-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 9 d.

Šiandien Mėnulis visą dieną keliaus dvasinguoju Žuvų Zodiako ženklu ir puikiai sutars su taip pat vandeniniame Vėžio ženkle esančiais Saule bei Merkurijumi – aplinkiniai bus emocingi, bus svarbu kalbėti, veikti iš esmės, pajautus situaciją.
Mozaika
Mozaika / 123RF.com nuotr.

Laikas palankus gilintis į save, prisiminti savo šaknis, pasimelsti už protėvius, užsiimti menine saviraiška, labdara, būti gamtoje, paieškoti inspiracijų joje.

Itin palankus laikas tiems, kas užsiima aplinkosauga, žemės resursų racionalesniu naudojimu – tikėtinos perspektyvios šios srities įžvalgos. Stiprus Marsas Avino ženkle neleis nunirti į svajingumą – imkitės veiklos, šiandien galima daug nudirbti, ypač kolektyve, rasti naudingus sprendimus, tačiau išlaikykite jautrumą, išsiaiškinkite informaciją. Galbūt ne iš karto viskas vyks, kaip norite, tačiau išeitį rasite, palanku grįžti prie ankstesnių idėjų realizavimo. Bus svarbu atkreipti dėmesį į aplinkinių reakcijas, pastabas – jos daug ką pasakys apie jus.

Tai pakankamai rimta diena, todėl būtų palanku, jeigu jūsų aprangoje vyrautų tamsiai mėlyni arba žemės, terakotos tonai, jas dar labiau pastiprintų hematitas su raudonu jaspiu.

Maistas šiandien gali būti ir sunkesnis, tačiau ne mėsa, ypač tinka grybai, įvairūs daigai, ūgliai, šakniavaisiai, riešutai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nepaisant jūsų pozityvaus nusiteikimo ir guvumo, jausitės gana pažeidžiami, būsite priversti atvirauti, nepavyks išsisukti paviršutiniška malonia šypsena ar komplimentu. Nusiteikite, kad nuoširdumas atneš taikos į namus, santykius su tėvais ir artimaisiais, padės atsikratyti pasąmoninių baimių, padės sprendžiant materialius reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien jausitės kaip ant sparnų – jūsų idėjos sulauks palaikymo iš draugų, visuomenės pusės, pavyks gauti reikalingos informacijos, priemonių, susitarti su reikalingais žmonėmis, kad jos būtų įgyvendinamos. Tiesa, teks pasidarbuoti su jūsų veiklą stabdančiomis baimėmis, imtis taisyti klaidas, tačiau tai atneš jums nemažai sėkmės ir pajamų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jūsų reikia ir draugams, ir darbe – esate malonūs visiems, tačiau kaip visa suderinti? Diena bus nelengva, aktyvi, tačiau nešanti sėkmę, ypač sprendžiant finansinius, išteklių užsitikrinimo reikalus, jeigu tai bus susiję dar ir su grožiu, menais, visų pirma kinu, muzika, farmacija ir chemijos pramone, dvasine veikla, labdara.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien turėtumėte jaustis pilni jėgų ir įgalinimo veikti. Nepaisant įtampų darbe ir toliau besitęsiančių neadekvačių (bent jau jums taip atrodo) reikalavimų, nesusikalbėjimo, šiandien pasistenkite rasti problemų priežastis, pasigilinkite į savo užspaustus jausmus – turite progą, kad ir skausmingai, tačiau sėkmingai išspręsti karjeros ir darbo reikalus. Palanki diena piligriminei kelionei ar bent apsilankyti maldos namuose, pabūti šventoje vietoje, pabendrauti su dvasininkais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Mėnesio dienos prieš gimtadienį ypatingos, reikalaujančios susikaupimo, susivokimo, jėgų atstatymo – šiandien tam itin palanki diena – imkitės savo sveikatos, energijos atstatymo kurso peržiūrėdami dienotvarkę, režimą, mitybą, mintis ir jausmus, imkitės dvasinių praktikų, maldos, apsivalymo. Nors ir jaučiatės pažeidžiami, emocijos banguoja, tačiau intuityviai suvoksite, ką reikia daryti – tik išgirskite tai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate itin jautrūs ir atsidavę artimiesiems, nuoširdžiai nusiteikę jiems padėti, išgyvenate dėl jų gerovės – palankus laikotarpis pasikonsultuoti su psichologu, koučeriu dėl kylančių santykių, vaikų, kūrybinių problemų. Be viso to, teks imtis spręsti įvairius visuomeninius, bičiulių reikalus, būsite aktyvūs, netgi ūmūs – pasistenkite veikti švelniau, antraip gali kilti konfliktų, nesusikalbėjimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas imtis poilsio, gydymosi, grožio ritualų, savęs atstatymo ir tuo pačiu palankios gyvenimo, darbo atmosferos kūrimo. Būsite itin geranoriškai nusiteikę, pasirengę padėti aplinkiniams, kursite aplink save malonią aplinką. Tai leis ne tik suderinti namų ir darbo reikalus, tačiau ir skatins kilimą karjeroje, profesinę sėkmę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būtų palankiausia, jeigu šią dieną galėtumėte skirti poilsiui, pramogai su vaikais, prie vandens, kūrybingoje aplinkoje. Palankus laikas ir imtis savo tolimesnių ar piligriminių kelionių planų realizavimo, dalyvauti religinėse šventėse, ar tiesiog gilintis į filosofiją, religiją, imtis studijų, tačiau bus svarbu neskubėti, prieš kažką nusprendžiant patikrinti informaciją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Namai – jūsų atgaivos ir energijos šaltinis. Esate labai nostalgiškai nusiteikę – jūsų jausmai vaikystės namuose, su tėvais, brangiais giminaičiais. Palankus laikas pasimelsti už juos, padėkoti už tai, ką gavote iš protėvių. Esate pilni energijos, tačiau šiomis dienomis rizikuojate pasiduoti azartui – realizuokite tai, surengdami sporto, šokių ar kitos malonios fizinės veiklos varžybas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate labai jautrūs ir maloniai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, tačiau bendrauti jums nelengva, yra pavojus nesusikalbėti ar pasijausti apgautais – pasitelkite į pagalbą partnerius, artimą žmogų, pasikonsultuokite su specialistais – jie padės jums rasti netikėtų, tačiau ilgalaikių sprendimų, išvengti painiavos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nors ir nelabai jums rupi, tačiau tenka imtis materialių reikalų sprendimo, finansinių klausimų – norite susikurti gražią, atpalaiduojančią aplinką, visiems teikiančią atgaivos, tačiau tai gali nebūtinai atitikti artimųjų, ypač vaikų interesus. Pasistenkite aiškiau išdėstyti savo planus, rūpesčius – neabejotinai sulauksite, jei ne pritarimo, tai bent idėjų, kaip viską galima būtų suderinti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Viena iš geriausių, palankiausių jums dienų – aplinkiniai ir namiškiai jautrūs, palaiko jus ir jūsų siekius, idėjas, jūs irgi nusiteikę geranoriškai. Vis dėlto nesikarščiuokite imdamiesi pirkinių ar darbų, pasitarkite su artimaisiais – ar tai atitiks jų skonį, nežeis jų emocijų, išsiaiškinkite visas aplinkybes. Nors ir nelabai norėsis daug bendrauti, tačiau pasistenkite išlikti mandagiais – tai bus visapusiškai naudinga.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius