Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 15 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Lietaus lašai
Lietaus lašai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien aktyvus socialinis gyvenimas neleis nuobodžiauti. Sulauksite įvairių kvietimų, netrūks smagaus bendravimo ir naujų draugysčių. Palanku plėsti pažinčių ratą, megzti ryšius su reikiamais žmonėmis – sulauksite aplinkinių palaikymo ir pagalbos. Tai sunkiai prognozuojama diena, aplinkybės keisis greičiau, nei spėsite susivokti. Nestabdykite progreso ir pažangos, drąsiai atsisakykite to, kas jau seniai nebeproduktyvu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien laukia pokyčiai ir netikėtumai profesinėje srityje. Nesilaikykite taip smarkiai įsikibę seno ir įprasto, plėskite akiratį, sąmoningai išbandykite ką nors naujo. Ketvirtadienį jūsų aplinkoje netrūks įdomių žmonių, jų požiūris gali visiškai skirtis nuo jūsų, tačiau nuobodu tikrai nebus. Darbo aplinkoje netrūks apkalbų ir melo – nesivelkite į intrigas, siekite aiškumo ir švaros kiekvienoje situacijoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien jausitės susipainioję savo mintyse ir jausmuose. Bus sunku teisingai pasirinkti, regis, aplinkiniai nestokos patarimų, bet tai jus tik dar labiau supainios. Itin atidžiai tikrinkite visus svarbius dokumentus, ateinančią ir išeinančią informaciją – klaidos ir apgavystės labai tikėtinos šią dieną. Tai nėra tinkamas laikas didesniems pirkiniams, verčiau susilaikyti nuo atsakingų sprendimų priėmimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovai susidurs su pykčio tema. Visą dieną būsite suirzę, lengvai prarasite savitvardą. Antroje dienos pusėje tikėtini didesni konfliktai asmeninių santykių srityje. Pasistenkite tramdyti savo emocijas, nesielgti impulsyviai – neapgalvoti veiksmai gali lemti traumas. Neleiskite pašaliniams įsiterpti tarp jūsų ir jums artimų žmonių. Vakare galite sulaukti kvietimo į pasimatymą, tikėtinos romantinio pobūdžio pažintys.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien smarkiai išsiskirs jūsų ir daugumos nuomonė. Sunkiai seksis prisitaikyti, eiti į kompromisus, susitarti gražiuoju – dienos bėgyje nusimato ne vienas audringas konfliktas. Ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, tik niekur neskubėkite, visur būkite atidūs ir atsargūs, gerai apgalvokite kiekvieną žodį ir veiksmą. Palanku pradėti sportuoti, šią dieną lengvai pakelsite fizinį krūvį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pasiruoškite – ketvirtadienį bus daug painiavos darbo aplinkoje. Laikykitės atokiau nuo intrigų, apkalbų ir svetimų paslapčių. Reikia elgtis itin apdairiai, kitaip gali smarkiai nukentėti jūsų reputacija – prarasite vadovų ir kolegų pasitikėjimą. Nustokite gręžiotis į praeitį, nebekaltinkite savęs ir kitų, verčiau susitelkite ties ateities perspektyvomis. Diena palanki menininkams, kūrėjams, gydytojams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams ketvirtadienį norėsis laisvės. Atrodys, kad esamos sąlygos ar santykiai jus varžo, nepatenkina jūsų poreikių ir lūkesčių. Pasistenkite nekaltinti savo partnerio dėl visų nesėkmių. Palankus metas talentams puoselėti, turėsite progų atskleisti turimus įgūdžius. Ketvirtadienį lengvai ir greitai megsite pažintis, ypač su priešingos lyties atstovais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nedėkite daug vilčių į šiandien duodamus pažadus. Ketvirtadienį jus gali nuvilti net patys artimiausi žmonės. Tačiau seksis realizuoti kūrybinius sumanymus, siekti profesinių aukštumų. Būsite itin komunikabilūs ir organizuoti, lengvai įtikinsite, įkalbėsite reikiamus žmones. Antroje dienos pusėje tapsite labai įtarūs ir impulsyvūs, būsite linkę išlieti savo pyktį ant aplinkinių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Aklai ginsite savo nuomonę ir velsitės į konfliktus. Ketvirtadienis nėra tinkamas metas dalykiniams susitikimams, rimtiems pokalbiams su klientais ar vadovais – galite ilgam susigadinti jums svarbius santykius. Atsikratykite to, kas jums nepatinka, slegia, kelia blogas emocijas. Šiandien verčiau susikoncentruoti į konkrečius rezultatus ir ilgalaikius tikslus, o ne santykių aiškinimąsi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite ramesni, jei jūsų mintys bus nukreiptos į darbo reikalus, ambicingus projektus ir ilgalaikes perspektyvas. Tai nėra tinkamas metas asmeniniams santykiams aiškintis – tik dar labiau viską supainiosite. Šiandien netrūks dalykinio bendravimo, įdomių pažinčių ir daug žadančių susitarimų. Tiesa, šiandien duoti gražūs pažadai gali taip niekad ir neišsipildyti. Būkite itin atidūs vairuodami.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ir toliau seksis skleisti savo idėjas – aplinkiniai bus nusiteikę itin geranoriškai jūsų atžvilgiu. Šiandien lengvai susiviliosite gražiais pažadais, dosniais pasiūlymais, tačiau reikia būti itin apdairiems – ne visų ketinimai bus tyri. Tai nėra tinkamas laikas didesnėms piniginėms investicijoms – šios dienos pirkiniai nebus kokybiški, galite įsigyti jums visiškai nereikalingų daiktų. Meilės reikalai nedžiugins – santykiuose vyraus rutina.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ketvirtadienį gerai apgalvokite kiekvieną savo žodį – įsitikinkite, kad aplinkiniai jus suprato tinkamai. Itin atsakingai tikrinkite pas jus ateinančią informaciją. Šią dieną galite susidurti su nedorais žmonėmis – telefoniniais sukčiais, vagimis, linkusiais į manipuliacijas asmenimis. Šiandien labiau pasikliaukite savo intuicija ir mažiau rizikuokite. Diena palanki kūrybai, įvykių retrospektyvai, dvasiniam tobulėjimui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius