Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 8 d.

Priešpaskutinė Mėnulio mėnesio diena, kuomet vertėtų užbaigti visus darbus, rytdienai pasiliekant tik tai, kas mažiau reikšminga, ką galite daryti patys be kitų pagalbos.
Levandos – tarsi Provanso simbolis
Levandos – tarsi Provanso simbolis / 123rf.com nuotr.

Pradėti kažką laikas mažai tinkamas, nes nuo pat ryto iki 16 val. 51 min., kuomet Mėnulis pereis iš bendravimą, vadybą, smulkią prekybą ar mokymąsi palaikančio Dvynių Zodiako ženklo į šeimyniškąjį, sentimentalųjį Vėžio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet geriausia tik pabaigti, kas pradėta, taisyti klaidas, daryti tai, kas įprasta, vengti naujų iniciatyvų.

Taip pat susilaikykite nuo pirkinių, naujų sutarčių, pažadų. Daugiau laiko skirkite tvarkyti dokumentus, informaciją, apibendrinti praėjusio laikotarpio darbus. Vakaras mažai palankus pirkiniams, ypatingai įsigyti kažką prabangaus, nors gali kilti norų pasirodyti, išsiskirti, tačiau tikėtini nuostoliai.

Apskritai pasistenkite šiandien kuo mažiau turėti reikalų su pinigais, nebent tai skolų grąžinimas, laikykitės taisyklių, sutarčių. Mėnulis baigia pasivyti Saulę Vėžio ženkle, tad vakarą geriausia būtų praleisti su šeima, gamtoje, prie vandens, pasirūpinti artimaisiais, švara, tvarka namuose, susitikti su tėvais, giminaičiais, prisiminti savo šaknis, tradicijas.

Palankiausia būtų dėvėti drabužius, kuriuose yra ryški raudonos ir skaisčiai geltonos spalvų, puoškitės turkiu, sarderiu, geležies dirbiniais. Maistas šiandien turėtų būti grubesnis, ypatingai tiks ruginė rupi duona, visos daržovės, kurios auga po žeme, tarp jų ir ridikai, ropės, krienai, česnakai, svogūnai. Geriausia būtų juos valgyti kuo mažiau apdorotus, salotose su tarkuotomis morkomis, burokėliais, kaip priedą prie virtų ar keptų bulvių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Didžiąją dienos dalį skirkite tiesiog smulkiems darbams, reikalams, kuriuos galima sutvarkyti čia ir dabar, pabaigti, tvarkyti kas pradėta, skambučiams, pokalbiams, klaidų taisymui, tačiau venkite imtis didesnių iniciatyvų. Apskritai venkite azartiško noro pasirodyti, būkite saikingais sportuodami, linksmindamiesi, apeikite iš tolo lošimų ar panašias įstaigas, susilaikykite nuo didesnių pirkinių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji dienos pusė visai tinkama tvarkyti įvairius konkrečius finansinius reikalus, sąskaitas, buhalteriją, sumokėti mokesčius ar grąžinti skolas, pabaigti, apibendrinti ankstesnius ir planuoti naujus darbus, tačiau susilaikykite nuo pirkinių, naujų išlaidų. Vakaras gali būti visai malonus susitikimams su draugais, nuoširdžiam pokalbiui, tik susilaikykite nuo pavydo scenų namuose.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien dar jūsų diena, geras laikas pabaigti, sutvarkyti įvairius smulkius reikalus, dokumentus, informaciją, užsiimti kasdieniais, rutininiais reikalais, tačiau susilaikykite nuo rimtesnių iniciatyvų ar naujų susitarimų. Atsargiai vairuokite, ramiau žiūrėkite į įvairius iššūkius – visada galima šio bei to išmokti. Vakarą praleiskite su šeima – jauki vakarienė būtų geriausias sprendimas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Iš tiesų laikas itin palankus dirbti ir uždirbti, tačiau kitas klausimas – kaip elgsitės su pinigais ir kam juos panaudosite. Yra rizikos žengti klaidingą žingsnį norint pasirodyti, investuoti pasidavus draugų ar bičiulių įkalbinėjimams, prisiimti mažai pamatuotų atsakomybių. Dieną jums apskritai būtų palankiausia darbuotis ar tiesiog ilsėtis vieniems, o vakare būsite atviri meilei ir kūrybai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Reikalų, kalbų, susitikimų ketvirtadienio rytą turėtų būti gana daug – geras laikas darbui su kolektyvu, projektų ar bent kažkokio etapo pabaigimui, aptarimui, tačiau dar susilaikykite nuo konkrečių naujų planų. Vakarą vertėtų praleisti ramiau, jums artimoje aplinkoje, norėsis mažiau kalbų, daugiau jaukumo ir tylaus pasibuvimo ar bent pasivaikščiojimo gamtoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rytą turėsite pakankamai darbų, pokalbių profesinėje srityje, dėl karjeros reikalų, tvarkykite būtinus dokumentus, pabaikite, ką pradėję, tačiau susilaikykite nuo naujų įsipareigojimų. Vakare būsite linkę prisiminti visuomeninius įsipareigojimus, draugus – tinkamas laikas jaukiai vakarienei su bendraminčiais, jums artimais žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Laikas domėtis pasauliu, keliauti, studijuoti, bendrauti su įdomiais žmonėmis ir kaupti idėjas tolesnei veiklai, tačiau šiandien vertėtų daugiau laiko skirti apibendrinti tai, kas pradėta, išmokta, susidėlioti mintims, o vakare jau galima bus ir pagalvoti apie idėjų realizaciją profesinėje veikloje, planuoti tolesnius darbus. Atsargiai tvarkykite finansinius reikalus, susilaikykite nuo investicijų, naujų įsipareigojimų, pirkinių, venkite skolinti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien pagaliau pajudės reikalai ir pavyks susidėlioti ateities planus, susiskaičiuoti finansus, tačiau problemų gali kelti gana išaugusios jūsų profesinės ambicijos – galite sulaukti siurprizų tiek iš antrosios pusės, tiek ir iš verslo partnerių, klientų ar konsultantų, todėl susilaikykite nuo noro paaiškinti kitiems kaip jie turi elgtis, verčiau patys kuo geriau atlikite namų darbus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Panašu, kad keliaujate savo keliu mažai sukdami galvą dėl to, ką kas pasakys – turite savo idėjų, ambicijų, laukiančių reikalų ir ta linkme darbuojatės. Puikus metas kūrybinėms atostogoms, pasimėgavimui vasaros malonumais, kultūrinėms ar kūrybinėms iškyloms. Naudokitės proga, tačiau pasistenkite namų darbus atlikti iki galo, antraip gali laukti mažai malonūs siurprizai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Emocingas, aistringas, bet tuo pačiu ir darbingas laikas, kurį verta labiau skirti kūrybai ir poilsiui kartu su mylimu žmogumi. Pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, gerove, dieną daugiau laiko skirkite elementariam tvarkymuisi, švarinimuisi, o vakaras būtų itin palankus romantiškai vakarienei ar iškylai su antrąja puse. Tiesa, venkite rodyti savo ambicijas ar kelti pavydo scenas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Likimas, ar kaip tai beįvardinsi, jūsų gyvenimą kreipia taip, kad patys vargu ar turite galimybių net atsikvėpti – profesiniai ir namų reikalai, nuolatinė įtampa dėl santykių su antrąja puse ir kitais žmonėmis – pastaruoju metu esate išties pilni geriausių norų, tačiau tenka mokytis kantrybės, gebėjimo išlaukti, leisti ir kitam reikštis. Diena palankesnė poilsiui, o vakaras tinkamas bendrai šeimyninei veiklai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dieną turite laiko išspręsti visus šeimyninius konfliktus, išsiaiškinti santykius ar painias situacijas, į kurias pastaruoju laiku įsipainiojote, o vakaras bus itin tinkamas jaukiai šeimos šventei, renginiui ar tiesiog iškylai į gamtą, kūrybai, pramogoms. Ir vis dėlto pasaugokite save ir artimuosius – atsargiai vairuokite, elkitės su elektros prietaisais, venkite rizikingų veiklų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius