Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 1 d.

Liepos mėnesio pradžia sutampa su Mėnulio perėjimu į pirmuoju laikomą Avino Zodiako ženklą, kuris skatina aktyvumą, iniciatyvumą, artistiškumą, norą pirmauti, tačiau yra ir kovingumą skatinantis ženklas. Tad vasariškiausias mėnuo prasidės išties karštai, juolab šio ženklo valdovas Marsas šiomis dienomis kaip reta aktyvus – keliauja ugniniu Liūto ženklu.
Naminiai ledai
Naminiai ledai / 123RF.com nuotr.

Deja, Marso aktyvumą labai greitai į agresiją, pyktį ar net fizinius veiksmus, juolab įvairius nelaimingus atsitikimus, griūtis, elektros išlydžius paversti gali jo labai sudėtinga padėtis sunkius padarinius galinčių atnešti planetų Urano ir Saturno atžvilgiu.

Venkite provokuoti likimą – laikykitės taisyklių, gerbkite kitų interesus, elkitės adekvačiai situacijai, būkite itin atsargūs kažkur aukštai ar giliai lipdami, lįsdami, kuo ramiau vairuokite, apskritai atsargiau elkitės su transporto priemonėmis, įvairiais aštriais ir elektros prietaisais.

Tuo pačiu tai ir emociškai itin intensyvios dienos, kai širdis norės daug ir didelių jausmų, meilės, kūnui reikės judesio, veiksmo, būdų išlieti azartą. Raskite daugiau laiko kūrybai, sportui, šokiams ar tiesiog aktyviai būti gamtoje. Tai laikas, kai gali kilti daug entuziazmo, tačiau derėtų atsargiai žiūrėti į visus pasiūlymus ir juos priimti tik labai gerai išsiaiškinus aplinkybes, palaukus bent iki rytojaus.

Geras laikas ką nors nuveikti bendrai su kitais, ypač, jeigu tai jau sutarti, paruošti dalykai.

Šiandien šiek tiek labiau „įsižeminti“ padės minkštos, ramios žalsvos, gelsvos, rusvos spalvos, amazonitas, papuošalai iš bronzos.

Maiste gali būti daugiau pieno produktų ir duonos gaminių – puikiausiai tiktų tiesiog duona su pienu, taip pat riešutai, sėklos. Mėsos šiandien derėtų atsisakyti.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien ir rytoj – tai jūsų dienos, kai jums bus suteikta daug galių, tačiau ir daug rizikos. Geriausia, ką galėtumėte padaryti – tai pamatyti tas galimybes ir, tegu atsisakant savo ambicijų pasirodyti geriausiu, būti laimėtoju, vedliu bei herojumi, eiti ten, kur širdis veda. Nustebsite, kad drąsiai ir tuo pačiu šiltai, su meile galima pasiekti daugiau negu per kovą, buką atkaklumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gana sudėtingas laikas, kai reikalavimai jums keliami dideli, tenka nuolat kovoti su aplinkybėmis, tačiau esate ant išsekimo ribos, linkę pabėgti, pasislėpti nuo visko ir ramiai išlaukti. Šiomis dienomis itin svarbu bus atsitraukti tiek nuo savęs, tiek nuo reikalų ir ramiai pabūti, žvelgiant į viską, kas vyksta iš šalies, išdrįstant pamatyti ir savo klaidas, silpnybes – nustebsite sulaukę palaikymo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Atrodo, laiko apsidairyti ir pastebėti tai, kur likimas jus neša mažoka. Svarbiausia išlaikyti sveiką protą ir dėmesingumą kiekvieną akimirką, nes noras būti geriausiu, nuveikti visus darbus ir susitikti su visais draugais gali būti labai rizikingas. Tiesa, draugai jus gali ir išgelbėti, todėl susitikimai, pokalbiai, bendri darbai ir rūpesčiai leis nuveikti daug prasmingų darbų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas pradėti naują profesinės veiklos etapą, tiesiog kuo nuoširdžiau kibti į darbus ir galų gale parodyti, kad galite daugiau nei įsivaizdavote ir netgi tai, ko visuomet kratėtės. Tai sėkmės ir tuo pačiu didelių iššūkių metas, kai teks priimti drąsius sprendimus, tačiau tai turi būti daroma laisva jūsų valia, vadovaujantis jūsų patirtimi, galimybėmis ir poreikiais, atlaikant svetimą spaudimą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate gerokai įstrigę su savo norais, poreikiais ir polėkiais, nes situacija tiek namuose, tiek darbe reikalauja iš jūsų visai kitokių savybių. Būtų puiku, jeigu rastumėte būdų savo entuziazmą, norą imtis naujos veiklos, leistis pažinti naujus pasaulius suderintumėte su prisiimtomis atsakomybėmis, partnerių interesais ir pažiūrėtumėte į situaciją išties drąsiai, tačiau jautriai ir kūrybiškai, su meile.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų siekis bet kokiomis aplinkybėmis įveikti jus slegiantį besivelkančių darbų ir problemų kalną šiomis dienomis gali iš tiesų jus susargdinti, tad būtų gerai rasti būdų išlieti savo emocijas, atverti savo širdį jus galinčiam suprasti žmogui ar bent imtis fizinės veiklos, daugiau pajudėti, tiesiog pasirūpinti savo kūnu, vidiniais, energijos resursais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas atstatyti, puoselėti partnerystės ryšius, galų gale išspręsti jus seniai kamuojančias emocines problemas ir baimes – išdrįskite išsakyti savo poreikius, jausmus, parodyti juos net ir tiems, kurie, atrodo, jums priešiški – puikus būdas įgyti ištikimų draugų ir pagalbininkų, o gal ir sutikti mylimą žmogų. Bendra su kitais veikla šiandien padės nuveikti daug gerų darbų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai išties sėkmės laikas, tik bus labai svarbu vadžias laikyti gana stipriai, vengti bet kokio susipriešinimo tiek su namiškiais, tiek su antrąja puse ar greta esančiais, verslo partneriais – tai iš jų galite sulaukti geriausios pagalbos ir palaikymo, tad siekite savo tikslų drąsiai ir su meile, kūrybiškai, iššūkius priimdami kaip galimybes.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gražus laikas meilei, kūrybai, poilsiui, tiesiog pabėgimui į gamtą, kurortą ar kitą jums ypatingą vietą toliau nuo rutinos, įkyrėjusių darbų ar problemų. Esate pilni emocijų, kūrybinių idėjų, noro džiaugtis pasauliu, keliauti ir dalintis tuo džiaugsmu su kitais ir tuo pačiu giliai tūnančių baimių ir susierzinimo – venkite susipriešinimo, leiskite meilei jus nugalėti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nuostabus laikas, kai palaikymas iš namiškių, artimųjų pusės suteiks jums daug stiprybės, jėgų ir galimybių išspręsti seniai jus kamuojančias finansines problemas – tai laikas, kai galima rasti sprendimus. Galbūt kažko atsisakant, tačiau žvelgiant į situaciją naujai, su meile ir drąsiai, išvengiant radikalių grubių sprendimų ar to, ką sukūrėte, atsisakymo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kiek turite sukaupę skausmo ar priekaištų sau ar artimiesiems, šiandien turite nuostabių galimybių situaciją išspręsti drąsiai ir su meile – perlipant per savo baimes, nuostatas ar puikybę ir pasakant gerą žodį, per bendrą veiksmą, veiklą, kelionę, netikėtą idėją ar iniciatyvą. Šiandien situacijos raktelis padėtas jums ant lėkštutės – belieka pasinaudoti juo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai konkrečios veiklos ir sprendimų metas, kai galima drąsiai imtis tos veiklos, kuri jums svarbi ir jau seniai rūpi, atliepia giliausius jūsų poreikius. Taip galima išgydyti tiek save, tiek ir kitus, tačiau tai turi būti daroma su meile ir tuo pačiu gražiai, kūrybiškai, pasirūpinant gražesne, patogesne aplinka, buitimi. Venkite išlaidauti, ieškokite kitokių sprendimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius