Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 26 d.

Panašu, kad šiandien pavyks išnarplioti vieną kitą sudėtingą mazgelį, susidarys sąlygos priimti vienokius ar kitokius palankius sprendimus, tiesiog aiškesnė taps perspektyva ir bus galima eiti toliau, planuoti tolesnius veiksmus. Juolab kad tai pakankamai aktyvus, darbingas, palaikantis iniciatyvas metas – juk Mėnulis keliauja Avino Zodiako ženklu.
Paukščiai pajūryje
Paukščiai pajūryje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Saulė ir Avino ženklo valdovas Marsas Mergelės ženkle skatina pagaliau rasti sprendimus, suteikia impulsą imtis konkretaus veiksmo, o priešais Mėnulį stovinti Venera Svarstyklių ženkle prilaiko vadeles, padeda suvaldyti galimus agresijos, kovingumo ar perteklinio noro išsiskirti protrūkius.

Tad verta imtis viso to, kas jums rūpi, svarbių reikalų tvarkymo, tačiau tai, visų pirma, derybų, dokumentų tvarkymo, informacijos rinkimo ir analizavimo, profesinių, karjeros reikalų tvarkymo, kreipimosi į atsakingas institucijas laikas. Tik svarbu prisiminti, kad vertybinė kartelė turi būti užkelta aukštai. Metas pasirūpinti ir sveikatos reikalais, pasidaryti tyrimus, pasidomėti galimybėmis susikurti sveikesnę aplinką, keisti gyvenseną.

Sėkmę šiandien palaikyti padės visos tviskančios spalvos ir atspalviai: tamsiai raudona, ochros ir geltona. Puoškitės piropu, rubinais, piritu. Maistas turėtų būti karštas, šildantis ir greitai atiduodantis energiją, todėl tiks įvairūs duonos gaminiai, patiekalai iš bulvių ir burokėlių. Atsisakykite sunkiai virškinamų produktų – mėsos, grybų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate ryškūs, stiprūs, pripažinti ir tuo pačiu darbingi, išradingi, pozityviai nusiteikę. Verta imtis praktiškų, konkrečių darbų, pavyks daug nuveikti, palanku kreiptis į darbdavį, valdžios institucijas su prašymais, dokumentais, tikėtina, kad jūsų pastangos bus palankiai įvertintos, nors vakaras emociškai gali būti sudėtingas, skausmingas, todėl gali prireikti šiek tiek daugiau vidinės stiprybės.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Emociškai ši, kaip ir vakarykštė diena, gali būti kiek sunkesnė, tuo pačiu ir gydanti, tinkama pasirūpinti savo sveikata, geresne savijauta, tačiau daugiau naudojant psichologinius, emocijų išgyvenimo būdus, meditaciją ar maldą. Imkitės tik to, kas jums išties rūpi, pasirūpinkite vaikais. Labai dėmesingai priimkite finansinius sprendimus, atkreipkite dėmesį į jų atitikimą vertybiniams kriterijams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dviprasmiškas laikas, kuomet kelio pasirinkimo klausimas spaudžia gana skaudžiai, o laikini sprendimai sunkiai padeda. Tai esminio vertybinio ir tuo pačiu tolesnio gyvenimo kelio rinkimosi metas. Antra vertus, palanku pasirūpinti šeimos, namų, buitiniais reikalais, tvarkyti reikalus, susijusius su valdžios institucijomis, pagaliau išjudinti kabojusius skolų ar kitus finansinius reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien vertėtų labiau pasikliauti savimi ir antrąja puse, net jeigu ir pasijausite visiškame akligatvyje, bus sunku rasti sprendimą. Ieškokite sutarimo, daugiau bendraukite. Palanku tvarkyti dokumentus, taip pat ir teisinius, įvairius susitarimus, konsultuotis, derėtis, spręsti karjeros ir finansinius, būsto reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad gyvenimas vers jus gerokai suktis bandant suderinti norus ir rūpesčius, svarbių reikalų sprendimą. Kad ir kaip norėtųsi, laisvalaikio planus gali tekti atidėti. Pasinaudokite ateinančiomis galimybėmis, spręskite finansinius klausimus, tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, kiek pasiūlymas atitinka etines normas, ieškokite sprendimų ir labiau pasikliaukite antrąja puse.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Išties sunkus profesinio apsisprendimo ir pasirinkimo laikas, kainuojantis jums gana daug emocijų, rūpesčio savo ir vaikų ateitimi. O kur dar visi darbai ir įsipareigojimai, kuriuos pagaliau reikia įveikti – atsikvėpti vargu, ar pavyks, tačiau dabar metas parodyti jūsų vidinę stiprybę, gebėjimą atlaikyti baimes ir išlaikyti pakankamą energijos lygį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jautrus ir tuo pačiu gražus laikas, kuomet esate mylimi ir mylintys. Nors abejonių savimi turite daug, tačiau ar tikrai tai taip svarbu, jeigu aiškiai žinote, ko norite ir turite galimybę judėti pirmyn. Tikėtina, kad sulauksite palankių žinių, padėsiančių pagaliau išspręsti jus seniai kamuojantį būsto, nekilnojamojo turto klausimą, išjudinti sudėtingą šeimos reikalą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ypatingai palankus laikas tvarkyti užstrigusius su mokslais, dokumentais, smulkiu verslu ar prekyba susijusius reikalus, verta kreiptis į bičiulius ar draugus, jums svarbius asmenis palaikymo, daugiau bendrauti – išnaudokite savo aktyvumą ir gebėjimą rasti konstruktyvius sprendimus, tik susilaikykite nuo finansinių reikalų tvarkymo, galite klaidingai įvertinti savo galimybes.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tikėtina, kad teks spręsti ir išspręsti pakankamai rimtus ir komplikuotus finansinius reikalus, pagaliau atsikratyti ilgalaikių skolų, sutarti dėl jų grąžinimo arba pakeisti sąlygas, pakovoti už savo vietą po Saule, paieškoti naujų veiklos priemonių, būdų. Svarbiausia, likite dėmesingi tiems, su kuriais bendraujate, pagalvokite, kaip pateikti informaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors esate gana sentimentaliai nusiteikę, norite daugiau laiko praleisti namie, jaukioje aplinkoje tarp savų žmonių, tačiau vargu, ar pavyks, beliks prašyti namiškių atlaidumo. Tai, ką šiandien suvoksite, patirsite, gali gana rimtai pakeisti jūsų gyvenimą – tai laikas ilgalaikėms kelionėms, išvykti studijuoti arba tiesiog sutikti ypatingą žmogų. Taip pat dalintis savo mintimis viešai, pristatyti savo idėjas, išleisti knygą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Aktyvi, pilna bendravimo, susitikimų, įvairių reikalų sprendimo diena. Tiesa, venkite pervargimo. Vakare galite pakliūti į bjaurią situaciją, venkite tamsių vietų, minios, susilaikykite nuo konfliktų. Ir toliau likite atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, nors galite sulaukti palankių konfidencialių žinių, tačiau dar anksti džiaugtis, daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimo etiškumo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ir vėl grįžta jūsų jėga – turite progos apie save pareikšti pasauliui, sulaukti palaikymo ir paramos, palankus laikas ieškoti sąjungininkų, bendradarbių, verslo partnerių. Tiesa, namuose situacija gali būti kiek sudėtinga, šeimos nariai, antroji pusė gali sunkiai priimti jūsų pasirinkimą, idėjas – teks gerokai pasistengti norint gražiuoju sutarti, išlaikyti šilumą, atlaikyti spaudimą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius