-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 18 d.

Po vakarykštės įtampos ši diena atrodys jau ramiau, tačiau visiškai atsipalaiduoti bus sunku, daug kas priklausys nuo to, kaip pavyko susidoroti su ankstesniais iššūkiais, emocijos dar gali labai banguoti, ypatingai sprendžiant vertybinius klausimus, renkantis tarp trumpalaikės materialios naudos ir esminių, ilgalaikių siekių, bendraujant su kitais, išsakant savo nuomonę.
Kava ir sausainiai
Kava ir sausainiai / Fotolia nuotr.

Diena ir laikotarpis suteiks galimybę per galbūt ir skausmingas patirtis pasitikrinti, kiek esate tikri savo pasirinkimuose, gebate atsiverti, parodyti nuoširdumą, supratingumą, atjautą be mažiausio susipriešinimo, savanaudiškumo krislo.

Jei taip – nustebsite sulaukę atliepimo, problemos spręsis tarsi savaime. Tai diena prieš pat pilnatį, su užtemimo teikiama jėga – pilna potencialo, galimybių įgyvendinti tai, kuo šiandien užsiimsite, ką pradėsite, tačiau tik tuomet, jeigu tai bus jau paruošti, subrendę dalykai ir veiksite nuosekliai, be jokio blaškymosi ar išsibarstymo smulkmenoms. Tik vakaras gali būti jau sunkesnis, kuomet bus sunkiau susivaldyti, tačiau būtent gebėjimas suvaldyti pyktį, išlaikyti rimtį, siekti susitaikymo ir bus svarbiausia vakaro užduotis bei pamoka.

Rimtį ir aukštus siekius išlaikyti padės karmino raudona, tamsiai vyšninė bei tamsiai mėlynos spalvos rūbai, puoškitės dirbiniais iš gagato. Maistui skirkite daugiau dėmesio – pasigaminkite patys ar valgykite artimųjų su meile pagamintus patiekalus, ypatingai tiks daugiau energijos teikiantys, tačiau lengvai virškinami įdaryti pyragai, virtiniai, kepkite sausainius, tačiau atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Net ir sulaukus gerų finansiškai pasiūlymų, šiandien reikėtų į juos labai atsargiai reaguoti, skirti, kiek tai bus įmanoma, laiko pasigilinti į aplinkybes, pajausti situacijos esmę ir tik tuomet spręsti, ar tai tikrai atitinka jūsų vertybes. Tai gali būti gana skausmingi, daug emocijų keliantys pasirinkimai – svarbiausia išlikite viduje ramūs, ieškokite jums teisingiausio atsakymo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena bus ypatingai įtempta, pilna emocijų, kuomet būsite linkę įsižiebti ar užsiverti nuo mažiausios smulkmenos ar kritikos, tačiau tai bus jūsų teisė rinktis tarp savo ambicijų ir bendros gerovės, bendrų siekių ir vertybių. Labai prasminga būtų ieškoti ryšio su žmonėmis, kad ir kokios nuomonės jie būtų, palaikyti, gerbti ir tuos, kurie šiuo metu atsidūrę silpnesnėje pozicijoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tęsiasi tiek emociškai, tiek ir sveikatos prasme sudėtingos dienos, kuomet griežtai būtina pasaugoti save, savo ir artimųjų sveikatą, todėl venkite karščiavimosi, skubėjimo, noro atlikti visus darbus ar reikalauti iš kitų – daug daugiau laimėsite likę bešališkais, parodę dėmesį mylimam žmogui, greta esantiems, išreiškę dėkingumą bent už tai, kas gerai padaryta, žvelkite į esminius dalykus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas tarpusavio santykiams tiek su mylimu žmogumi, tiek ir su verslo partneriais, suteikti jiems naują kokybę. O jei reikia, tai ir išspręsti teisiniu keliu, tačiau nusiteikite, kad tai bus gana skausmingas ir gana didelius iššūkius įveikti verčiantis kelias, suteiksiantis progą patikrinti draugus, bičiulius, savo vertybines nuostatas ir jausmus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gan sudėtingos dienos, kuomet teks dalintis jausmais tarp namų, darbo ir antrosios pusės interesų. Gali daug kas atrodyti beviltiška, suunkiai įveikiama, išsprendžiama ir suderinama, tačiau tereikia patikėti, kad vienaip ar kitaip viskas vis tiek turės išsispręsti palankiausia jums bei aplinkiniams kryptimi. Nustebsite radę sprendimų, žinosite, kur žengti vieną ar kitą žingsnį, judėsite pirmyn.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Keistas laikas, kuomet, atrodo, nuo darbų pertekliaus ir spręstinų klausimų pertekliaus galva turėtų sprogti, o sveikata išsisemti, tačiau jaučiatės puikiai ir, visų pirma, dėl to, kad jaučiate mylimo žmogaus, aplinkinių, vaikų palaikymą, todėl taip pat džiugiai eikite pirmyn, o ir darbus bus lengviau nudirbti, ir poilsio kūnui mažiau reikės. Atrūšiuokite veiklos sritis, darbus, susitelkite ties esminiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šių dienų pasirinkimai gali turėti išties ilgai trunkantį poveikį, todėl bus itin svarbus ramus įsiklausymas į situaciją, tai, kas vyksta, todėl venkite karščiavimosi, skubotų veiksmų ar sprendimų, ypač, jeigu tai susiję su didesnėmis investicijomis. Šiandien verta grąžinti skolas, o jeigu nuoširdžiai darbavotės, galite ir patys sulaukti seniai laukiančio atlygio, malonių naujienų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Santykiai su pasauliu, aplinkiniais žmonėmis, o labiausiai – su antrąja puse užgrius ant jūsų visu savo sudėtingumu, vers jaudintis tiek dėl to, kaip jus mato aplinkiniai, tiek ir dėl to, ar viską padarėte, kad situacija spręstųsi visiems palankiausiu būdu. Svarbiausia – likite nuoširdžiu stebėtoju, venkite skubotų veiksmų, juolab, noro kažką įrodyti ir liksite maloniai nustebinti atliepimu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiomis dienomis vertėtų siekti kuo didesnės rimties, įsiklausymo tiek į savo vidinius, tiek ir kūno poreikius, venkite persidirbimo, skubotų avantiūrų, verčiau siekite veiklos nuoseklumo, kokybės ir aplinkiniai įvertins nuoširdų jūsų triūsą tiek geromis emocijomis, tiek ir apčiuopiamu atlygiu. Vertėtų likti namuose, saugioje jums aplinkoje, venkite svetimų ar mažai pažįstamų žmonių draugijos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir kaip rūpės atliepti draugų, bičiulių interesus, spręsti pakankamai atsakingus, daugybei žmonių rūpinčius klausimus, šiomis dienomis bus itin svarbu atkreipti dėmesį į labiausiai mylimus žmones – antrąją pusę, vaikus, parodyti jiems nors truputį visiškai nuoširdaus dėmesio, išsakyti savo bei atliepti jų jausmus, tarti gerą žodį ir diena nušvis visai kitomis spalvomis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Bandymas persiplėšti tarp namiškių, artimųjų reikalų ir to, ko reikalaujama darbe, kas atrodo svarbu tolimesnei jūsų karjerai, vargu ar leis suderinti visus interesus, todėl prasmingiausia būtų šiek tiek iš šalies, tarsi atsiribojus nuo verdančių jausmų bei sumaišties galvoje, pažvelgti į situaciją ir daug kas susidėlios savaime, atsiras aiškumo, vidinės ramybės, sėkmę atnešančio pasitikėjimo savimi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Per didelis pasitikėjimas savimi šiandien gali gerokai sujaukti jūsų planus ir didelius siekius, todėl pirmiausia vertėtų aiškiai susidėlioti ir įsivardinti prioritetus, vengti skubėjimo, noro vienu ypu įveikti visas problemas. Bus labai svarbu galvoti, ką sakote, su kuo ir kaip bendraujate, ypatingai viešoje erdvėje – gali labai greitai paaiškėti, kiek esate teisūs, ar pakankamai gerai atlikote namų darbus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius