Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 23 d.

Vakar vėlai vakare Saulė perėjo iš su analitiškumu, rūpestingumu, tvarka, švara ir sveikata siejamo Mergelės Zodiako ženklo į diplomatiškąsias ir estetiškąsias, visame kame balanso ir teisingumo siekiančias Svarstykles. Tai rudens lygiadienio metas ir tuo pačiu dėmesys nuo žemiškų dalykų, konkrečios praktinės veiklos labiau krypsta link žmogiškųjų santykių ir teisingo sukauptų gėrybių padalinimo.
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / 123RF.com nuotr.

Metas labai slidus, kuomet labai lengva tariamą teisingumą pagrįsti melu, bus itin svarbu sąmoningai rinktis ir ieškoti pagrįstų argumentų, gerbti kito interesus.

Ketvirtadienis pasidalins tarsi į dvi dalis – nuo labai ankstaus ryto iki pat 15 val. 38 min., kuomet Mėnulis pereis iš aktyvaus ir ryškaus Avino zodiako ženklo į žemiškąjį, su vertybėmis bei gyvenimo patogumu ir grožiu siejamą Jaučio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo naujų iniciatyvų, pirkinių arba tęsti kasdienius, įprastus darbus, pabaigti, kas pradėta anksčiau, apibendrinti tai, kas padaryta per pastarąsias dienas, tvarkytis ar tiesiog daugiau atsipalaiduoti, pailsėti, lengvai pabendrauti.

Tiesa, bendraujant, ypač prieš pietus, gali gana skausmingai ir jautriai iškilti vertybiniai ir finansiniai klausimai, daug kas priklausys nuo gebėjimo kitaip nei įprasta pasižiūrėti į tai, kas iš tiesų jums svarbu, tačiau tuo pačiu suprasti ir kitą, sugebėti atjausti ir priimti jo poreikius. Tai gali būti gana rimtu išbandymu ir porų santykiuose, todėl būtų gerai, kad radikalius sprendimus atidėtumėte. Palankesniam momentui vertėtų atidėti ir ilgalaikius finansinius įsipareigojimus.

Po pietų vertėtų daugiau dėmesio skirti žemiškiems dalykams – palankus metas pasirūpinti skanesniu maistu, gražesne išvaizda, patogesne aplinka, tačiau vertėtų susilaikyti nuo didesnių išlaidų, ypač prabangesnių pirkinių, pasiduoti akimirkos impulsui. Pagerinta vakarienė su mielais žmonėmis turėtų pradžiuginti tiek sielą, tiek kūną.

Palankiausiai šiandien turėtų nuteikti auksinė, geltona, balta spalvos, puoškitės serdoliku, aukso dirbiniais.

Maistas turėtų būti paprastas, daugiau augalinis, rinkitės patiekalus iš grūdų, kruopų, valgykite įvairių salotų, daugiau daržovių ir vaisių, gerkite tirštų jų sulčių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rytas dar priklauso jums ir jūsų saviraiškai, tik svarbu susilaikyti nuo noro pasiginčyti su antrąja puse dėl finansinių reikalų, verčiau patys pagalvokite apie savo prioritetus. Palikite šių reikalų sprendimą vėlesniam vakarui, rytą pabaikite, ką pradėję, tvarkykitės, o į pavakarę būtų palanku imtis malonių smulkesnių pirkinių, grožio procedūrų, pasilepinti vakariene malonioje draugijoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Iki popietės metas gali būti sunkokas tiek fiziškai, tiek emociškai, jausitės gerokai išsekę tiek dėl darbų krūvio, tiek ir dėl gana rimtų vertybinių klausimų su partneriais, klientais, taip pat ir antrąja puse sprendimo. Po pietų įgysite pasitikėjimo savimi, daug kas dėliosis aiškiau, užteks jėgų tiek pripažinti savo klaidas, tiek ir priimti kito nuomonę. Susilaikykite nuo kategoriškų sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo šiandien situacija šiek tiek keisis, dar daugiau vyksmo pereis iš namų į laisvalaikio ir kūrybos erdvę, tačiau ši ir artimiausios pora dienų jums gali būti gana sudėtingos, kuomet vertės susilaikyti nuo intensyvesnės veiklos, ypač viešumoje. Ryte vertėtų pabaigti, kas pradėta, o į pavakarę pasistenkite labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir daugiau dėmesio skirti sveikatai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rytas palankus užbaigti kažkokį darbų etapą, tvarkytis, aptarti tai, kas padaryta, pasidžiaugti rezultatais. Pasaugokite savo jausmus ir tai, kas jums brangu, nuo viešumo, apginkite nuo kitų, net ir draugų ar bičiulių, nuomonės ar interesų. Prasideda prasmingas laikas, kuomet šeima, buvimas namuose suteiks galimybę labiau susitaikyti su savimi, tuo pačiu ir spręsti įsisenėjusias šeimos problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rytą gali tekti skubiai spręsti įsisenėjusius su sveikata susijusius reikalus, tvarkyti įvairiausius dokumentus, konsultuotis. Gali būti sudėtinga suderinti asmeninius ir profesinius reikalus, gali kilti norų viską radikaliai keisti, tačiau venkite skubos, drastiškų sprendimų, juolab į pavakarę daug kas atrodys kitaip. Profesiniai reikalai vienaip ar kitaip spręsis, sulauksite palaikymo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuo šiandien Saulė jau nebe jūsų ženkle, mintys ir rūpesčiai kelsis į materijos ir vertybių temas, tačiau šiandien būkite labai dėmesingi priimdami sprendimus – galimi tiek praradimai, tiek ir sėkmės istorijos, tačiau ar tikrai jos atneš laimės? Rytą pasistenkite mažiau jaudintis, susilaikykite nuo šnekų apie pinigus, o po pietų pasijausite geriau – pats metas ištrūkti iš kasdienybės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuo šiandien prasideda jūsų mėnuo – Saulė pradėjo kelionę jūsų ženklu. Nors po truputį pajausite vis didėjantį pasitikėjimą savimi, iki gimtadienio likite santūresni, tačiau tai metas, kuomet išties verta ruoštis pokyčiams, daugiau dėmesio skirti savo norams ir idėjų įgyvendinimui. Tiesa, finansiniai reikalai gali gerokai jus pagąsdinti, tačiau susilaikykite nuo sprendimų ar ginčų ta tema.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vertėtų pasaugoti savo jausmus nuo antrosios pusės, aplinkinių siurprizų, sunkiai suvokiamos kritikos ar priekaištų, tačiau ir patys pasistenkite suprasti, kodėl kiti taip elgiasi, venkite kategoriškų pareiškimų ar sprendimų – sudėtingas rytas, tačiau jau pavakare vertėtų ramiai išsiaiškinti pozicijas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Iki pavakarės tęsis kūrybingas, aktyvus ir džiaugsmingas metas, tad dalinkitės savo gera nuotaika su kitais, tik išlaikykite saiką, nes galite sulaukti keistos ir žeidžiančios reakcijos. Pasaugokite savo jausmus, venkite per daug atvirauti. Po pietų bus ramiau, vertėtų pasirūpinti savo sveikata, gera savijauta, spręsti praktiškus klausimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rytas gali pareikalauti iš jūsų gana daug emocinių jėgų – pasaugokite savo jausmus, susilaikykite nuo viešų pareiškimų, išsišokimų, tačiau bus svarbu ir apginti tai, kas jums brangu. Rytą rūpės daugiau asmeniniai, šeimos klausimai, tačiau jau po pietų pajausite gerokai daugiau jėgų ir pasitikėjimo savimi – vakarą praleiskite taip, kaip labiausiai norite, surenkite sau ir mylimiems žmonėms mažą šventę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate labai stiprūs, tačiau tuo pačiu esate nuolat tikrinamas likimo – ar atlaikysite užsidėtas atsakomybes? Ar pavyks gražiai suderinti šeimos ir asmeninius interesus, pasaugoti tai, kas jums brangu? Ryte pasistenkite atsargiau vairuoti, apskritai pasaugokite save, o po pietų viso jūsų dėmesio pareikalaus artimųjų, šeimos interesai – laukia kelios įtemptos dienos, tačiau po jų daug kas spręsis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Rytą susilaikykite nuo pagundos kažką staiga patikusio įsigyti ar kažką žadėti, derėtis dėl atlyginimo, nebent atiduoti skolas. Galimi įvairūs technikos gedimai, kilti problemų dėl susisiekimo, ryšių palaikymo, tad nusiteikite siurprizams. Jau po pietų tam gali tekti skirti gana daug dėmesio, ieškoti staiga kilusių problemų sprendimų, pasirūpinti mylimo žmogaus interesais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius