Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 19 d.

Nors ir vasara, tačiau pastarosios dvi dienos sukasi apie darbus – Mėnulis keliauja ištverminguoju ir nuosekliuoju Ožiaragio ženklu, skatindamas visas praktines, nuoseklių pastangų ir didelio susitelkimo reikalaujančias veiklas – tiek profesinėje srityje, planuojant karjerą, tiek ir imantis praktiškų, ypač su žeme, statybomis, remontu susijusių darbų.
Siuvinėjimo reikmenys
Siuvinėjimo reikmenys / 123RF.com nuotr.

Palankus laikas vadovams, strategams. Tad laukia dar viena sėkminga, darbinga diena, palanki įveikti sunkiausius darbus, ypač tuos, kurie užsilikę, reikalaujantys papildomų pastangų, jau senokai kabantys kaip Damoklo kardas – imkitės, ypač jeigu šie darbai dar reikalauja ir intensyvesnės proto veiklos bei valios.

Rytas itin sėkmingas sprendžiant keblius klausimus, tikėtina, kad likimas ar protas pametės išganingų ir visiškai naujų sprendimų. Dirbkite itin atsakingai – iš jūsų bus pareikalauta maksimalaus profesionalumo ir ginčytis bus pavojinga, o klaidos gali brangiai kainuoti.

Apskritai šiomis dienomis pasistenkite kukliau reikštis viešumoje, norėdami tik išsakyti savo nuomonę arba tiesiog paprieštarauti autoritetams – bus lengva padaryti klaidų, stenkitės pasaugoti savo ir kitų orumą, tiesą.

Palankiausiai šiandien nuteiks geltona, melsvai žalsva, žydra aprangos spalvos, apsaugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas).

Maistas turėtų būti lengvas, paprastas ir saikingas – sumuštiniai, užkandžiai, salotos. Atsisakykite alkoholio.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Net jeigu ir atostogaujate, galite sulaukti žinių iš darbo ar bent jau būsite linkę paplanuoti savo darbus, karjerą, peržiūrėti savo planus. Dirbantys pasistenkite laikytis aukščiausių savo veiklos standartų ir likti kuklesni. Jeigu norėsite kažką išsakyti viešai, sukritikuoti autoritetus – rizikos išprovokuoti keistą, mažai prognozuojamą reakciją bus daug.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sėkminga diena, kuomet jūsų svajonės pagaliau pildosi, turite galimybės priartėti prie ilgai siekto tikslo, tik gali tekti šiek tiek pakoreguoti planus ir drąsiai leistis pirmyn – rytas tam itin palankus, ypač jeigu tai pažintinė, ištvermės reikalaujanti kelionė, laisvalaikio projektas ar tiesiog smagus papramogavimas su vaikais. Dirbantys likite kuklesni, venkite viešų pareiškimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būtų itin palanku šiandien spręsti ar bent jau išjudinti daugiau asmeninius, ypač su palikimu, būstu, apskritai finansiniu saugumu susijusius reikalus. Emocinga, sudėtinga, daug jėgų ir susitelkimo pareikalausianti diena, tačiau sėkmė turėtų jus lydėti, tik pasistenkite bendrauti, kažką kritikuoti saikingiau, būkite atsargūs darydami viešus pareiškimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puiki diena atstatyti santykius tiek su draugais, tiek ir artimaisiais ar klientais. Raskite daugiau laiko antrajai pusei, išsakykite savo jausmus, suplanuokite romantišką vakarą. Palanku susitikti su bendraminčiais, kolegomis, aptarti bendrus planus, peržiūrėti veiklos strategiją, tačiau laikas rizikingas spręsti finansinius reikalus, pirkiniams – galite pervertinti savo galimybes.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite kukliau elgtis bendraudami tiek su antrąja puse, tiek ir su verslo partneriais ar tais, kuriems turite įsipareigojimų – kad ir kaip jums atrodys, kad reikalingi pokyčiai jūsų santykiuose, ieškokite pagrįstų argumentų, ramiau žiūrėkite į kitų nuomonę, tačiau išlikite orūs ir teisingi. Pasirūpinkite darbo aplinkos saugumu, savo sveikata – palankus laikas ją pasitikrinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Viena vertus, esate labai stiprūs, darbingi, galintys įveikti sunkiausius darbus – o tai ir verta daryti, ypač jeigu jie reikalauja kantrybės ir ištvermės. Antra vertus, tai dar laikas prieš gimtadienį, kuomet palankiau daugiau pasirūpinti savimi, sveikata, pailsėti. Raskite daugiau laiko vaikams, jų interesams, palankus laikas intriguojančiai išvykai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas naujai žvilgterėti į jūsų finansinę, šeimos, būsto situaciją – galite suvokti svarbių dalykų apie tai, ko iš tiesų norite, priimti reikšmingų sprendimų. Daugiau dėmesio ir laiko skirkite artimiesiems, tėvams, tradicijoms, palanku kažką pertvarkyti namuose. Ir likite ištikimi sau, kad ir ką jums sakytų draugai – venkite viešų pasisakymų, tačiau rinkitės ir galvokite patys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Graži diena, kuomet pagaliau sprendžiasi jus pastaruoju metu varginusios problemos, tik bus svarbu išdrįsti bendrauti, ieškoti sprendimų – labiau pasikliaukite draugais, kolegomis, galimi malonūs antrosios pusės ar draugų siurprizai, intriguojančios pažintys, tik likite atviri, nuoširdūs, kad ir kaip bijotumėte parodyti savo jausmus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate sėkmės nešami – panašu, kad viskas sekasi, svajonės pildosi, tikėtinas ir malonus finansinis siurprizas, pasijausite galintys gerokai daugiau nei galvojote, o sveikatos problemos, net jei jų iš tiesų buvo, atsitraukia į tolimą planą – šiandien galima daug nuveikti, išmokti, pažinti, tik svarbu nuoširdžiai parodyti dėmesio kitiems, išklausykite ir mažiau norėkite sužibėti patys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dar viena šauni diena, kuomet aplinka palaiko jus, o ir patys turėtumėte jaustis puikiai, nes atsiveria puikios galimybės imtis to, apie ką jau seniai svajojote – geras metas išbandyti kažką visiškai naujo, o gal leistis į nuotykį, reikalaujantį ir sumanumo, ir ištvermės? Tiesa, būkite saikingesni planuodami išlaidas – galite pervertinti savo resursus ir galimybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiomis dienomis vienas svarbesnių uždavinių – peržiūrėti savo santykius su antrąja puse, aplinkiniais. Jeigu jausitės blogai suprasti, palikite žmonėms galimybę spręsti, o patys verčiau tokiu pačiu žvilgsniu žvilgterėkite į savo santykį su aplinkiniais. Daugiau laiko skirkite sau, vidiniam darbui ir rimtoms pertvarkoms to, ką manėte esant sunkiai pajudinamu, paveldėta.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien bus svarbu mažiau sėdėti vienoje vietoje, o daugiau bendrauti, judėti, susitikti su naujais žmonėmis, prisiminti senus draugus ir kažkada jų duotus pasiūlymus, surengti spontanišką iškylą ar susitikimą – energijos užtaisas jumyse didelis, tad proga panaudoti jį bendram labui, tik pasaugokite sveikatą ir parodykite reikiamo dėmesio antrajai pusei, įsitraukite į bendrus nuotykius.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius