Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 5 d.

Mėnulio mėnuo jau visai baigiasi, tad metas pabaigti pradėtus darbus, apmąstyti patirtis, daryti į ateitį nukreiptas išvadas. Mėnulis visą dieną keliaus sentimentaliu, šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, suteikdamas didesnį šilumos, atidos, dėmesio, ypatingai vaikams, mamoms, šeimai, poreikį.
Vėsi vasara
Vėsi vasara / 123RF.com nuotr.

Palanku dirbantiems rūpyboje, su vaikų gerovės užtikrinimu, prekiaujantiems atitinkamomis prekėmis, maisto produktais, gėrimais. Tai ir palankus metas pasirūpinti namais, jų patogumu, pasigilinti į giminės istoriją, tradicijas. Tiesa, daugėja įtarumo, todėl reikia viskam skirti šiek tiek daugiau laiko – pajausti situaciją, atliepti, veikti vadovaujantis intuicija, o ne kietais logiškais sprendimais.

Apskritai gali jaustis dėl įtampa dėl pokyčių vertybinėje sistemoje, sutarimo dėl jų, dėl pasirinkimo, prioritetų, atitinkamai išlaidų. Bus itin svarbu gerbti aplinkinių, tiek artimųjų, tiek bendradarbių orumą, pirmiausia suvokti jų veiksmų priežastis, kalbėtis, tartis ir tik tuomet priimti sprendimus arba keisti anksčiau priimtus.

Šiandien palanku dėvėti kuklios ir griežtos tamsios pilkšvai žalios, mėlynos, rudos spalvos drabužius, jautrumą aplinkai palaikyti padės baltas nefritas, žadeitas. Maistas turėtų būti lengvas, tiks pieno produktai, skystos sriubos, vertėtų valgyti dažniau, tačiau po mažiau.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Vertybiniai ir finansiniai klausimai šiomis dienomis gali gerokai jus prispausti. Tiesa, sprendimų likimas gali pasiūlyti įvairių – beliks rinktis. Skirkite daugiau dėmesio vaikams, namams – palankus laikas spręsti su nekilnojamuoju turtu, būsto tvarkymu susijusius reikalus. Pasistenkite atsižvelgti į svarbiausius artimųjų poreikius, bus svarbu ieškoti kompromiso, tartis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Veiklos šiandien ir rytoj turėsite daug – palanku tvarkyti smulkius reikalus, rūpintis užgriuvusių santykių su artimaisiais problemų sprendimu. Atverti širdį sunku, tačiau tik nuoširdumas ir pagarbus bendravimas suteiks galimybę rasti visas puses tenkinantį kompromisą. Jūsų ekscentriškumas žavus, tačiau sunkiai suvaldomas, tad ieškokite pagalbos ir informacijos iš šalies.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gausybė reikalų tikrai didelis krūvis jūsų sveikatai – vertėtų kreiptis pagalbos į draugus, kolegas, namiškius. Pasaugokite save ir savo artimuosius atsargiau vairuodami, elgdamiesi su įvairia technika. Bus itin svarbu išlaikyti pagarbų santykį su aplinkiniais, kad ir kaip jų veiksmai jus skaudintų. Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, rengiamus ir pasirašomus dokumentus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Akyse šiandien jau šviesiau – tai jūsų dienos, Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad lengviau rasti palaikymo ir pritarimo, verta susitelkti ties profesiniais reikalais. Antra vertus, gali atsirasti geradarių, siūlančių jums vienokį ar kitokį gėrį, lengvą uždarbį ar viliojančių pramogomis – bus itin svarbu atsiriboti nuo svetimų nuomonių. Venkite konfliktų ar skubotų sprendimų, pasaugokite savo turtą, piniginę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate matomi ir iš turite už ką atsakyti – kad ir kokia sudėtinga situacija darbe, tačiau šiomis dienomis jums bus itin svarbu šiek tiek labiau pasaugoti save ir rasti daugiau laiko poilsiui, darbui vienumoje, atsiribojus nuo pastarųjų dienų šurmulio ir problemų. Tuo pačiu ir apmąstykite situaciją, pažvelkite į ją iš toliau – jau rytoj daug kas atrodys šviesiau, turėsite būtinų įžvalgų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jaučiatės pažeidžiamais ir tuo pačiu stipriais. Laikas prieš gimtadienį sudėtingesnis, tad vertėtų daugiau laiko praleisti su savimi, skirti laiko meditacijai, tiesiog ramesnei būčiai – susivokti, atstatyti jėgas. Ir vis dėlto rūpės tai, kas vyksta aplinkui. Gali gerokai blaškyti gautos žinios, pasaulėžiūrą aukštyn kojomis verčiančios naujienos – pats metas ieškoti aukštesnių būties pagrindų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sudėtingas laikas, kuomet tenka čia ir dabar priimti atsakingus sprendimus, kyla įvairiausių grėsmių jūsų vykdomiems darbams ir projektams, jūsų idėjų įgyvendinimui – šiuo atveju labiausiai gali padėti įžvalga ir intuicija, tačiau ir sąmoningas suvokimas, kodėl darau vieną ar kitą sprendimą, kaip tai atitinka mano vertybes, ar pasitikiu pasauliu ir greta esančiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kad ir kokie iššūkiai kiltų darbe, reaguokite į tai, kaip į išskirtinę patirtį, atsargiai vertinkite gautus naujus pasiūlymus ir bent jau iki kitos savaitės susilaikykite nuo ilgalaikių sprendimų ar vertinimų - dabar verta tik užbaigti darbus. Verčiau saugokite savo sveikatą, profesinę reputaciją ir ieškokite draugų ar bičiulių pagalbos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate visai smagiai nusiteikę, pilni minčių ir idėjų, tačiau tai laikas, kuomet tenka pasitikrinti – kas tikra, o kas tik jūsų fantazijos vaisius, ką galite pamatyti, o kam reikia papildomų pastangų. Anksti sukti galvą dėl pinigų – verčiau imkitės veiklos. Pasaugokite savo ir aplinkinių sveikatą – venkite rizikingų situacijų, atsargiai vairuokite, dirbkite su elektros prietaisais, laikykitės taisyklių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite linkę daugiau laiko ir dėmesio atiduoti antrajai pusei – verta pasiduoti romantiškoms nuotaikoms, atnaujinti ryšį, tačiau sklandžiai viskas klostysis tik tuomet, jeigu pavyks rasti jus ir antrąją pusę tenkinančius finansinių, su namais ir nekilnojamuoju turtu, vaikų ateities užtikrinimu susijusių reikalų sprendimus. Jų realizaciją atidėkite, nebent tai jau baigiamas reikalas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Artimiausiomis dienomis turite rimtų iššūkių, jei norite išlaikyti gerus santykius tiek su antrąja puse, tiek ir namiškiais – emocijų daug ir visokių, tačiau susilaikykite nuo aštrių pareiškimų ar reikalavimų, verčiau imkitės konkrečios praktinės veiklos, labiau pasirūpinkite namų jaukumu, parodykite dėmesį palepindami save ir artimuosius mėgstamu patiekalu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate gana sentimentaliai ir romantiškai nusiteikę, tačiau turite tiek rūpesčių ir darbų, kad, atrodo sunku ir pakelti. Pasistenkite išlaikyti proto ramybę, antraip gresia pavojus padaryti klaidų, patekti į pavojingą situaciją, sukelti grėsmės tiek sau, tiek ir kitiems – atsargiai vairuokite, naudokitės įvairiais prietaisais ir labiau pasikliaukite namiškiais, antrąja puse bei jų parama.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius