuomet esate nusiteikę suteikti pasauliui kuo daugiau džiaugsmo, padaryti jį gražesniu – esate pilni idėjų ir polėkio, tačiau norai ir galimybės gali būti sunkiai suderinamos, tad teks suktis ieškant paprastų, kūrybingumo reikalaujančių sprendimų. Būkite ypatingai atsargūs leisdami pinigus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kiek daug emocijų kainuotų jūsų išsiblaškymas ar noras įtikti visiems, tačiau vienaip ar kitaip viršininkų ar darbdavių pyktį pavyks sėkmingai numaldyti. Būkite itin dėmesingi išlaidaudami, pasirašinėdami dokumentus, priimdami sprendimus – paisykite nusistovėjusių taisyklių, tradicijų, įstatymų, tarkitės ir ieškokite naujų sprendimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius