Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 29 d.

Ką žada dar viena nauja diena?
Cinamonas, mandarinai ir kava
Cinamonas, mandarinai ir kava / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ketvirtadienį aistros rims, mažės įtampų, tapsite racionalesni ir praktiškesni. Sieksite užsibrėžtų tikslų, šiandien nesinorės švaistyti laiko veltui. Skirkite pakankamai dėmesio savo savijautai – nepersitempkite, kokybiškai pailsėkite. Bus svarbu peržiūrėti mitybos racioną, šią dieną puikiai pajausite, kas netinka jūsų organizmui. Švarinkite namus, atlikite smulkius remonto darbus, imkitės buitinių reikalų, kuriuos ilgai atidėliojote.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien daugiau nerimo kels piniginiai klausimai, finansinė situacija gali atrodyti labai neaiški ir nestabili. Pirmoje dienos pusėje daug komunikuosite su darbo aplinkos žmonėmis, tačiau, vargu ar tai bus malonus bendravimas. Reikės skubėti ir verstis per galvą, kad viską suspėtumėte. Tikėtini trukdžiai, įvairūs vėlavimai, problemos, susijusios su transporto priemonėmis. Vakare sulauksite puikių naujienų, maloniai nustebins artimas žmogus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rodykite iniciatyvą, bendraukite su reikiamais žmonėmis, skleiskite savo idėjas – būsite pastebėti ir įvertinti ketvirtadienį. Pirmąją dienos pusę daugiau laiko teks praleisti kelyje, lankant ir konsultuojant darbo aplinkos žmones. Tai palankus metas reklamai, prezentacijoms, seminarams. Itin seksis prekybininkams, rašytojams, žurnalistams, užsiimantiems tarpininkavimu, kūrybine veikla.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Regis, šiandien viskas kris jums iš rankų. Ko besiimtumėte, susidursite su įvairiais trukdžiais. Ketvirtadienį pasiteisins nestandartinis mąstymas, originalūs problemų sprendimo būdai. Nebijokite išsiskirti, išreikšti kitokią nei visų aplinkinių nuomonę. Bičiuliai ir draugai bus puikūs pagalbininkai – šią dieną drąsiai kreipkitės į juos patarimo. Pirmoje dienos pusėje galima finansinė sėkmė, palanku tvarkyti piniginius reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Po pietų prasidės itin nepalankus ir painus metas, tad visus svarbiausius darbus pasistenkite atlikti pirmoje dienos pusėje. Verta apsilankyti seminare, mokymuose ar kitame šviečiamojo pobūdžio renginyje – sužinosite daug naudingos informacijos. Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, varstyti valstybinių įstaigų duris. Antroje dienos pusėje smarkiai išaugs vagysčių, apgavysčių, intrigų ir apkalbų tikimybė – elkitės itin sąmoningai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesinėje veikloje susidursite su problemomis, kurios neleis sklandžiai judėti pirmyn. Tačiau sulauksite reikiamos paramos – pagalbos ranką gali ištiesti žmogus, kuriam kadaise patys padarėte paslaugą. Nepradėkite atsakingų darbų ar svarbių projektų šiandien – vėliau teks perdaryti. Klaidų taisymui sugaišite daug laiko ir jėgų. Vakare atsiras daugiau energijos, lengvai spręsite buitinius reikalus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien Svarstyklių zodiako ženklo atstovams pavyks rasti bendrą kalbą net su labiausiai užsispyrusiais žmonėmis. Puikiai jausite ką ir kada pasakyti, kad laimėtumėte aplinkinių palankumą. Ketvirtadienį galima tikėtis įdomių pažinčių bei smagių nuotykių. Vakare aplinkybės keisis, nuotaikos vis labiau niauksis. Būsite linkę priekaištauti ir kabinėtis dėl smulkmenų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ketvirtadienį klaidos įsivels atrodytų net ir puikiai žinomose, įprastose užduotyse. Nesistenkite atlikti visų darbų vienu metu, tik pabaigę vieną reikalą imkitės kito. Galima laukti mažesnių ar didesnių konfliktų su autoritetais, ypač pirmoje dienos pusėje. Nederėtų priimti skubotų sprendimų, labai tikėtina, jog jie bus klaidingi. Meilės reikaluose būsite linkę iš musės daryti dramblį – nedramatizuokite visko taip smarkiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien puikiai eisis kanceliarinė veikla, seksis gauti reikiamus raštus, leidimus. Ketvirtadienį verčiau orientuotis į klaidų korekciją nei į tolesnę reikalo plėtrą. Gebėsite kūrybiškai spręsti visus nesusipratimus, kils ne viena originali idėja, puiki įžvalga. Nebijokite išbandyti naujų, dar nepramintų kelių – tai gali padėti greičiau ateitį į tikslą. Šeimos nariams trūks jūsų dėmesio – tikėtini konfliktai artimoje aplinkoje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje atsargiai vertinkite azartiškas nuotaikas - toli gražu ne visos rizikos pasiteisins taip, kaip norėtumėte. Reikės tvarkyti finansinius reikalus, galite susidurti su piniginėmis problemomis. Palankus laikas stambiems verslininkams, bankininkams – tikėtini pelningi sandoriai. Didelės įtampos darbe gali paveikti sveikatos sutrikimus, susijusius su emocine būsena.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien išsispręs ilgą laiką ramybės nedavusi situacija. Jūsų originalumas ir nestandartinis mąstymas bus puikiai įvertinti ketvirtadienį. Pelningi sandoriai, įdomus pasiūlymai gali pasibelsti į jūsų gyvenimą. Pirmoji dienos pusė daug tinkamesnė socialinei veiklai, lengvai pavyks susitarti su aplinkiniais. Vakare prasidės įtemptas metas, daugiau laiko skirkite kokybiškam poilsiui, venkite painių situacijų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite nebūti tokie kritiški kitų atžvilgiu, juk ir patys nesate tobuli. Noras priekaištauti bei prisiminti senas skriaudas, gali sukelti ne vieną konfliktinę situaciją. Tai nėra tinkamas metas tolesnėms kelionėms planuoti ar varstyti biudžetinių įstaigų duris, gali strigti teisiniai reikalai. Ketvirtadienį mažiau kliaukitės kitais, vargu ar šią dieną duoti pažadai bus išpildyti. Gali imti klibėti seni susitarimai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius