Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 22 d.

Leiskite sau pasvajoti apie ateitį, vizualizuokite tai, ką norite pritraukti į savo gyvenimą – netruksite įsitikinti, kad mintys materializuojasi. Palankus laikas ilgalaikėms investicijoms.
Vėdrynai
Vėdrynai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinus aplankys svarbios įžvalgos, ketvirtadienį galite aptikti naujų savo talentų. Tai puikus metas dvasinėms praktikoms, asmeniniam tobulėjimui. Vienokiomis ar kitokiomis aplinkybėmis susidursite su praeitimi – galbūt jums grąžins seną skolą ar pasiūlys savo pagalbą už kažkada padarytą paslaugą. Dažniau pasvajokite apie ateitį, šiandien itin stipriai veiks vizualizacijos – galite pritraukti į gyvenimą tai, ko trokštate.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovai taps vis aktyvesni. Jūsų visiškai negąsdins didėjanti atsakomybė ir augantis darbų skaičius. Tai laikas veikti – siekite savo svajonių, ketvirtadienį jos bus ranka pasiekiamos. Jūsų aplinkoje gali pasirodyti įtakingas, itin dvasingas ar kitaip iš aplinkos išsiskiriantis žmogus, kuris padės praplėsti akiratį, praturtins gyvenimą svarbiomis įžvalgomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ketvirtadienį Dvynių zodiako ženklo atstovams seksis, ypač tvarkant dalykinius reikalus, susijusius su finansais, teisiniais klausimais, užsieniu. Nepamirškite daryti pertraukėles tarp darbų, kitaip rizikuojate pertempti nervų sistemą. Dvyniai, užsiimantys kūribine, menine veikla, taip pat einantys dvasiniu keliu, šiandien bus apsaugoti nuo visų negandų – fortūna jums plačiai šypsosis, aplinkybės skatins tobulėti, augti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienį galimi įvairūs trūkdžiai tvarkant svarbius dokumentus, ne pačios maloniausios staigmenos keliaujant. Svarbių pokalbių metu įsitikinkite, kad kiti jus teisingai suprato – išaugs nesusipratimų tikimybė dėl paprasčiausio nesusikalbėjimo. Diena tinkama svarbiems finansiniams sprendimams priimti, palanku kreiptis į bankus, kredito unijas, kitaip skolintis ar investuoti. Tai itin sėkmingas metas verslininkams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien reikia atlikti reviziją tiek savo viduje, tiek aplinkoje – pabaikite visus užvilkintus darbus, susitvarkykite namus, vaduokitės iš negatyvių minčių ir jausmų. Ketvirtadienį neverta pradėti naujų projektų, tačiau tai puikus metas apmąstymams, ateities projekcijoms, planavimui. Palanku organizuoti bendrą biudžetą, spręsti klausimus, susijusius su draudimu, paskolomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ketvirtadienį gyvensite laukimo nuotaikomis – nuojauta kuždės, kad priešaly kažkas nuostabaus. Mergelės zodiako ženklo atstovams ir toliau seksis! Šiandien garsiau suskambės meilės tema, į gyvenimą gali pasibelsti nauji jausmai, ypač per keliones. Itin geras laikas dalykiniams reikalams tvarkyti, tartis su reikiamais žmonėmis, ieškoti verslo partnerių ir naujų profesinių perspektyvų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienis puikiai tiks sveikatinimosi, gražinimosi procedūroms pradėti. Jei turėjote problemų su sveikata, situacija gerės, pasijusite daug geriau. Verta kritiškiau peržvelgti savo gyvenseną – šiandien bus daug lengviau atsikratyti žalingų įpročių, keisti juos sveikesniais. Ypač sėkmingas laikas Svarstyklių zodiako ženklo atstovams, dirbantiems medicinos srityje, fortūna plačiai šypsosis ir menininkams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien pasiteisins rizikingi sumanymai, fortūna jums plačiai šypsosis. Tačiau netampykite likimo už ūsų – venkite finansinių avantiūrų. Ketvirtadienį daug lems jus supantys žmonės, svarbu atsirinkti tuos, kuriais tikrai galima pasitikėti. Tikėtina, kad susidursite su apkalbomis, šmeištu – nesivelkite į kitų rezgiamas intrigas, stenkitės išlikti nešališki.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Visus nesusipratimus spręskite pasitelkę protingą dialogą, venkite asmeniškumų, vadovaukitės faktais – tai raktas į šios dienos sėkmę. Naujai užsimezgusios pažintys turės didelę įtaką jūsų ateities planų įgyvendinimui – pernelyg neatviraukite su mažiau pažįstamais žmonėmis. Paskendę profesiniuose reikaluose nepamirškite ir namų – pasirūpinite, kad juose būtų jauku ir gera.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visą dieną vyraus azartiškos nuotaikos, būsite nusiteikę itin ambicingai. Šiandien be vargo pavyks įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, pabaigti pradėtus darbus. Fortūna ypač plačiai šypsosis verslininkams, vadybininkams, Ožiaragiams, dirbantiems prekybos sektoriuje. Netrūks ir romantikos, mylimi žmonės mokės jus pradžiuginti. Puoselėkite tarpusavio santykius su vaikais, kartu pramogaukite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienį gali būti patvirtinti pelningi sandoriai, pavyks susitarti dėl geresnių sąlygų. Šios dienos investicijos pasiteisins – vadovaukitės nuojauta, ji jūsų nepaves. Dažniau leiskite sau pasvajoti apie ateitį, vizualizuokite tai, ką norite pritraukti į savo gyvenimą – netruksite įsitikinti, mintys materializuojasi. Daugiau dėmesio skirkite artimiems žmonėms, tai puikus metas tarpusavio santykiams puoselėti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu metu. Tai jūsų sėkmės laikas! Ketvirtadienį spręsis visi anksčiau kilę nesusipratimai, lengvai ir greitai realizuosite turimus sumanymus. Būkite matomi, drąsiai pareikškite apie save. Pasiteisins reklama, prezentacijos. Į gyvenimą gali ateiti žmonės, kurie padės jums atsiskleisti, tobulėti. Vakare tikėtinos puikios naujienos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius