-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 29 d.

Ką žada ketvirtadienis?
Mergaitė su kačiukais
Mergaitė su kačiukais / 123rf nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pamažu rims jėgų antplūdis. Rūpesčių daugės, o nuotaika akivaizdžiai niauksis. Šio ženklo atstovams tai viena sudėtingiausių dienų kovą. Būsite daug labiau pažeidžiami, tad svarbu nepersitempti. Darbus, kurių tikrai netrūks, pasiskirstykite labai atsakingai, protingai naudokite sumažėjusius energijos rezervus. Vakarą leiskite ramiai, gerai pailsėkite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiams pradeda sektis. Norėsis pasilepinti, pasiduoti romantiniams nuotykiams. Meilėje galimos staigios ir gana netikėtos permainos. Vieniši Jaučio zodiako ženklo atstovai gali staiga įsimylėti, o ilgai puoselėti santykiai gali netikėtai nutrūkti. Daugiau laiko ir dėmesio šiandien reikės skirti draugams ir vaikams. Ketvirtadienį nerekomenduojamos jokios piniginės avantiūros – apsigausite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniams norėsis privatumo ir ramybės, tačiau atrodys, kad visi, kas netingi, kišasi į jūsų asmeninį gyvenimą. Gali tekti plėšytis tarp darbų ir šeimyninių rūpesčių. Jausite didžiulį spaudimą, norėsis su visais ginčytis. Jei turite galimybę, šiandien nesiimkite darbų, reikalaujančių didelio dėmesingumo detalėms, bus labai sunku susikoncentruoti, ko gero, pridarysite apmaudžių klaidų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien diena kupina smulkių darbų, kurie nėra reikšmingi, bet kažkam būtina juos padaryti. Šiek tiek erzins, kad nuobodžiausi darbai dažniausiai tenka būtent jums. Galimos permainos kolektyve, galbūt į darbo aplinką įsilies nauji žmonės. Permainų nemėgstantiems Vėžio zodiako ženklo atstovams tai gali kelti nepaaiškinamą nerimą. Ketvirtadienis nėra tinkamas tolimoms kelionėms. Taip pat atsargiau elkitės kelyje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ketvirtadienis – ne pats geriausias laikas Liūtams. Ko gero, šiandieniams jūsų troškimams nebus lemta išsipildyti. Venkite neapgalvoto išlaidavimo ir bet kokių finansinių rizikų. Šią dieną būsite linkę pasiduoti iliuzijoms, tad bus lengviau jus apgauti, įvilioti į klastingas pinkles. Aplinkiniai atrodys tarsi nusistatę prieš jus. Nedramatizuokite, tiesiog daug dirbkite ir kuo mažiau kiškitės į organizacinius reikalus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien jausitės tarsi pagaliau nusimetę sunkią naštą nuo savo gležnų pečių. Ketvirtadienį tinka rūpintis savo išvaizda, sveikata. Reikėtų tiesiog dirbti įprastus, kasdienius darbus. Labiausiai nuotaiką gali gadinti nenumaldomas noras ginčytis. Pasistenkite nepasiduoti šiems impulsams. Vakare vis labiau ims varginti monotonija, tapsite vis labiau išsiblaškę, tad didesnė klaidų tikimybė.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien Svarstyklėms norėsis atsiriboti nuo žmonių, paskęsti savo susikurtame pasaulėlyje. Pasistenkite per daug neatitrūkti nuo realybės. Tai nėra geras laikas aktyviai socialinei veiklai. Sunkiau seksis bendrauti, dėstyti savo mintis. Jei turite galimybę šiandien nedirbti – būtinai ja pasinaudokite. Vakare galite sulaukti staigmenų, susijusių su asmeniniais santykiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Atrodys, kad trūksta oro, laisvės, kad per daug laiko reikalauja buitis ir rutina. Šiandien norėsite bendrauti, ieškoti naujų pažinčių, naujų perspektyvų. Tačiau realybė, deja, prasilenks su jūsų vidiniais poreikiais. Darbų ir atsakomybės tik daugės. Tačiau šį vakarą tikėtini daug žadantys susitikimai, susiję su karjeros tema. Rizikos ketvirtadienį nepasiteisins.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labiausiai reikalus šiandien gali sugadinti jūsų įsismarkavusios emocijos. Turėsite daug galimybių sustiprinti savo pozicijas darbe, kontaktuoti su jums svarbiais žmonėmis, tačiau vargu ar sugebėsite tinkamai jas išnaudoti. Ketvirtadienį bus labai daug blaškymosi, sunku bus priimti teisingus sprendimus. Vakare galimi didesni nusivylimai, susiję su šeimos nariais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien pagaliau pradės spręstis problemos, kėlusios nemažą įtampą ir stresą savaitės pradžioje. Ketvirtadienis – daug linksmesnė, sėkmingesnė ir optimistiškesnė diena Ožiaragiams, tačiau tai nėra lengva diena. Vis dar bus daug darbų ir rūpesčių, bet pozityvus požiūris ir giedra nuotaika padės veikti daug efektyviau. Šiandien jums gali tiesiog aklai sektis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien kaip niekad bus lengva įsipainioti į daug abejonių keliančius dalykinius santykius. Būsite daug emocingesni nei paprastai. Nesusigundykite rizikingais pasiūlymais. Avantiūros ketvirtadienį nepasiteisins, o jų padariniai dar ilgai kartins jums gyvenimą. Taip pat nerekomenduojami jokie drastiški veiksmai, susiję su romantiniais santykiais. Jau kitą dieną galite smarkiai gailėtis dėl šiandienių savo sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikėtina, kad ketvirtadienį plėsis dalykinio bendravimo erdvė. Šiandien būsite pastebėti ir tinkamai įvertinti, tad nebijokite pristatyti savo idėjų. Stenkitės kuo daugiau būti tarp žmonių, megzkite darbinius kontaktus. Deja, sėkmė šiandien aplenks asmeninius santykius. Čia tikėtina daug painiavos, nusivylimų, melo. Į paviršių gali iškilti daug metų nuo jūsų saugota paslaptis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius