Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 16 d.

Ką gi, gyvenimas siūlo pamoką po pamokos, tik spėk susivokti. Greta pastaruoju metu padidėjusios informacinės painiavos, kuomet smulkios klaidos padaromos tarsi iš nieko, tiesiog per sunkiai paaiškinamą atidumo susilpnėjimą, daug kas vyksta tarsi autopilotu, o priimtus net elementarius sprendimus tenka keisti.
Rudens akimirka.
Rudens akimirka. / Shutterstock nuotr.

Sunku spręsti ir su sveikata susijusius klausimus – daug baimių, tačiau ir rasti aiškius atsakymus, konkrečius sprendimus kažkas vis sutrukdo.

Greta to, paskutiniosios darbo dienos gali pareikalauti ir maksimalaus atidumo asmeniniuose santykiuose, bendraujant su kitais žmonėmis, bandant apginti savo interesus. Tai metas, kuomet bus itin svarbu suvokti ir peržiūrėti savo ribas, aiškiai jas deklaruoti, išlaikant pagarbą kito riboms.

Gali labai aiškiai pasimatyti su kuo jums pakeliui. Antra vertus, iš kiekvienos padėties yra išeitis, tad pats laikas aiškiai pamatyti kas jums sekasi, kur link labiausiai traukia, kokia veikla jus labiausiai motyvuoja, kur jaučiatės realizuojantys save, kaip ir su kuo norėtumėte toliau bendrauti, likti, peržiūrėti savo gyvenimo tikslus.

Mėnulis keliaus žemišku Ožiaragio Zodiako ženklu, siejamu su kantrybe, ištverme, griežtumu, disciplina, tačiau ir struktūros formavimu, nuosekliu tikslų matymu ir siekiu, puikiai sutaikydamas priešpriešoje esančius Saulę žemiškajame Mergelės bei galingąjį Neptūną Žuvų ženkluose.

Nuolat kils pasirinkimo klausimas, tačiau svarbiausia bus bendraujant atsisakyti bet kokio melo apraiškų, išlaikyti pagarbą kiekvienai gyvai būtybei. Tiesa, beveik visą dieną, iki 18 val. 23 min., tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, tad laikas tinkamas tik tęsti ar pabaigti jau pradėtus darbus, tvarkytis, tačiau vertėtų susilaikyti nuo sprendimų, susijusių su ateities veikla, finansais, stambesnių pirkinių. Vakare nuotaikos gerokai keisis – norėsis susitikti, bendrauti su draugais, tačiau ir išlikti laisvais savo pasirinkimuose.

Gerą nuotaiką šiandien palaikyti padės skaisčios spalvos, auksas, blizgesys, įvairūs ornamentai, puoškitės Saulės akmeniu (avantiurininis ortoklazas), rubelitu, rožinio aukso dirbiniais. Maistas turėtų būti lengvas, puikiai tiks raugintas pienas ir panašūs jo gaminiai, varškė.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sudėtingas, tačiau labai įdomus laikas, kuomet kyla gana rimti savo vietos po Saule, profesinių ir asmeninių tikslų klausimai. Laukia gan rimtas asmeninių santykių išbandymas, dėl jų gali tekti gerokai perkratyti savo vertybes – ką renkatės? Susilaikykite nuo rimtesnio santykių aiškinimosi – pirma padirbėkite su savimi, dieną ramiai tęskite ar užbaikite pradėtus darbus, o vakarą verta skirti draugams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kaip sudėtinga, tačiau šiandien gali kilti gana rimtų profesinių ir asmeninių konfliktų – gali tekti gerokai susiimti, jeigu norėsite išlaikyti gerą vardą ir gerus santykius su antrąja puse, klientais, bičiuliais. Ar visada verta eiti į kompromisus? O ar esate tikri savo pasirinkimuose? Tai sudėtingas vertybių perkainojimo ir požiūrio į pasaulį pasikeitimo laikas. Svarbu likti geranoriškais, o spręsti savo galva.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien turite galimybę žengti rimtą žingsnį susitaikant su artimaisiais, namiškiais ir pagaliau visai naujai pasižiūrėti į tai, kas yra jūsų prioritetai, kaip galima būtų kūrybingai susieti iki šiol, atrodė, sunkiai susiejamas sritis – savo siekių ir idėjų realizaciją, darbą, ir asmeninius ryšius, įsipareigojimus, kasdienes pareigas, sveikatą. Verta mažiau kalbėti, daugiau jausti. Vakaras daug ką sustatys į vietas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nuo to, kaip šiandien bendrausite, kiek šilumos ir atjautos pavyks parodyti antrajai pusei, gali daug kas gyvenime ir jūsų santykiuose pasikeisti. Pabandykite naujai pažiūrėti į tai, kas jums yra meilė, jausmai, kūryba, o kas – pareiga ir atsakomybė? Ar tai priešingos, ar tik skirtingos vis dėlto to paties gyvenimo pusės? Dieną venkite ryžtingų sprendimų ar finansinių reikalų tvarkymo, pasisaugokite apgaulių, susilaikykite nuo rimtesnių sutarčių pasirašymo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien teks gerokai padirbėti, imtis gana ryžtingų veiksmų, jeigu norėsite pagaliau išnarplioti, atrodė, beviltiškai įstrigusius finansinius ir tuo pačiu su sveikata, kitų gerove susijusius klausimus. Tikėtina, kad išaiškės aplinkybės, kurios leis jums ramiau judėti pirmyn, tačiau galutiniam sprendimui dar anksti. Likite lojalūs antrajai pusei, susilaikykite nuo santykių aiškinimosi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad jus su antrąja puse šiandien gerokai suvienys vaikų reikalai, kūrybiniai interesai – gal iš tiesų prasminga būti kartu, kad ir tokiais skirtingais? Kad ir kaip bus sunku, susidursite su sveikatos, darbo problemomis, venkite perteklinių kalbų, tikrinkite informaciją – išgirsti, ką sako kiti, bus būtina, kad ir kaip tai būtų sunku priimti..

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gyvenimas šiandien gali pateikti įvairiausių, ypatingai su jūsų šeima, gimine susijusių staigmenų – tiek malonių, tiek ir gana sudėtingų, todėl pasistenkite į viską žvelgti filosofiškai. Šiandien bent jau iki vakaro susilaikykite nuo pirkinių, būkite atsargūs su savo norais, gali paaiškėti, kad jie kainuos brangiau nei galvojote, laikykitės taisyklių, įstatymų, pasaugokite vaikus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis bus itin sąmoninga pasverti kiekvieną savo žingsnį ir žodį, ypatingai sprendžiant ilgalaikius su sveikatos bei finansiniais resursais susijusius klausimus – likite sąžiningi tiek su savimi, tiek su kitais, venkite pasiduoti baimėms. Dieną verta ryžtingai pabaigti sudėtingą darbų etapą, tik svarbu susitelkti. Svajones atidėkite sentimentaliam vakarui namuose.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien bus itin svarbu gerokai prilaikyti liežuvį už dantų – susilaikykite nuo pagyrų, noro pasirodyti šauniausiais, kad ir kokio viliojančio pasiūlymo sulauktumėte, venkite ir patys kažką žadėti. Laikykitės taisyklių, susitarimų, verta tvarkyti, peržiūrėti dokumentus, grįžti prie seniai laukiančių darbų ir pažadų išpildymo, grąžinti skolas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ši diena pareikalaus iš jūsų pakankamai daug ryžto ir atsakomybės, jeigu pagaliau norėsite apginti tiek savo, tiek ir kitų interesus. Pasirinkimas gali būti gana skausmingas, teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite išlikti garbingais padėdami kitiems spręsti painias problemas – ar tikrai visuomet verta prisiimti atsakomybes už kitus? Yra rizikos pakliūti į manipuliacijų pinkles.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dieną venkite didesnių darbų ar rimtesnių įsipareigojimų – aplinkybės ir taip gali pareikalauti iš jūsų pakankamai daug tvirtybės bei vidinio susitelkimo, ypač, jeigu norėsite garbingai atlaikyti užgriuvusias finansines problemas. Kad ir kokios kompromituojančios ar skaudinančios informacijos išgirstumėte apie save ar jums brangius žmones, susilaikykite nuo sprendimų. Vakare daug kas atrodys kitaip.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ypatingų susitikimų ir galimybių laikas, palankus metas konfidencialiems pokalbiams, susitikimui su rėmėjais, tačiau venkite skubotų sprendimų, situacija pastarosiomis dienomis sparčiai keičiasi, galite sulaukti ir mylimo žmogaus pretenzijų, smarkiai keistis jūsų planai ir galimybės. Vakarą ir artimiausias dienas skirkite apmąstymams, prioritetų sudėliojimui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius