Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 13 d.

Diena, ypatingai rytas, vienas iš sunkesnių šį laikotarpį. Kiekvienam tai turės poveikį kažkiek savaip, tačiau tai laikotarpis, kuomet aplinkybės tampa stipresnės už mus, jos priverčia veikti staigiai, ryžtingai, galimi masiniai susipriešinimai, kariniai konfliktai. Daug kam tai gali būti ir asmeniškai sunkesnis laikotarpis, kai tenka keistis ir keisti savo gyvenimą.
Puodeliai su gėrimu
Puodeliai su gėrimu / Vida Press nuotr.

Iškils giliausi, išgyvenimo instinktai, su kuriais susidoroti bus sunku – raskite laiko pabūti gamtoje, pavaikščioti basomis, pasportuoti. Mėnulis keliaus Dvynių Zodiako ženklu, gerai sutars su Saule bei Merkurijumi Liūte ir tuo pačiu Marsu Avine – tai padės palengvinti situaciją: orus santykis, informuotumas, geranoriškas bendravimas su kitais, siekis spręsti problemas, o ne jas aštrinti. Pasistenkite atkreipti dėmesį į, atrodytų, nedideles problemėles ir spręskite jas dabar, antraip jos gali greitai virsti didelėmis.

Nuotaiką praskaidrinti turėtų balti, aukso spalvos, raudonų atspalvių drabužiai, puoškitės balto agato dirbiniais, papuošalais iš vario, aukso ir sidabro lydinių. Valgyti šiandien galima ir daugiau, tačiau tik tai, ko iš tiesų norisi. Vyrauti turėtų pieno produktai, džiovinti, saldūs vaisiai, užkandžiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus laikas aktyvioms atostogoms – būsite džiugiai, geranoriškai nusiteikę, žibėsite jumoro jausmu. Tik svarbu, kad ir daug judėdami išlaikytumėte protingą saiką. Venkite beatodairiškai įrodinėti savo tiesą, pasirodyti šauniausiai. Tikėtini pokyčiai, konfliktai, susiję su jūsų darbu, karjera, spręsis įsisenėję klausimai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sudėtingas pokyčių laikas, kuomet daug kas keičiasi – reikėtų spėriai suktis, nors jaučiatės apriboti savo veikloje. Gali išaiškėti nemalonių aplinkybių. Jei tik galite, skirkite laiką poilsiui namuose, su šeima, be didelių planų. Apribokite išlaidas, mat būsite linkę pasiduoti spontaniškiems pirkiniams – tiesiog prieš kažko įsigeisdami dar kartą pagalvokite, pasidomėkite plačiau pirkinio savybėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnulis Dvynių ženkle – tai jūsų laikas, kuomet sulaukiate dėmesio, bet ir patys jį sutelkiate į save savo kalbumu, spontaniškumu, paprastu bendravimu. Antra vertus, gali tekti skubiai spręsti įsisenėjusius finansinius, skolų klausimus – susilaikykite nuo konfliktų, santykių aiškinimosi, aplinkybės pačios padiktuos sprendimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Santykių ir finansiniai, uždarbio klausimai iškilę į pirmą planą, tačiau esate linkę pabėgti, pasitraukti nuo visko ir ramiai išlaukti, o gal susikaupti, išbūti prieš sprendimų priėmimą. Jei ne jūs patys, tai aplinkybės privers jus priimti vienokius ar kitokius sprendimus, kad ir kiek skausmingi ar nemalonūs jie būtų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate dėmesio centre – priversti veikti, bendrauti, rūpintis visais ir viskuo, kad ir kaip norėtumėte pabėgti ir maloniai paatostogauti jaukioje aplinkoje. Aplinkybės gana painios, tad rimtesnius sprendimus, ypatingai finansinius, atidėkite, kai paaiškės daugiau aplinkybių ar viskas spręsis savaime.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Palankiausia būtų, jeigu galėtumėte šias dienas pabūti ramiai su savimi, paatostogauti gamtoje, toliau nuo šurmulio, atsiriboję nuo intensyvesnio bendravimo, skirti laiko jėgų atstatymui, saikingai pajudėti, vengiant ekstremalių iššūkių. Tiesa, darbo reikalai gali pareikalauti jūsų dėmesio ir emocijų, tačiau pasistenkite viską išspręsti kuo paprasčiau, trumpu telefono skambučiu ar žinute.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Rytą galite skausmingai pajusti savo santykių su kitais žmonėmis trūkumus, kils dar iš vaikystės atsineštų skausmingų prisiminimų, teks grįžti prie senų šeimos problemų sprendimo, tačiau jūsų draugiškumas, geranoriškumas, gana platus požiūris į pasaulį, atviras bendravimas padės išvengti aštresnių konfliktų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbingas laikotarpis tęsiasi. Kad ir kiek daug energijos iš jūsų tai pareikalaus, vienaip ar kitaip savo tikslų siekiate gana sėkmingai. Vis dėlto stebėkite savo sveikatą, skirkite laiko atsitraukimui, jėgų atstatymui, antraip gresia emocinė krizė. Galite pasijusti finansinėje duobėje, tačiau finansinius sprendimus atidėkite bent artimiausiam laikui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būsite linkę daug bendrauti, kuo daugiau dėmesio parodyti kitiems, savo antrajai pusei, tačiau jūsų aktyvumas, azartas gali ir išgąsdinti. Pasistenkite suvaldyti aistras imdamiesi aktyvesnės fizinės veiklos – skirkite laiko sportui ar šokiams. Tinkamas laikas imtis mokslų, leistis į piligriminę kelionę – esate gana filosofiškai nusiteikę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dienos sudėtingos, pasaulis tarsi griūna ant jūsų, daug reikalauja, reikalaujate ir jūs – tiek iš savęs, tiek iš kitų. Suprantama, nes tenka imtis atsakingų užduočių, pasirūpinti visais, daug ką keisti ir keistis, o taip norite tiesiog šiltų santykių, malonaus bendravimo, pabūti su mylimu žmogumi. Kad ir kaip sudėtinga – parodykite savo nuoširdžius jausmus artimiesiems, tai leis šiek tiek atsipalaiduoti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nepaisant visų vidinių įtampų ir noro pabėgti nuo savęs, būsite gana džiaugsmingi, žaismingi, norėsis daugiau judėti, ilsėtis, bendrauti, smalsauti – puikus laikas laisvalaikiui su vaikais, mylimu žmogumi, būsite labai geranoriškai savo partnerio atžvilgiu, tai suteiks galimybę pamiršti savo baimes. Vis dėlto su visokia technika elkitės atsargiau – patikėkite ją sutuoktiniui ar tiems, kurie ją valdo profesionaliau.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Darbingas laikas, kuomet sprendžiasi ir sprendžiate daug reikalų, esate įsikinkę į savo kūrybinių siekių realizavimą, užsiimate kasdieniais, tačiau būtinais darbais – tikėtina, kad pradėsite jausti ir šiokius tokius rezultatus, gausite atlygio. Vis dėlto dar ne laikas atsipalaiduoti ir leisti sau išlaidauti. Verčiau tiesiog daugiau nuo darbų likusio laiko praleiskite namuose, su artimaisiais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius