Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 6 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Mergina priglaudė dėl ligos plunksnų netekusią papūgą
Mergina priglaudė dėl ligos plunksnų netekusią papūgą / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai labai svarbi diena karjeros prasme. Šiandien bus priimti svarbūs sprendimai, pajudės ilgą laiką strigę reikalai. Tikėtina, jog bus patvirtinti svarbūs užsakymai, sulauksite dosnių pasiūlymų. Galimi sėkmingi sandoriai susiję su nekilnojamuoju turtu. Šiandien tapsite daug kritiškesni ir nuoseklesni, pastebėsite kiekvieną trūkumą. Antrąją dienos pusę daugiau dėmesio reikės skirti buičiai bei sveikatai. Vakare, ko gera, neišvengsite tuščių ginčų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jau ketvirtadienį aplankys pirmosios artėjančių problemų nuojautos. Stebėkite aplinką ir ženklus, ateinančius pas jus šią dieną, – įvairūs sutapimai, pastebėjimai daug papasakos apie netolimos ateities įvykius. Šiandien geriausia būtų susikoncentruoti į nesudėtingus kasdienius darbus, verta pabaigti tai, kas būtina, tačiau neskubėkite pradėti nieko nauja. Vakare galimos smagios pažintys, trumpos išvykos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien galite susidurti su manipuliacijomis, painiomis situacijomis, lengvai įsitrauksite į avantiūras, apkalbas ir intrigas. Diena palanki rūpintis namais, buitiniais reikalais bei stiprinti tarpusavio ryšius su šeimos nariais. Darbe bus daug smulkių rūpesčių, tačiau visi reikalai spręsis sklandžiai. Galite pervargti nuo itin aktyvaus gyvenimo tempo, tad radę laisvą minutėlę būtinai pailsėkite, bent trumpam atsiribokite nuo kasdienių problemų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiams ketvirtadienį norėsis kardinalių permainų. Būsite itin kategoriški ir nejautrūs aplinkinių atžvilgiu. Siekdami savo tikslų, net nesusimąstę lipsite per kitų galvas. Nenuostabu, jog tai bus konfliktinė diena – kolegos bei šeimos nariai netoleruos šitokios nepagarbos. Ketvirtadienį įsiplieskusi nesantaika truks dar labai ilgai. Energijos perteklių puikiai nukrautų sportas ar kita aktyvi veikla. Visur elkitės itin atsargiai – didelė traumų tikimybė.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Problemų vis mažės, o palankių aplinkybių, atvirkščiai, bus apstu. Šiandien džiugins pakilios nuotaikos, optimistiškas nusiteikimas. Visi rūpesčiai nueis į antrą planą, norėsis atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos. Diena nėra palanki svarbių reikalų pradžiai, tačiau puikiai tinka aktyviam poilsiui, nuoširdžiam bendravimui. Praktiškas požiūris bei racionalus mąstymas padės lengvai išspręsti visus nesklandumus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės, nesistenkite visų problemų išspręsti patys vieni. Šiandien drąsiai kreipkitės į atitinkamos srities specialistus, konsultuokitės, prašykite patarimo draugų ar giminaičių – teisingi sprendimai ateis iš šalies. Puikiai seksis kanceliarinė veikla, palanku remontuoti ar įsigyti transporto priemonę. Antroje dienos pusėje tikėtinos smagios žinios, susijusios su užsieniu ar juridiniais reikalais. Vakarą leisite su seniai matytais, bet širdžiai mielais žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienis – itin konfliktiška diena. Taiką ir pusiausvyrą mėgstantys Svarstyklių zodiako ženklo atstovai šiandien jaus didelį diskomfortą. Įtampos vyraus tiek darbo aplinkoje, tiek namuose. Regis, kiekvienas jūsų žodis bus ištartas ne vietoje ir ne laiku. Ne kartą kils noras viską mesti, nuleisti rankas. Aplinkybės vers priimti nelengvą sprendimą. Neskubėkite daryti galutinių išvadų, situacija dar keisis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien norėsis nuveikti kuo daugiau ir kuo greičiau – tai išties produktyvi ir dinamiška diena. Veikite – ir jums seksis. Palanku kreiptis į valstybines institucijas, spręsti juridinius klausimus, plėtoti santykius su svetimų kultūrų atstovais, keliauti. Dalykiniai reikalai seksis sklandžiai – ketvirtadienį galite drąsiai planuoti svarbius susitikimus ar pokalbius. O štai asmeniniuose santykiuose galima stagnacija.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Su kitais elkitės taip, kaip norėtumėte, kad būtų elgiamasi su jumis. Ketvirtadienį lazda labai greitai atsisuks kitu galu. Tai karminio atpildo diena, tad visos šiandienos situacijos bei įvykiai bus puiki nuoroda, kuria linkme turite tobulėti. Jei šią dieną jūsų prašys pagalbos, ypač finansinės, jokiu būdu neatsisakykite padėti. Palankus metas keliauti, spręsti juridinius reikalus, užsiimti dvasiniu tobulėjimu bei savišvieta.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai palankus laikas spręsti su dalykine partneryste susijusius nesklandumus – pavyks aiškiai ir racionaliai iškomunikuoti problemą, rasti logišką sprendimo būdą iš susidariusios padėties. Ketvirtadienį seksis, jei sugebėsite išlikti taktiški ir diplomatiški. Pykčio priepuoliai bei nesąžiningas elgesys kitų atžvilgiu toleruojami nebus. Vakare artimiems žmonėms prireiks jūsų pagalbos ir globos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienį Vandenio zodiako ženklo atstovus rūpesčiai persekios visą dieną. Nebėkite nuo atsakomybės, verčiau pažvelkite problemoms į akis ir imkitės aktyvių veiksmų. Vidinė būsena nedžiugins, galimi įsiūčio priepuoliai, tačiau jei skriausite silpnesnius už save, sulauksite itin nuožmaus atpildo. Geriausia, ką galite padaryti šiandien – susiorganizuoti netolimą išvyką ar dalykinę komandiruotę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai sėkminga diena, puikiai tinkanti kūrybiniams projektams bei vienkartiniams sandoriams įgyvendinti. Tačiau visas situacijas reikia vertinti realiai – nepervertinkite savo galimybių, nepasitikėkite aklai jums duodamais pažadais. Ketvirtadienį netrūks romantikos, palankus metas asmeniniams santykiams vystyti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams bei jų poreikiams. Vakare sulauksite kvietimų pramogauti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius