Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 18 d.

Dar viena žemiška diena, tinkama daugiau praktiniams, su žeme, materija, kūno ir aplinkos gerove bei grožiu susijusiems, taip pat ir finansiniams reikalams tvarkyti, nes visą dieną Mėnulis keliaus su šiomis savybėmis siejamu Jaučio Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule, Venera, Neptūnu ir Merkurijumi Žuvų ženkle, atitinkamai suteikiančiais daugiau jautrumo, atjautos, artumo, gilumo, estetikos poreikio.
Širdutiniai blynai
Širdutiniai blynai / 123RF.com nuotr.

Nors Mėnuo jaunas, Saulės metai visai baigiasi, tad laikas itin aktyviai veiklai, naujoms iniciatyvoms nėra pats tinkamiausias, užtat verta daugiau gilintis į save, tinkamas laikas savo gyvenimo prasmės, tikslo, savo vietos pasaulyje paieškoms, atsisakyti tų savo savybių, kurios mums trukdo siekiant minėtų tikslų, apsivalyti.

Diena, ypač antroji jos pusė, puiki asmeniniams santykiams stiprinti, sutvirtinti ar transformuoti, perkelti į naują kokybę, taip pat – asmeninių pažadų realizacijai, profesinių siekių transformacijai, visiškai naujam požiūriui į tai, ką darote, ką tai neša jums ir pasauliui. Galimas geras atlygis už visiškai altruistinę veiklą, nesitikint (net nekeliant sau tokios minties) nė mažiausios naudos už tai.

Kaip ir pastarąsias dvi dienas, iki šeštadienio patariama dėvėti kuo šviesesnius arba dangaus žydrumo drabužius, valgyti kuklų pasninko maistą, patiekalai turėtų būti pagaminti tik iš augalinių ar pieno produktų, vaišinamasi tik Saulei nusileidus žemiau horizonto linijos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Įdomi diena, itin svarbi karjeros transformacijos, naujomis galimybėmis, kai itin svarbu atsiverti intuicijai ir imtis tos veiklos, kurios link veda širdis, vidinis poreikis. Atrasti savo veikloje ką nors itin svarbaus, naujo, pakeisti savo statusą, santykius su veikla ir žmonėmis joje, pamatyti naujų perspektyvų. Juolab kad jūsų nuoširdūs sprendimai neš ir materialios sėkmės.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sudėtinga, pareikalausianti vidinės drąsos, sprendimų, asmeninės tvirtybės, tačiau graži savo rezultatais diena, kai verta eiti į viešumą su savo idėjomis, norais, pasiūlymais, dalytis jais su tais, kurie turi galios, draugais, bičiuliais. Galima spręsti teisinius, veiklos finansavimo, atlyginimo klausimus, tačiau bus itin svarbus nuoširdumas, atvirumas, jautrumas ir tuo pačiu aiškumas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emociškai sunkios dienos tęsiasi – laikas labiausiai tinkamas ramiai savianalizei, to, kas vyksta jūsų aplinkoje, darbo vietoje, jūsų karjeros reikalai kelia jums daug minčių. Viskas tarsi ir gerai, tačiau jums bus itin svarbu pamatyti savo veiklos prasmę, tas kryptis, kurios jus motyvuotų, vestų toliau. Pasistenkite daugiau judėti, pasportuoti, pasirūpinkite kūno tonusu – tai padės mažinti įtampą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dar viena aktyvi bendravimu ir galimybėmis pristatyti ir realizuoti tas veiklas, kurios jums rūpi labiausiai, diena. Tai gali būti tiek visuomeniniai ar bendri su kolegomis, draugais ar bendraminčiais projektai, naujos veiklos, susiję su aplinkosauga, žmogaus teisėmis ir panašiomis temomis. Diena itin palanki teisinėms problemoms spręsti, ieškoti paramos ir užtarimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena puiki įvairiems profesiniams sprendimams – tiek vidiniams, susijusiems su karjera, tiek ir savo veiklos viešam pristatymui, naujų sprendimų priėmimui. Drąsiai imkitės veiklos, tačiau pasistenkite suderinti visų suinteresuotų pusių sprendimus, tarkitės su teisininkais, laikykitės susitarimų ir visi reikalai klostysis geriausia linkme.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Aktyvi ir kupina daugybės minčių, idėjų, norų diena, kai teks bandyti aprėpti viską – ir profesinius reikalus, idėjas, ir norą matyti pasaulį plačiai, ir asmeninius bei greta esančiųjų interesus. Įsipareigojimų turite daug, tad beliks tik kuo nuoširdžiau darbuotis ir išlaikyti aiškią veiklos kryptį, vengti emocinių nukrypimų, veikiant tai, ko reikalauja konkretus momentas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dar viena diena, kai emocijų taurė greitai gali persipildyti, gali pritrūkti pasitikėjimo tiek savo kompetencija, tiek jėgomis. Pasistenkite sąmoningai žvilgterėti į tai, kas jus išmuša iš vėžių – ar tikrai yra taip, kaip bandote įsiteigti? Vertėtų daugiau pasirūpinti savimi, susikurti emociškai palankesnę aplinką, drąsiau imtis to, kas jums įdomu, įkvepia, žavi, plečia akiratį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki diena pristatyti savo kūrybą, imtis tokios veiklos, kuri jums teikia džiaugsmo, pasitenkinimo, įkvepia. Energijos turite daug, galite nuveikti puikių dalykų, tačiau emociškai esate linkę daugiau dėmesio skirti kitų nuomonėms, interpretacijoms, save numenkinti, o tai gali sekinti, tad pasistenkite į viską žvelgti kūrėjo akimis ir raskite laiko poilsiui, atsistatyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien, kaip ir ankstesnes porą dienų, darbai vis darbus – būsite linkę išspręsti visas įmanomas buitines, kasdienes, su patogesniu gyvenimu ir geresne savijauta susijusias problemas. Puiku tai, kad jūsų talentas surasti pagalbininkų bus kaip reta aktyvus, tad darbai virte virs – tiek namuose, tiek ir visur, kur tik jūs pasisuksite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ir vėl diena, kai esate pilni kūrybinių idėjų, noro daryti būtent tai, kas jus ir aplinkinius džiugina ir tuo pačiu teikia naudos – jūsų išradingumas, dėmesys kitiems šiandien ypatingas, atnešiantis gražių rezultatų, tačiau būkite dėmesingi, spręsdami finansinius reikalus – laikykitės taisyklių, susitarimų, instrukcijų, antraip gali tekti ir nukentėti, nuliūdinti mylimus žmones.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puiki, darbinga diena, ypač, jeigu tai veikla, susijusi su namais, šeima, artimaisiais, vaikais, kūrybinėmis iniciatyvomis – jūsų išradingumas šiandien kaip reta didelis, kai tai, kas sena, gebėsite suderinti su moderniausiais dalykais, suteikti naują prasmę tradicijoms. Tiesa, venkite užgriebti per daug.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien vertėtų imtis daugiau veiklos namuose – tvarkytis, ką nors remontuoti, įgyvendinti savo idėjas ir mažiau sukti galvą dėl to, ką kiti galvoja apie jus ir jūsų veiklą. Svarbiausia, kad patys žinote, kas esate, kas jums svarbu ir ko siekiate – bus labai svarbu aiškumas, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, venkite išsisukinėjimo ar apkalbų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius