Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 4 d.

Dar viena darbinga, tačiau provokuojanti diena. Saulė kartu su Venera Žuvų Zodiako ženkle, kuris siejamas su atjauta ir dvasingumu bei kūryba, puikiai sutars su Mėnuliu, kuris šiuo metu provokuoti, iššūkius kelti ir giliausias paslaptis įžvelgti mėgstančiame Skorpione, – puikus laikas puoselėti gilius meilės santykius, ypač jeigu tai jau brandi istorija. Antra vertus, ramybės trūks, nes bus būtinybė veikti greitai, šaltu protu, įvertinant daug informacijos vienu metu ir priimant konkrečius sprendimus vargins.
Puodeliai su gėrimu
Puodeliai su gėrimu / Vida Press nuotr.

Juolab kad šiandien ryte, 5 val. 29 min., aktyvų, ugninį, karingą pradą įkūnijantis Marsas pereis į su bendravimu, prekyba ir informacija siejamą Dvynių Zodiako ženklą – judėjimo, skambučių, dokumentų tikrai padaugės, išjudės prekyba, tikėtina, atsiras daugiau galimybių bendrauti gyvai, keliauti nedideliais atstumais. Tiesa, skubėti kurti planus dar anksti, galimybės įžvelgti perspektyvą šiandien bus ribotos, tačiau stabtelėti ir susiorientuoti, įvardinti tai, kas padaryta, atsisakyti mažai perspektyvių dalykų verta. Tikėtina, kad aplinkybės tai provokuos.

Šiandien itin pasiteisins kolektyvinis darbas, tad veikite kartu su kitais. Vakaras nuo 18 val. 9 min, iki vėlyvos nakties – tai vadinamojo neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų daugiau pailsėti, tvarkytis, susilaikyti nuo pirkinių ar rimtesnių darbų.

Darbingai nuteiks skaisčiai ar gelsvai žalių spalvų drabužiai ar jų elementai, puoškitės žaliai-rusvu jaspiu, chrizoprazu. Maistas turėtų būti daugiau augalinis, tiks įvairios košės, šiupiniai, valgykite daugiau žalumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aistringai skausmingos dienos, kuomet būsite pilni energijos bei vidinės jėgos imtis sunkiausių, atsakingų darbų, tačiau tuo pačiu linkę provokuoti ir pakurstyti giliausius jausmus. Deja, sklandžiai visa tai išreikšti gali tapti sudėtinga, tikėtina, kad sulauksite ir staigaus atoveiksmio, tad belieka tam nusiteikti ir bet kokiomis aplinkybėmis išlaikyti žmogišką, jautrų santykį su aplinkiniais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dar viena aistringa ir įtempta diena, kuomet esate linkę pareikalauti iš aplinkinių – tiek asmeninių, tiek ir verslo partnerių – maksimumo. Jei ne dėmesio, tai bent atsako į savo dėmesį, įvertinimo, jausmo. Tai gali trukdyti susikaupti jums ties svarbiausiais darbais, tad pasistenkite vadovautis bendražmogiškais kriterijais, parodyti daugiau draugiškumo ir jautrumo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo šiandien gyvenimas jums turėtų gerokai palengvėti, pasijausite galį gerokai daugiau nei pastaruosius porą mėnesių, tapsite padėties šeimininkai ir būsite nusiteikę ne tik veikti, bet ir kelti naujas idėjas ir bandyti pakeisti pasaulį, tik bus svarbu saikas – pervargimas gali išprovokuoti sveikatos problemų. Itin palankus laikas pasirūpinti savo kūnu, jo sveikata, daugiau pajudėti fiziškai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Artimiausią mėnesį, tikėtina, jausitės keistai – minčių, idėjų daug, norite keistis ir keisti pasaulį, tačiau jus tarsi laikytų kas surakinę, aplinkybės klostosi taip, kad veikti labai sunku ar bent esate linkę tai, ką darote, pasilaikyti sau – venkite savigraužos, dabar jėgų kaupimo laikas, tad verčiau daugiau pailsėkite. Būkite saikingi bendraudami tikėjimo temomis, su religinėmis organizacijomis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sunkios, skausmingos, santykių aiškinimosi dienos, kuomet provokuoja, atrodo visi. Antra vertus, geranoriška, pavasarinė, plačiau žvelgti ir visus mylėti verčianti nuotaika verčia išlaikyti šiltą vidinį jausmą, kai žinai, kad viskas bus gerai, žaizdos užgis ir toliau švies Saulė. Belieka dėmesį padalinti taip, kaip laikote tinkamai, ir daryti tai, ką tuo momentu galite geriausiai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų ir jūsų antrosios pusės ar verslo partnerių požiūris į tai, kur link turėtumėte kreipti žvilgsnį, kur ir kaip gyventi, kuo užsiimti šiandien, gali gerokai išsiskirti, gali tekti rimtai peržiūrėti savo planus, atsirinkti tai, kas svarbiausia. Bus labai svarbu tiek suprasti, tiek ir pajausti tai, kas sakoma, vengti provokacijų, savo argumentus išsakyti jautriai, atliepiant pašnekovų poreikius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansiniai klausimai šiandien gali gerokai sugadinti jums dieną, kelti tiesiog depresines nuotaikas, nes poreikiai ir galimybės atrodys labai smarkiai prasilenkiantys. Bus labai svarbus išmintingas pasitikėjimas savimi – darykite viską, ką galite geriausiai, ką išmanote, ir venkite kištis ten ar imtis to, kuo abejojate, – verčiau klauskite, domėkitės, ieškokite pagalbos ir sprendimus rasite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar viena stiprius jausmus, saviraišką, norą kurti ir džiaugtis pasauliu provokuojanti diena, tačiau teks rinktis tarp to, kas miela širdžiai, ir didžiųjų jūsų planų ar projektų – norite ir galite daug, tad belieka pasitikrinti ir pajausti, kas jums svarbiausia, ką galite padaryti ir kam skirti dėmesio dabar, o ką atidėti. Bet kokiu atveju džiugumas ir atsipalaidavimas leis jums jaustis daug geriau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Širdies ir proto balsas, tai, ko siekiate ir kas jums iš tiesų svarbu, šiandien gerokai išsiskirs. Antra vertus, jūs turite daug patirties, kuri šiandien bus reikalinga norint viską suderinti taip, kad ir „vilkas būtų sotus, ir avis sveika“. Teks skirti daug dėmesio ir pastangų tam, kad palaikytumėte namiškius, šeimos narius, tėvus, išlaikytumėte svarbiausias vertybes, savo tapatybę, tačiau taip, kad jos sietųsi ir su šios dienos aktualijomis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aplinkybės provokuos jus spręsti svarbius vertybinius klausimus – tai, ko prašo draugai ar bendraminčiai, kolegos, provokuos jus priimti gana abejotinus sprendimus – kaip padaryti taip, kad likti ištikimais tiek savo vertybėms, tiek ir atlaikyti visuomenės spaudimą? Bus itin svarbu rasti jautrų, gerą žodį, parodyti būtiną dėmesį, tačiau aiškiai pagrįsti ir įvardinti savo nuomonę bei poreikius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Provokuojantis laikas, kuomet būsite priversti aiškiai įvardinti savo vertybes, pasitikslinti tai, ko siekiate ir kas jums labiausiai rūpi. Gali paaiškėti, kad tai, kaip įsivaizdavote savo profesinius tikslus, karjerą, mažai atitinka tai, kaip jūs linkę pateikti save pasauliui. Tačiau teks prisiminti savo vertybes, kūrybinius siekius – kaip viską suderinti? Sudėtinga, tačiau prasminga atsakymais diena.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena, kuomet teks pasitikrinti, ar tai, su kuo jūs save tapatinate, jūsų asmeniniai tikslai, šeimos ir artimųjų poreikiai ir profesiniai tikslai sutampa, atitinka tai, kas jums svarbiausia, kas jus traukia, vilioja ir leidžia džiaugtis pasauliu? Būsite provokuojami pasitikrinti savo vertybes, tai, kuo save laikote, kaip pateikiate kitiems ir kas iš tiesų esate – prasmingų atradimų laikas!

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius