Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 26 d.

Sudėtinga diena. 7 val. 18 min. prasidės eikli ir energinga trečioji mėnulio ciklo para, Mėnulis vis dar keliauja Avino ženklu, visą dieną formuosis įtempti Mėnulio aspektai.
Vaikų aikštelė Pylimėlių gyvenamajame kvartale
Vaikų aikštelė Pylimėlių gyvenamajame kvartale / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nuo pat ankstyvo ryto kunkuliuos emocijos, pirmąją dienos pusę daugelis žmonių gali būti pikti, sunkiai tvardytis. Antroje dienos pusėje nuotaikos apniuks, apims melancholija, abejingumas, gali varginti beprasmiškumo pojūtis. Vakare vargins rutina, norėsis daugiau erdvės ir laisvės, kažkokių reformų.

Didžiausių bėdų visiems zodiako ženklų atstovams šiandien gali pridaryti puikybė ir egoizmas, negebėjimas matyti pasaulio kitų akimis, nejautra svetimam skausmui.

Išaugs konfliktiškumas, ypač virtualioje erdvėje, nelaimingų atsitikimų buityje ir kelyje rizika, galimos įvairios kliūtys, reikalai nesispręs itin sklandžiai. Atsargumas būtinas naudojantis aštriais daiktais ir prietaisais, dirbant su karščiu, didesnė traumų tikimybė. Šiandien svarbu atidžiai prižiūrėti vaikus, skirti jiems daugiau dėmesio.

15 val. 36 min. Mėnulis pereis į Jaučio ženklą, kažkiek stabilizuodamas bendrąjį emocinį foną. Šiandien visų ženklų atstovams būtina aktyvi veikla, padėsianti nukreipti intensyvias dienos energijas. Gera diena namų tvarkymo darbams, tačiau būtinas atidumas, atsargumas dėl išaugusio traumų pavojaus.

Šiandien be galo gydančiai veiks muzika, ypač primenanti senus gerus laikus, pačius sėkmingiausius jūsų gyvenimo periodus, jūsų pakilimo akimirkas. Su įkvepiančia muzika patartina praleisti visą dieną, o ypač – šį vakarą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sudėtinga diena nuo pat ankstyvo ryto. Svarbiausia nepasiduoti emocijoms, pykčiui ir vengti konfliktų, saugoti sveikatą, tausoti savo ir kitų jausmus. Dieną patartina leisti aktyviai, tačiau saugiai. Harmoniją atgauti padės ryšys su vandens stichija – pasivaikščiojimas prie ežero, atpalaiduojanti vonia ar kontrastinis dušas. Vakaras – ramesnis, stabilesnis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kai kuriems Jaučiams į pavakarę gali sugesti nuotaika, apimti liūdesys. Gali tekti susidurti su kažkokiomis kliūtimis, vėlavimais. Svarbiausius reikalus geriau sutvarkyti iki 15 val., o likusią popietę – ilsėtis arba praleisti ramiai dirbant. Vakare ims augti laisvės, naujovių poreikis – prasimanykite kažką įdomesnio, nekasdieniško. Vėlų vakarą paaštrės intuicija, įžvalga.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai sugebės išlikti lankstūs ir amortizuoti įtemptas šios dienos situacijas. Šiandien svarbu vengti neatsargaus žodžio ir nesivelti į beprasmius ginčus. Vakare visai praverstų virtuali draugija, diskusija su bendraminčiais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžius šiandien vargins nuotaikų kaita, ypač intensyvios emocijos lydės iš ryto. Sudėtingesnis metas iki 15 val. 30 min. – gali tekti susidurti su iššūkiais, tvarkyti skubius reikalus. Patartina aktyvi veikla, ypač pirmoje dienos pusėje. Vakare gali atslinkti liūdesys, apimti nostalgija, o prieš miegą galite tapti nervingi – nuo 22 val. patartinas poilsis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams diena palanki, tačiau vakare gali sugesti nuotaika – pristigs harmonijos viduje, o gal nesusiklostys kažkokie reikalai. Svarbius darbus geriau nudirbti dieną, o vakare rinktis aktyvesnį, nenusibodusį laiko praleidimo būdą, nes norėsis pagaliau ištrūkti iš rutinos, išsilaisvinti. Šiandien saugokite save ir tausokite kitus – venkite egoistiškų poelgių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien rutina ir monotonija ims varginti net pakančiąsias Mergeles – prireiks kantrybės. Tačiau į vakarą nuotaika keisis, atgausite naujumo pojūtį, o gal išties nutiks kažkas naujo, susiklostys netikėtos aplinkybės. Vakare lankys naujos idėjos, lengvai rasite išeitis iš įvairių situacijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms sudėtinga diena, įtampa gali regėtis nepakeliama – ieškokite būdų kaip atgauti harmoniją. Į vakarą įtampa slūgs, nuotaika taisysis. Verta skirti laiko apmąstymams – gali aplankyti visiškai netikėta idėja kaip ištrūkti iš situacijos, išjudinti įstrigusius reikalus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionus rutina ir monotonija šiandien jau baigs išvesti iš savitvardos, o vakare išaugs emocinė įtampa ir bejėgiškumo pojūtis. Pasiplanuokite šiam vakarui namuose kažką naujesnio, nekasdieniško. Iš kitos pusės, tai geras vakaras keisti požiūrį, įsitikinimą, pažvelgti į situacijas nauju rakursu. Šįvakar vertėtų padaryti pertrauką nuo interneto.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams nusimato palanki diena, tačiau, kaip ir visiems ženklams, šiandien svarbu vengti savo nuomonės sureikšminimo, egoizmo, egocentriškumo. Vakare gali tekti susidurti su pažįstamomis situacijomis iš praeities. Šįkart stenkitės pasukti kita kryptimi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių laukia aktyvi, dinamiška diena. Ne viskas gali gauti taip, kaip norisi, prireiks daugiau pastangų. Dieną patartina praleisti aktyviai, tvarkyti reikalus, darbuotis. Vakaras nuo 18 val. bus sklandesnis, atgausite harmoniją ir pusiausvyrą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams diena gali atnešti palankių galimybių, reikalais eisis sklandžiai. Tačiau į vakarą stiprės emocijos ir maištinga nuotaika, darysis sunku susitaikyti su aplinkybėmis, norėsis ištrūkti į laisvę. Šiam vakarui pasiplanuokite kažkokį įdomesnį užsiėmimą namuose, nes nuobodulys bus nepakenčiamas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Regis Žuvys šios dienos negatyvias įtakas pajus mažiausiai, tačiau pasaulis vargu ar atrodys svetingas. Nenuolaidžiaukite susidūrę su spaudimu ir pertekliniais reikalavimais, iš kitos pusės venkite įsijausti į nuskriaustojo poziciją, manipuliavimo kitų jausmais. Vakaras žada būti malonesnis už dieną.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius