Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 1 d.

Pasveikinkime pavasarį – tegu jis ištirpdo ne tik sniegą, bet ir mūsų abejingumą.
Biuro stalas
Biuro stalas / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji pavasario diena Avinams nebus tokia džiugi, kaip norėtųsi. Nuo pat ryto pradės formuotis įtempta, ateinančios pilnaties, opozicija, kuri neleis nei atsipalaiduoti, nei susikoncentruoti ties darbais. Ji skatins iliuzijas, subjektyvias nuomones, norą bėgti nuo atsakomybės. Tačiau darbų ir rūpesčių nesumažės, o gal net padaugės ketvirtadienį. Būtina rasti balansą tarp darbų ir poilsio, kitaip kentės sveikata.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sunki diena, provokuojanti ambicijas. Atrodys, jog kiti nori primesti jums savo valią, jog niekas nepaiso jūsų nuomonės, kuri jums atrodys vienareikšmiškai teisingiausia. Nepasiduokite šiai iliuzijai, tai pirmieji artėjančios pilnaties atspindžiai. Protingiausia šią dieną būtų tiesiog ramiai dirbti, skirti dėmesio mylimiesiems, vaikams. Šis dėmesys turėtų būti daugiau orientuotas į praktiškumą, nei į romantiką.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galimi nesusipratimai darbe. Labai netinkamas laikas aiškintis tiek darbinius, tiek šeimyninius santykius. Geriausia būtų nepuoselėti didelių vilčių, neplanuoti svarbių susitikimų, nepristatinėti naujų projektų šiandien. Vargu ar tai pasiteisins, greičiau suteiks melagingų vilčių ir galų gale nuvils. Verčiau susitelkite į esamus darbus. Vakarą reikėtų leisti kuo ramiau, tarp artimiausiųjų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien vadovaukitės tik logika priimdami svarbius sprendimus. Diena tinkama bendravimui, mokymuisi, seminarams. Tačiau nauja informacija turėtų būti konkreti, aiški, susijusi su jūsų profesine veikla. Ketvirtadienį būsite itin linkę svajoti ir filosofuoti. Jei sugebėsite į tai žiūrėti kaip į atsipalaidavimo formą, o ne ateities planavimą - kodėl gi ne. Vakare nurimti padės mistinis filmas ar knyga.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien geriausia susilaikyti nuo bet kokių sprendimų, susijusių su finansais. Didesnis apgavysčių, vagysčių pavojus. Tad nepasikliaukite tais, kurie siūlo greitą pelną, stebuklingas priemones ar geresnes nei kitur kainas. Nes prarasite ir tai, ką turite, įsigysite nekokybiškus daiktus. Tai gali būti gana produktyvi diena, jei sugebėsite nepasiduoti aplinkos chaosui ir susikoncentruoti ties konkrečiais, rutininiais darbais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Itin sunki diena Mergelės ženklo atstovams. Geriausias patarimas šiandien - nedaryti nieko neįprasto, nekasdieniško. Mažiau bendrauti, neišsišokti, nekritikuoti, bet ir neidealizuoti kitų, kas nebus lengva. Viską būsite linkę matyti pro rožinius akinius, tai gali visiškai prasilenkti su realybe, todėl labai tikėtini nesusipratimai, klaidingos išvados. Susilaikykite nuo sprendimų, svarbių atsakymų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien būsite itin kritiški tiek sau, tiek aplinkiniams, ir tai nebus konstruktyvi kritika. Tai bus kritika, kylanti dėl sunkios vidinės būsenos, kai jaučiamas stiprus nepasitenkinimas savimi. Visiškai nesiseks susikaupti ir atlikti būtinus darbus. Darbo aplinkoje vyraus chaosas, nebus jokio konkretumo, sunkiai seksis susitarti su kolegomis. Ketvirtadienį pasistenkite neužsibūti darbe ir ankščiau eiti miegoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Iškils būtinybė koreguoti ateities planus. Galimos išdavystės, apgavystės, nusivilimai meilės santykiuose. Tai nėra geras laikas pasimatymams, romantikai. Bus labai sunku patiems kažką nuspręsti, patikėti savo sprendimų teisingumu. Ir tikrai šiandien galimi dideli paklydimai, neteisingi sprendimai. Ketvirtadienį draugai bus geriausi patarėjai. Jie sugebės pamatyti situaciją iš šalies ir duoti jums objektyvių patarimų. Būtinai į juos atsižvelkite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ryte kilęs ginčas, taip pat ir neišspręsta konfliktinė situacija, neduos ramybės visą ateinančią dieną. Sunku bus susikaupti darbuose, nuolat galvosite apie šeimynines problemas. O kadangi ir darbe problemų bei darbų netrūks - turime gana įtemptą dieną, laukiančią Šaulių. Deja, ir vakaras nedžiugins. Pasistenkite santykių aiškinimąsi atidėti kitai dienai. Šiandien išsiaiškinti vis tiek nepavyks, dar labiau viską supainiosite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nepaisant artėjančios pilnaties ir chaotiškos Neptūno įtakos, tai galėtų būti visai puiki diena Ožiaragiams. Jie jausis tvirtai stovintys ant žemės, turės stiprų užnugarį, aiškiai jaus ateities perspektyvas. Jiems seksis būtent dėl jų sugebėjimo koncentruotis ties konkrečiais tikslais, siekti praktiškų rezultatų. Geriausia šiandien atsiriboti nuo bendravimo, kiek tai yra įmanoma. Kitų chaotiškos mintys ir patarimai, gali išmušti jus iš tinkamo kelio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai nebus pati smagiausia diena bendrauti linkusiems Vandeniams. Ketvirtadienį reikia būti santūriems, neprimetinėti savo gyvenimiškų pozicijų kitiems, savo pastebėjimus geriau pasilaikyti sau. Labiau įsiklausykite į kitų žmonių nuomonę, šiandien ji bus objektyvesnė nei jūsų pačių. Didesnė trauka svaigalams ir per tai galimi dideli finansiniai nuostoliai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų ženklo atstovams labiausiai šiandien norėsis gailėtis savęs, atsiriboti nuo kitų, pasinerti į iliuzijas ir fantazijas. Tai išties pavojinga diena. Partneriai atrodys grubūs, pernelyg kritiški ir praktiški. Labai norėsis kažko nežemiško, kažko ypatingo, idealaus. Tačiau būtent partneris, draugas šiandien geriausiai atliks inkaro vaidmenį, kuris neleis jums pasimesti vandenyno platybėse.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius