Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 16 d.

Nusiteikite darbo dieną šiandien pradėti ne anksčiau kaip 8 val. 20 min. ryto, kuomet Mėnulis pereis iš Jaučio į Dvynių Zodiako ženklą. Iki tol laikas labiau tinkamas apžvelgti, užbaigti ankstesnius darbus ar tiesiog ruoštis darbo dienai. Atostogaujantiems taip pat nepatartina imtis svarbesnės veiklos anksčiau minėto laiko, nors atsikelti anksčiau, pasimankštinti, imtis grūdinimosi šįryt bus lengviau nei kitomis dienomis, mat anksti ryte Mėnulis palaikys už askezę ir savitvardą atsakingą Saturną.
Stebuklų sodas Dubajuje – gėlių upės, namai ir automobiliai
Stebuklų sodas Dubajuje – gėlių upės, namai ir automobiliai / Vida Press nuotr.

Nors Mėnulis aktyviame, žingeidžiame, noro bendrauti suteikiančiame ženkle, tačiau šią dieną derėtų praleisti ramiau – ne tiek bendraujant ir dalinantis, o renkant, tvarkant informaciją, gilinantis į ją, paimant iš jos tai, kas jums svarbiausia. Puikus laikas ir meditacijai, kvėpavimo, dvasinėms praktikoms, gilinimusi į save, apskritai askezei, pastangoms atsilaikyti prieš pagundas. Apskritai palankus laikas besimokantiems, prekybininkams, žiniasklaidos, transporto darbuotojams.

Šiandien tiks dėvėti tamsių, griežtų spalvų – juodos, tamsiai mėlynos ar rudos – drabužius, puoštis iš gelmės spindinčiu labradoru. Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, iš kuo mažiau sudedamųjų dalių, atsisakykite mėsos, geriausia būtų valgyti atskirai pieno produktus ir augalinį maistą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena mokymuisi, skaitymui, rašymui, informacijos, reikalingos darbui ar laisvalaikiui, savišvietai paieškoms, ką nors pirkti ir parduoti, mainams. Būsite aktyvūs ir iniciatyvūs, tačiau išlaikykite, kiek galite, rimtį, būkite jautresni aplinkiniams, namiškiams, juolab kad esate linkę laiką leisti namuose.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų dėmesys šiandien nukreiptas į pinigus, uždarbį ir panašias temas – palankus laikas susitvarkyti finansinius reikalus, prekybai ir pirkiniams, įsigyti ryšių, vaizdo, garso technikos. Tiesa, fizinio darbo nelabai norėsite imtis, tačiau ko nepadarysi mylimų žmonių gerovės vardan.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien turėtumėte būti gerai nusiteikę, jausitės palaikomi draugų ir bendraminčių, norėsite su jais imtis bendros veiklos, tačiau gali kilti susikalbėjimo, finansinių neaiškumų – pasistenkite nepriimti rimtesnių finansinių sprendimų, susilaikykite nuo didesnių išlaidų. Verčiau skirkite laiko karjeros, darbinės veiklos perspektyvų peržiūrai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nėra lengvas laikas palaikyti santykius, bendrauti, parodyti jausmus ir meilę. Esate linkę pabūti vieni, užsidaryti ir pailsėti, tačiau ramybės neduoda nesibaigiantys darbo reikalai, jums keliami reikalavimai. Šiuo laikotarpiu pasistenkite daugiau laiko skirti gilinimuisi į save. Itin palankios gali būti piligriminės kelionės, tačiau nusiteikite, kad kelionių planus gali tekti peržiūrėti, derinti su partnerių interesais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jei tik turite galimybių, skirkite daugiau laiko sau ir poilsiui, tačiau nei darbo reikalai, nei draugai ar jūsų visuomeninė veikla taip lengvai jūsų nepaleis. Teks nemažai dėmesio ir laiko skirti draugams, bendravimui, būsite iniciatyvūs, spręsite kelionės į užsienį ar ryšių su užsieniu reikalus, tačiau nusiteikite, kad ne viskas nuo jūsų priklausys.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Teks nemažai laiko ir dėmesio skirti darbo reikalams, komunikacijai, ryšių palaikymui, visuomeninei veiklai ir tai bus sunkiai suderinama su artimųjų, ypač vaikų interesais, laisvalaikį taip pat turbūt teks pamiršti. Vis daugiau dėmesio ir pastangų reikalauja partnerystė – pasistenkite išlaikyti blaivų protą, nors gali kilti noras imtis drastiškų veiksmų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Suderinti darbo ir šeimos reikalus ir toliau sunku, namiškiai jums kelia didelius reikalavimus, ypač sunku palaikyti ramesnius santykius su partneriu (-e), gali kilti keistų sveikatos problemų. Palankus laikas ištrūkti kur toliau, susiorganizuokite pažintinę kelionę arba bent trumpam tiesiog pakeiskite aplinką.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate aktyviai ir romantiškai nusiteikę, turite vilčių išvykti kur nors toliau pailsėti nuo visko, tačiau pernelyg daug neaiškumo, kyla baimių dėl sveikatos. Verčiau imkitės kasdienės veiklos – tvarkykitės, sportuokite – ne tik sustiprėsite, bet ir nemažai nuveiksite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug jausmų ir dėmesio skirsite partneriui (-ei). Nors pastaruoju laiku jūsų santykiai turėtų būti gana gražūs, palankus laikas meilei, tačiau esate itin aktyviai ir energingai nusiteikę – pasistenkite būti jautresni partnerio interesams. Blaiviai įvertinkite savo jėgas ir galimybes, skirkite daugiau laiko finansinių reikalų sprendimui, o fizinę energiją išliekite sportuodami.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kasdienė veikla, paprasčiausi buitiniai darbai, malonus bendravimas su šalia esančiaisiais, jų interesų atliepimas padės jums suvaldyti įtampas namuose ir patenkinti partnerio lūkesčius. Pasistenkite būti atidesni informacijai, peržiūrėkite dokumentus prieš pasirašydami.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei tik galite, skirkite laiko poilsiui ar bent nedidelei pažintinei kelionei su vaikais – būsite džiugiai ir geranoriškai nusiteikę, itin aktyvūs bendraudami. Vis dėlto būkite atsargūs vairuodami, pasirūpinkite saugumu, nes gali kilti technikos gedimų. Taip pat būkite saikingi išlaidaudami ar patikėdami pinigus kitiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate jaukiai ir šeimyniškai nusiteikę, artimieji apdovanoti jūsų dėmesiu, norite kuo gražiau viską sutvarkyti, tačiau pasistenkite, kad jūsų išlaidos atitiktų galimybes, verčiau imkitės darbo patys. Puikus laikas poilsiui ir kūrybai, savo idėjų ir siekių realizavimui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius