Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 12 d.

Viena sėkmingiausių dienų, kai tai, kas turi vykti, vyksta geriausiu būdu. Visų pirma, šiąnakt Mėnulis perėjo į elegantiškųjų, diplomatiškųjų ir teisingųjų Svarstyklių Zodiako ženklą, pakeldamas reikalavimus tam, kaip bendraujame su kitais, kaip atrodome, kaip elgiamės, bus svarbu išlaikyti pusiausvyrą, tuo pačiu tai geras metas dirbantiems teisės, grožio srityse, diplomatams, o Mėnulio santykis su kitomis planetomis bus palaikantis įvairias veiklas, jų perspektyvos pamatymą, planų peržiūrą ir koregavimą.
Šypsena
Šypsena / Vida Press nuotr.

Be to, šiandien įvyks ir kiek stambesnio masto astrologinis įvykis – tai didžiojo komunikatoriaus Merkurijaus perėjimas iš ugninio Liūto į žemiškąjį Mergelės ženklą, kuriame jis yra labai stiprus, ir išbus iki rugpjūčio 30 d. Turėtų gerokai aprimti proto ir žodinės aistros, įsivyraus aiškus, racionalus analitinis protas, kuriam svarbus aiškumas iki detalių.

Itin palankus laikas sutvarkyti įvairius koncentracijos reikalaujančius dokumentus, informaciją, mokytis, spręsti darbe kylančias ir diskusijų reikalaujančias problemas, taip pat palanku tikrintis sveikatą, daryti tyrimus, apskritai domėtis jos reikalais. Išnaudokite šį laiką geriausiu būdu.

Šiandien vertėtų daugiau laiko skirti vaikams, šeimai, gražiems santykiams joje puoselėti, buities ar darbo vietai tvarkyti, gerinti, gražinti, maistui, praktiniam fiziniam darbui ar mankštai. Šios dienos darbai turės ilgalaikės reikšmės, jeigu bus atliekami nuoširdžiai, atsižvelgiant į aplinką, greta esančiųjų poreikius. Palankus laikas ir pirkiniams.

Harmoningiausiai jausitės su baltų, lengvai gelsvų ar rožinių atspalvių drabužiais, stiprybės suteiks ametistai, ypač įsodinti platinoje.

Maistas turėtų būti lengvas, paprastas – tegu ir tik košė su sviestu, pienas, medus. Atsisakykite bet kokių gyvūnų mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Išskirtinė diena siekiantiems karjeros, norintiems atstatyti, sustiprinti santykius su antrąja puse, draugais, bičiuliais, kolegomis, darbdaviu, pasauliu – puikus laikas deryboms, diskusijai dėl darbo sąlygų, jų gerinimui, darbui su didesnės koncentracijos reikalaujančia informacija, dokumentais, taip pat ir rimčiau imtis sveikatos reikalų – tyrimų, vizitų pas specialistus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palankus metas imtis rimtų finansinių klausimų sprendimo – šios dienos darbai bus verti pastangų. Palanku atnaujinti veiklą, imtis patalpų ar namų remonto, pristatyti savo veiklą, ypač, jeigu ji susijusi su pramogomis, laisvalaikiu, poilsiu, kūrybinėmis industrijomis, kelionėmis, rengti naujus planus, grąžinti skolas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Likimas neša jus šiomis dienomis paspartintu greičiu – pagaliau turite galimybę šiek tiek atsikvėpti nuo šeimyninių rūpesčių ir įsipareigojimų, daug kas sprendžiasi palankiausiu būdu, tad pats metas leistis į kūrybinius ieškojimus, galvoti apie tolesnę perspektyvą, tačiau derinkite savo planus ir idėjas su artimaisiais, namiškiais, semkitės jų patirties ir išminties.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rūpestis šeimos reikalais, ypač būstu, namais, nekilnojamuoju turtu – jų atnaujinimu, įsigijimu, finansavimu, draudimu, šiandien bus vertas pastangų, tad imkite jums svarbiausių, saugumą ir pagrindą po kojomis užtikrinančių reikalų tvarkymo. Palankus metas deryboms, sutartims, teisiniams reikalams spręsti, pradėti naujus mokslus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aktyvus metas tęsiasi, tačiau daug kas persikėlė į praktinę reikalų pusę – pats metas pagalvoti apie tai, kaip realizuosite savo idėjas, kiek jos realios, ar atitinka pasaulio raidos tendencijas, rinkos ir aplinkos poreikius, kokios praktinės galimybės: domėkitės, analizuokite, skaičiuokite, ieškokite partnerių, derėkitės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuo šiandien artimiausias tris savaites turite progos pagaliau tapti girdimi – palankus metas išsakyti savo nuomonę, diskutuoti, pristatyti savo veiklą, pasirūpinti savo santykiu su vaikais, išvaizda, sveikata. Palanki diena pasirūpinti savo įvaizdžiu, įsigyti atitinkamų dalykų, tačiau raskite ir laiko atokvėpiui, susivokti savo darbuose ir santykiuose su mylimais žmonėmis, daugiau pajudėkite, pabūkite gamtoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Graži diena, kai pasaulis nušvinta naujomis spalvomis – gal dar mažai norėsite eiti į viešumą, tačiau pasijausite gerokai stipriau ir tiesiog geriau, kai viskas tarsi savaime dėliojasi į savo vietas. Vis dėlto dabar palankesnis metas atostogoms, būti namuose, su šeima, imtis mėgstamos veiklos ir daugiau apmąstyti, išjausti tai, kuo norėtumėte toliau gyventi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien ir rytoj raskite daugiau laiko poilsiui, žvilgsniui į tai, kas sukasi aplinkui šiek tiek iš giliau ar tarsi iš šalies – jūsų įžvalga ir intuicija bus kaip reta stiprios – palankus metas priimti bent jau vidinius sprendimus susijusius su jūsų finansine, verslo perspektyva, spręsti gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto, taip pat būsto atnaujinimo, jo finansavimo klausimus. Tai ryšio su savimi, savo šaknimis atstatymo, tapatybės suvokimo laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Itin palankus laikas savo veiklai viešai pristatyti, deryboms, sutartims sudaryti, partnerių paieškai, įvaizdžiui kurti. Ankstesnės problemos sprendžiasi tarsi savaime, tačiau būtina tam skirti dėmesio ir išsakyti rūpimus klausimus, ieškoti atsakymų, tvarkyti teisinius reikalus. Palankus metas daryti su karjera susijusius sprendimus, tačiau ir darbui su dokumentais, informacija – protas itin aktyvus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visas jūsų dėmesys šiandien nukreiptas daugiau į profesinius, karjeros reikalus – verta priimti su jos ateitimi susijusius sprendimus, ypač finansinius, peržiūrėti ankstesnius sprendimus, grąžinti skolas. Tuo pačiu tai ir laikas, kai norisi ko nors daugiau – traukia tolimi pasauliai, laukia įkvepiantys susitikimai, geras laikas studijoms, mokslinei, analitinei veiklai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate ant sėkmės sparnų – atrodo, svajonės pildosi, perspektyvos veriasi – pats metas skinti ankstesnės veiklos rezultatus ir judėti pirmyn. Sulauksite tiek finansinės, tiek emocinės paramos, palankus metas rimčiau užsiimti finansiniais reikalais, rinkos ar jūsų verslo analitika, šeimos finansais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pats metas imtis verslo, būsto, nekilnojamojo turto, finansinių ir santykių reikalų tvarkymo – viskas vienu metu ir tuo pačiu tarsi savaime imasi spręstis. Tiesa, tai iš jūsų pareikalaus stiprybės atlaikyti tai, kas jums nuoširdžiai svarbu sprendžiant vertybinius klausimus, tačiau sulauksite palaikymo ir paramos, turite stiprų užnugarį.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius