Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 27 d.

Laukia dar viena aktyvi, tačiau iki pavakarės kiek niūroka diena, kuomet gali kilti kažkokių nemalonių susikirtimų, bus patikrinamas teisingumos jausmas, išbandoma patirtis, kyla abejonių mokslu, nusiviliama gautomis pamokomis, dvasiniais mokymais.
Bijūnų puokštė interjere
Bijūnų puokštė interjere / Vida Press nuotr.

Teks aiškiai įvardinti kas iš tiesų svarbu, atvirumas, nuoširdumas, konkretus veiksmas. Nuo 15 val. iki 20 val. 23 min., kuomet Mėnulis pereis iš Šaulio į Ožiaragio Zodiako ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet labiau tinka apibendrinti, baigti darbus, netgi pailsėti, atsipalaiduoti. Atidėkite naujus reikalus, rimtesnius pirkinius. Užtat vėlyvesnis vakaras, o dar geriau ateinanti diena labai tinkantys imtis rimtų, ilgalaikių reikalų tvarkymo, jei reikia – įsigyti ilgai tarnauti turėsiančių, praktiškų, tik gal modernumu mažai išsiskiriančių dalykų, kam aktualu, pasirūpinti statybomis, nekilnuojamuoju turtu. Mąstymas taps aiškus, kryptingas, palankus laikas spręsti įvairiausias susikaupusias problemas, atrodytų neišprendžiamais tapusiu klausimus.

Šiandien dėvėkite vandenų splavos – žalsvai žydrus drabužius, pasipuoškite akvamarinu, jei turite – papuošalais su platina. Šiandien gerkite kuo daugiau saldžių vaisių ar daržovių sulčių, pieno gaminių, taip pat valgyti tiks visa, kas iš jūros – žuvys, moliuskai, jūros kopūstai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena itin perspektyvi peržiūrėti savo turimą patirtį, tai, ko mokėtės ar buvote mokomi, galbūt savo kelionių, bendravimo su žmonėmis iš kitų šalių patirtimi ir pagalvoti, kaip tai būtų galima pritaikyti tai veiklai, kuria užsiimate – o dirbate, šiomis dienomis, tikėtina, gana daug, puikus laikas sutvarkyti begalę jūsų profesinei veiklai svarbių smulkių reikalų, tikrintis sveikatą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Keistas laikas, kuomet norite ilsėtis, atsipalaiduoti, tačiau visko vyksta labai daug, esate kūrybingi, pilni įžvalgų, kažkaip sprendžiasi ir tai, kas jus stabdė, kėlė didžiausias baimes – geras laikas pasiren\mti turėta patiritimi ir pamatyti tai, kas perspektyvu, planuokite veiklą, finansus, ypatingai jei tai su kūryba, estetika, vaikais, gražesniu, patogesniu gyvenimu susiję dalykai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ryte galite imtis įsisenėjusių finansinių reikalų, ypač susijusių su paveldėjimu, šeima, namais, sprendimo – bendraukite, skaičiuokite, planuokite, tarkitės su teisininkais, derinkite su antrąja puse. Palankus laikas paisrūpinti gerbūviu, kitų interesais, rasti būdų išrišti užaštrėjusius santykius su visuomene ar draugais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Palankus laikas iš esmės spręsti santykio su žmonėmis, partnerystės klausimus – nors šiokia tokia kovinė parengtis profesinėje srityje išlieka, tačiau turite progos sulaukti įvertinimo, imtis naujo darbo paieškų, tačiau bus svarbu, kad jis atlieptų jūsų poreikius ir galimybes, peržiūrėkite reikalavimus sau ir kitiems

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate kaip reta praktiški, nusiteikę dirbti, užsidirbti, išpręsti visas problemas ir panašu, kad pasaulis palaiko ir neša jus į tai. Tiesa, šiandien norėsite daugiau atsipūsti, pasilinksminti, susiorganizuoti vakarėlį ar bent pavakarieniauti egzotiškame restorane, susitikti su žmonėmis iš toli – pavakarė tam puikiai tiks, nors gal ne viskas vyks taip, kaip planavote.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gal kiek riboja namų reikalai, norisi tiesiog pabūti šeimos aplinkoje, grįžti prie senų reikalų, tačiau esate pilni energijos ir nusiteikę optimistiškai – puikus laikas gilintis į mokslo naujoves, imtis karjeros reikalų, skirti dėmesio draugams – esate itin geranoriški, jautrūs, sprendžiasi ir jūsų santykių su vaikais problemos. Vakaras itin palankus rasti būdų subalansuoti darbą ir poilsį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų gerai, jeigu rastumėte laiko poilsiui, susikaupimui, pabuvimui su savimi ir žvilgsniui į viską iš šalies. Tinkamas laikas prisiminti vaikystę, tėvų namus, išrišti kažkokias senas problemas, atsikratyti baimių. Tiesa, bendrauti vis tiek teks gana daug, spręsite darbo, finansinius reikalus – būsite labai aktyvūs, tik bus svarbu suvaldyti kylantį pyktį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Iki pietų palankus laikas išspręsti praktiškus, finansinius reikalus, galite sulaukti perspektyvių pasiūlymų ar įžvalgų, po pietų susilaikykite nuo pirkinių, o vėlesnis vakaras itin tinkamas pasirūpinti dokumentais, ryšiais, rašyti laiškus ar tiesiog bendrauti, tvarkyti įvairius smulkius reikalus, mokytis, susisteminti turimas žinias.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena jums itin palanki – sulauksite palaikymo tiek darbe, tiek iš namiškių ar mylimojo (-osios), vaikų. Būsite aktyvūs, sugebėsite rasti visus tenkinančius sprendimus, turėtų spręstis finansiniai reikalai, ypatingai susiję su laisvalaikiu ar vaikais – skirkite jiems pavakarį, tik susilaikykite nuo didesnių išlaidų. Tikėtina, kad sėkmės ir energijos viskam pakaks, nors vakare polėkio sumažės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena sėkminga daug kam, visų pirma partnerystei, bendravimui, taip pat ir ryšiams su užsieniu, mokslui, taip pat tiesiog pasigilinti į religines tiesas, išpažinčiai. Būtų svarbu rasti laiko nurimimui, pabuvimui su savimi, pasigilinimui į pastaruoju metu itin skaudžias, senas šeimos problemas – turite progos spręsti jas iš esmės, iš vidaus, tiesiog suvokiant baimes, paleidžiant skaudulius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate itin altruistiški, linkę išgelbėti visą pasaulį – nuostabu tai, kad gebate visam tam rasti ne tik laiko, skirti pastangų, bet ir paramos, resursų – pinigų ir energijos. Tiesa, tenka gerai pasidarbuoti su vidinėmis baimėmis, tačiau panašu, kad niekas jūsų nesulaikys – sulauksite palaikymo ir iš išorės, tačiau perspėjimas dėl būtinybės atsargiau vairuoti, elgtis su technika lieka galioti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Palankus laikas ne tik karjerai, bet ir galų gale sulaukti materialaus atpildo. Tiesa, teks pasirūpinti tiek savo įvaizdžiu, tiek ir kitų reikalais, dėmesio pareikalaus partneris (-ė), teks daug bendrauti, pristatyti savo veiklą, skirti dėmesio užsienio patirčiai, mokslo naujovėms, pasaulėžiūros, filosofinėms temoms – veiklos daug, tačiau pasaulis jus palaiko.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius