-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lakpričio 1 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Ruduo Prancūzijoje
Ruduo Prancūzijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nebijosite išsiskirti iš minios ir drąsiai rėžti savo nuomonę. Šiandien išaugs jūsų autoritetas, bus lengva įtikinti ir motyvuoti aplinkinius. Ketvirtadienį imkitės svarbių reikalų – užteks ištvermės, o aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Puikus laikas kūrybinei veiklai, pasirodymams bei viešoms prezentacijoms, seksis siekiantiems sportinių aukštumų. Antroje dienos pusėje gali nustebinti slaptas gerbėjas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ketvirtadienį, kaip niekada agresyviai nusiteikę Jaučiai gali sukelti ne vieną konfliktą. Bus sunku nusileisti bei atleisti jus supykdžiusiam asmeniui – pasistenkite nepriimti visko taip asmeniškai. Daugiausia nerimo kels finansinio saugumo tema – būsite pasirengę kovoti dėl kiekvieno cento. Deja, neramumų galima tikėtis ir artimoje aplinkoje, šiandien šeimos nariai nepalaikys jūsų iniciatyvos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams norėsis pasitikėti gyvenimu ir dėl nieko pernelyg nesukti galvos. Kūrybinis potencialas bus aukštumoje, puikiai seksis menininkams, rašytojams, žurnalistams, vairuotojams bei prekybininkams. Ketvirtadienį daugiau laiko praleisite kelyje lankydami savo klientus, gali tekti išklausyti nusiskundimų. Palanku tartis dėl geresnių sąlygų, reklamuoti savo produkciją bei paslaugas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiai ketvirtadienį bus nusiteikę itin kategoriškai. Norėsite visko arba nieko, mylėsite arba neapkęsite – jokių kompromisų! Nenuostabu, jog laukia diena, kupina konfliktų, nesusipratimų bei skubotų sprendimų. Jei norite išvengti painiavos, susitelkite į savo vidinę būseną, ieškoti būdų nusiraminti. Būkite itin atsargūs už vairo, jokiu būdu neviršykite greičio, tai itin pasakytina apie antrąją dienos pusę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Problemos spręsis, visi reikalai ims stabilizuotis. Ketvirtadienis bus džiugi ir sėkminga diena – užteks laiko ir gražioms svajonėms apie svaiginančią ateitį, ir praktiniams darbams nudirbti. Tai puikus metas savo sumanymams realizuoti, siekti užsibrėžtų tikslų. Intuicija šiandien bus labai stipri, atrodys, kad jus veda nematoma likimo ranka. Vakare neužsidarykite namuose, bendraukite, pramogaukite su širdžiai mielais žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsite gyvybingi ir aktyvūs, energijos tikrai nestigs, tačiau bus sunku nukreipti ją tinkama linkme. Regis, visa širdimi trokšite naujovių, bet tai nėra palankus laikas imtis drastiškų permainų – verčiau neskubinkite įvykių. Venkite veltis į apkalbas ir intrigas, kitaip galite ilgam susigadinti santykius su kolegomis ir giminėmis. Galite užmegzti reikšmingas pažintis su užsienio šalių atstovais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena palanki kolektyvinei veiklai, puikiai seksis siekti bendrų tikslų, įsiklausyti į kitų poreikius bei siekti kompromisų. Įtampos asmeniniuose santykiuose taip pat ims sklaidytis – aistros rims, bus gaila laiko beprasmėms diskusijoms. Tai dinamiška diena – reikės veikti greitai. Ilgai puoselėti planai ir tikslai gali staiga imti ir pasikeisti, gali būti, kad neišvengsite būtinybės prisitaikyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Verslininkai ir vadovai ketvirtadienį gali susidurti su rimtu pavaldinių pasipriešinimu. Pasitelkite originalius problemų sprendimo būdus, venkite kategoriškų pasisakymų bei polinkio į despotizmą. Pasistenkite draugiškai susitarti su reikiamais žmonėmis, motyvuokite aplinkinius. Tiesa, bus sunku realiai vertinti esamą situaciją, galite pervertinti savo jėgas ir galimybes, tad verčiau susilaikykite nuo didelių pažadų ir įsipareigojimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulių laukia ne viena romantinio pobūdžio pažintis, lengvai leisitės į meilės nuotykius. Padaugės kontaktų su užsienio šalių atstovais ir patys galite išsiruošti į tolesnę komandiruotę – tai išties palankus laikas tarptautiniams santykiams vystyti. Ilgalaikiuose santykiuose esantys šio zodiako ženklo atstovai ketvirtadienį susidurs su sunkumais – jūsų užsispyrimas gali sukelti rimtą ginčą su mylimu žmogumi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams nebus kada ilsėtis – ketvirtadienį norėsis nuveikti kuo daugiau. Jausitės drąsūs ir kupini ryžto, tačiau bus sunku apskaičiuoti savo jėgas. Venkite persitempimų ir pernelyg didelių fizinių apkrovų, darykite pertraukėles tarp darbų. Stambūs projektai ir rizikingi sumanymai kels nemažai įtampos šią dieną – neskubėkite priimti sprendimų, gali būti, jog dar nežinote visų reikalo detalių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienį Vandenio zodiako ženklo atstovai galės lengviau atsikvėpti – santykių fronte audros rimsta. Regis, ir jūsų piniginė padėtis ims taisytis – originalios idėjos ir kūrybiški problemų sprendimo būdai padės sustabdyti finansinę krizę. Taktas, diplomatija ir noras eiti į sąžiningus kompromisus – jūsų šiandienos raktas į sėkmę. Palanku keliauti, lankytis parodose, prezentacijose, tikėtinos romantinio pobūdžio pažintys.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvys ketvirtadienį gyvens svajonėmis, o ne realybe. Norėsis tuojau pat įgyvendinti savo troškimus, negalėsite pasigirti kantrybe ir nuoseklumu šią dieną. Aplinkybės gana griežtai jums primins apie prisiimtus įsipareigojimus ir vis atidėliojamas užduotis. Ieškokite protingos pusiausvyros tarp darbų ir pramogų, kitu atveju gresia konfliktai su vadovais arba nuolatinis vidinis nepasitenkinimas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius