Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 5 d.

Visą ketvirtadienį kasdienę mūsų veiklą tiesiogiai veikiantis Mėnulis keliaus šeimynišku ir sentimentaliu Vėžio Zodiako ženklu, kuomet daugiau dėmesio skiriama namams, artimiesiems, vaikams, motinystei, tradicijoms, vandenims, gamtai.
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.

Deja, tačiau Mėnulis šiame ženkle sunkokai sutaria su kitomis planetomis, tad sunkių emocijų, ašarų, besikaupiančio tylaus pykčio dėl aplinkybių, sutrikdyto patogaus gyvenimo didės.

Apskritai didės įtampa dėl reikalavimų, taisyklių, būtinybės sugriežtinti jas apribojant judėjimą, bendravimą, atitinkamai tikėtinų didesnių apribojimų, susijusių ne tik su mokymusi, bet ir mažmenine prekyba bei paslaugomis.

Bus svarbu išlaikyti sąmoningumą, vengti radikalių sprendimų, nes kol kas jie gali lemti tik klaidas. Pakilkite aukščiau buitinių apribojimų, pažvelkite į tai, kas vyksta iš aukštesnės perspektyvos, prisiminkite svarbiausius savo siekius, susikaupkite ir dirbkite

Energijos veikti suteiks ryški raudona ir kanarėlių geltona spalvos, puoškitės turkiu bei sarderiu, geležies dirbiniais. Maistas turėtų būti paprastas, grubesnis ir aštrus – juoda rupi duona, šakniavaisiai (bulvės, ropės, burokėliai ir kt.), paskaninkite juos svogūnais, česnakais, krienais, garstyčiomis, pipirais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būkite dėmesingesni artimiesiems, namiškiams, tėvams – gali kilti jums skausmingos temos, jausitės labai pažeidžiamais. Turite progą užgydyti kai kurias ilgalaikes vidines žaizdas, tik išdrįskite pažvelgti giliau. Venkite diskusijų su antrąja puse dėl profesinių ar karjeros reikalų, gali kilti konfliktų su verslo partneriais – išlikite diplomatiškais, laikykitės susitarimų ir įstatymų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų pastangos gali atsiremti į gilias vidines baimes, kurias kels tiek gaunama informacija, tiek jos trūkumas, su komunikacijos apribojimais susiję problemos. Susikaupkite, venkite kažką įtarinėti, kurti sąmokslo teorijas – dabar labai svarbu išlaikyti ir palaikyti aiškius, garbingus santykius, išlaikyti platų filosofinį požiūrį į pasaulį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien galite pajausti būtinybę užsitikrinti finansinį saugumą, juolab, kad situacija jūsų profesinėje veikloje tampa išties sudėtinga. Vėl tenka daug ką keisti, o šeiminė situacija irgi reikalauja atitinkamų pokyčių ar išlaidų. Venkite rimtų išlaidų, sprendimams dar anksti – pasistenkite surinkti visą įmanomą informaciją, be emocijų išsiaiškinti detales ir tiesiog darbuokitės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jaučiatės tarsi ir gerai, pailsėję, linkę bendrauti ir džiaugtis gyvenimu, tačiau nusiteikite, kad profesine prasme šiandien jums bus priminta - ir gana skaudžiai - apie jūsų darbo trūkumus, gali tekti gerokai susiimti, norint užsitikrinti saugumą. Juolab, ir iš namiškių sulaukti paramos gali būti sudėtinga, būsite linkę į konfliktus – kadangi tai žinote, pasistenkite išlikti kuo diplomatiškesniais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena gali būti gana sudėtinga, pažadinsianti daug jūsų vidinių baimių, būsite linkę pasislėpti kuo giliau ir toliau nuo bet kokių ryšių ir kontaktų. Nors gali būti sudėtinga tai padaryti, galite jaustis visiškai bejėgiai – iš tiesų būtų labai svarbu kuo labiau atsiriboti nuo pasaulio šurmulio. Stiprybės pasisemkite iš savo šaknų, tradicijų. Paramos sulauksite iš šeimos, tėvų, giminių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip geranoriškai būsite nusiteikę, jūsų visuomeniniai įsipareigojimai, draugai gali pareikalauti daugiau, negu jūs norėtumėte ar galėtumėte suteikti. Venkite išlaidauti, atidėkite didesnius pirkinius, šiandien galite pasijausti išties išsekusiais, pajausite savo resursų ribas – išsakykite baimes savo antrajai pusei bei vaikams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nusiteikite, kad susikalbėti su namiškiais, tėvais gali būti ir toliau sudėtinga – išlikite diplomatiškais, juolab jūsų emocijos gali trukdyti jūsų profesinei veiklai, kuriai teks skirti visą savo dėmesį. Bus labai svarbu laikytis susitarimų, nors visai tikėtina, kad vis tiek jūsų antroji pusė ar verslo partneriai primins jūsų silpnas vietas – turite progą atsirinkti tai, kas jums svarbu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad jus iš vidaus sprogdina bendravimo, informacijos gavimo ar apskritai komunikavimo apribojimai – esate linkę apeiti taisykles, tačiau verčiau susilaikykite, išlaikykite sveiką protą, prisiminkite turimus ryšius, nors venkite puoselėti perdėtas iliuzijas. Darbus šiek tiek apribokite ir dėl sveikatos sumetimų, antraip apie save gali priminti jūsų silpnos vietos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien bus itin svarbu kuo atsargiau aptarinėti, juolab kažką žadėti ar priimti rimtus sprendimus, susijusius su finansiniais reikalais, galbūt jau senokais jūsų pažadais ar įsipareigojimais, nors gali paaiškėti, kad sprendimą reikia priimti čia ir dabar. Taip pat būkite kuo atsargesni kalbėdami ar teikdami informaciją viešai, laikykitės taisyklių ar įstatymų, antraip galite sulaukti skausmingų siurprizų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena gali būti sudėtinga sprendžiant tiek asmeninius, tiek ir profesinius reikalus – galite pasijausti pažeidžiami, iškilti viešumon jūsų silpnybės, galite sulaukti rimtų pastabų ar nepasitikėjimo pareiškimų. Visa laimė, kad turite draugų, autoritetingų užtarėjų, tačiau teks gerokai susiimti siekiant išlaikyti gerą savo įvaizdį ir gerus santykius su kitais žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Darbinga diena, kuomet pavyks nuveikti daug gero sau ir aplinkiniams, jeigu sugebėsite nugalėti savo baimes ir emocijas, susijusias su komunikacijos trūkumu. Gali strigti bendravimas, gesti ryšių priemonės, bus sunku rasti informacijos ir pagalbos – galite pasijausti pažeidžiamais, tačiau verčiau nukreipkite dėmesį į pagalbą kitiems, profesinę veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate pozityviai nusiteikę, linkę atsikvėpti, maloniai praleisti laiką su mylimais žmonėmis jaukioje aplinkoje, tačiau jus gana skaudžiai gali sutrikdyti finansiniai reikalai – venkite kurti ilgalaikius planus, juolab tikėtis pagalbos iš draugų ar rėmėjų. Daug svarbiau bus išlaikyti šviesų protą, matyti situaciją plačiai, pasaulio kontekste.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius