Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 6 d.

Viena iš gražesnių, sėkmingesnių dienų per pastarąjį laikotarpį – Mėnulis, keliaudamas dvasinguoju, atjautą pasauliui skleidžiančiu Žuvų Zodiako ženklu jungsis su čia pat esančiu galinguoju šio ženklo ir tuo pačiu vandenų galybės valdovu Neptūnu, gražiai sutars su kitomis galingiausiomis planetomis, tad imkitės iš esmės spręsti svarbiausias, giliausias, ilgalaikes problemas: puikus laikas į viską – pasaulį, santykius, save ir savo poreikius pažiūrėti iš platesnės perspektyvos, pamatyti ir pajausti tai, ko iš tiesų jums ir pasauliui reikia, priimti ilgalaikius, daug ką keičiančius sprendimus.
Arbūzo skiltelės.
Arbūzo skiltelės. / Fotolia nuotr.

Juolab, kad ir jėgų pokyčius įgyvendinti, ir sąmoningumo pakaks. Vis dėlto yra pavojus užsiplėšti per staigiai, per daug, tačiau vėlgi – vadovaukitės savo pajautomis. Diena puiki ir poilsiui – daugiau aktyviam, pažintiniam, su vaikais, taip pat dvasinėms praktikoms. Galite imtis kūrybinių veiklų ar tiesiog džiaugtis pasaulio grožiu.

Dienos nuotaikas geriausiai atitiks žolės žalumo arba geltonai-žali drabužiai, pasipuoškite žaliu, žalsvai-rusvu jaspiu arba chrizoprazu, chromuoto metalo dirbiniais.

Maistas turėtų būti daugiau augalinis – kruopų šiupiniai, žalumynai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jūsų atjauta šiandien begalinė – puikus laikas suvokti pasaulio grožį ir savo vietą jame, nauju žvilgsniu pažvelgti į savo siekius, profesinę veiklą, materialinę padėtį. Gali kilti impulsų viską mesti ir pradėti gyvenimą iš naujo, tačiau ar pabėgsi nuo savęs? Verčiau skirkite laiko smagiam poilsiui, pabuvimui su savimi ar artimaisiais, o svarbiausia – pasidžiaugti tuo, ką turite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Visa širdimi trokštate išgelbėti pasaulį, atiduoti jam kuo daugiau, išspręsti kuo daugiau problemų – puikus laikas pamatyti visa, kas vyksta, plačiu žvilgsniu, galbūt iš esmės pakeisti pasaulėžiūrą, pamatyti, tai, kas iš tiesų svarbu ir turėtų būti daroma. Galima pradėti nuo to, kas arti, – skirkite laiko namiškiams, tėvams, prisiminkite savo šaknis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Į savo darbą, gyvenimo tikslus, karjeros perspektyvas esate linkę šiandien žiūrėti itin idealistiškai, norite išties būti naudingi visam pasauliui – šiandien puikus laikas suderinti savo idealus su radikaliai kintančia finansine padėtimi, paieškoti naujų išteklių. Atsakomybę už tai teks prisiimti patiems, tad pasistenkite, kad jūsų žodžiai atitiktų darbus, mažiau žadėkite ar tikėkitės iš kitų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Visas pasaulis jūsų širdyje – būsite itin atviri, puikus laikas tiek maldai, piligrimystei, tiek pagalvoti apie studijų perspektyvas ar bendrauti su išmintingais žmonėmis, užsieniečiais. Daug kas keičiasi, gera proga naujai pažiūrėti į santykius su artimais žmonėmis, savo pareigas. Kalbėkitės, tarkitės, tik mažiau reikalaukite ar tikėkitės – turite galimybių pagerinti savo uždarbį, materialinę padėtį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikios dienos jums – staiga ima spręstis ilgai jus kamavę rūpesčiai kitais, sveikatos problemos, šviesėja finansinės perspektyvos, atsiranda galimybių imtis naujovių darbe, karjeroje. Pasirodo, viską galima išspręsti gražiuoju, išlaikant gerą vardą ir orumą. Tiesa, teks susitaikyti su tam tikrais kasdieniais apribojimais, pakeisti kai kuriuos įpročius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų atsidavimas, jautrumas ir dėmesys kitų poreikiams bei interesams begalinis – labai tinkamas laikas padirbėti su savimi, gal net apsilankyti pas psichologą, imtis meno terapijos, spręsti vidinius, giluminius santykių klausimus ir tuo pačiu palengvinti ryšį tiek su partneriu (-e), kitais žmonėmis, tiek su vaikais, išskleisti savo kūrybiškumą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puiki diena pasirūpinti savo, artimųjų, tų, su kuriais nuolat būnate, sveikata, malonia tiek emocine, tiek ir fizine aplinka – neabejotinai tai suteiks vidinės ramybės jums, atneš daug harmonijos į namus, gimtinę, suteiks galimybę naujai pažvelgti į juos, į santykius su artimaisiais, gimine, atnaujinti ryšius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad visa širdimi esate panirę į kūrybą ar bent menus, o gal tiesiog atostogaujate prie vandens? Jūsų siekis panirti kuo giliau ir suvokti savo ir pasaulio paslaptis suteiks jums puikią galimybę naujai pažvelgti į savo santykį su kitais žmonėmis, suteiks daugiau atjautos, o tuo pačiu gali padėti peržiūrėti turimus ryšius, bendravimo būdus, prisiminti savo talentus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu to dar nepadarėte, tai šiandien atidėkite kuo daugiau reikalų į šalį ir pabūkite su artimaisiais, jums brangiausiais žmonėmis – esate išties nostalgiškai nusiteikę, tad puiki proga pasigilinti į savo šaknis, istoriją ar tiesiog atsikvėpti su šeima, aplankyti tėvus, gimines. Diena jums pasiūlys galimybę visai kitaip pažvelgti į savo gerovę, poreikius, o tuo pačiu ir į kankinančius piniginius klausimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien kaip reta atsiskleis jūsų gebėjimas bendrauti, pajausti tikruosius tų, su kuriais susitinkate, poreikius ir į juos atsižvelgti. Sulauksite palaikymo, o tuo pačiu ir patys sustiprėsite, turėsite progą naujai pažvelgti į save, savo kompleksus, baimes. Rasite būdų susikalbėti su vaikais, išspręsti dėl laisvalaikio pasirinkimo kylančias įtampas – gal situaciją palengvintų naujos technologijos?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų ilgalaikiai įdirbiai šiandien turėtų duoti vaisių – sulauksite galimybės ne tik pagerinti savo materialinę padėtį, bet ir naujai pažvelgti į save, savo galimybes, atsikratyti senų baimių, paieškoti naujų kelių tobulėti, sulauksite namiškių palaikymo, rasite būdų pritaikyti savo aplinką tam, kas jums rūpi labiausiai, o gal tiesiog netikėtai aplankyti gimines, gimtas vietas?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai išties jūsų sėkmės diena, kuomet, nepaisant daugybės reikalų, sulauksite palaikymo, dėmesio iš visuomenės, draugų ar bičiulių – tiesa, gali tekti pakeisti savo požiūrį į kai kuriuos dalykus, tačiau tai suteiks jums nemažai stiprybės įgyvendinant savo siekius, sumažinti išlaidas, o gal netgi rasti būdų daugiau uždirbti?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius