-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 9 d.

Palyginti su ankstesnėmis dienomis, šiandien laukia šioks toks atoslūgis, darbai įsivažiuos, emocijos kiek nuslūgs, tad tiesiog ramiai darbuokitės, siekite ramaus nuoseklumo.
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / 123RF.com nuotr.

Mėnulis vis dar keliaus su diplomatija, teisingumu ir elegantiškumu siejamu Svarstyklių Zodiako ženklu, keldamas gana aukštus bendravimo, buvimo visuomenėje, etiketo normų laikymosi reikalavimus, tad bus sunkiau atleidžiamas šiurkštesnis žodis, labiau pastebimos aprangos kodo klaidos.

Itin palankus laikas bendrauti su klientais, verslo partneriais, deryboms, sutartims rengti, darbuotojų paieškai, taip pat ir asmeniniams santykiams puoselėti, kai lengviau randama bendra kalba, sutarimas.

Išnaudokite tai, kad šiame ženkle šiuo metu dar yra šio ženklo valdovė Venera, nes jau rytoj ji kartu su Mėnuliu pereis į Skorpiono ženklą, gerokai išjudindama aistras.

Kol Saulė su Marsu keliauja Mergelės ženklu pasinaudokite proga tvarkyti praktinius, su racionalesniu išteklių naudojimu, tvarkymu, analitiniu, taip pat sveikesnės aplinkos, sveikatos užtikrinimu, reikalus, ypač palanku pradėti daugiau mankštintis, judėti siekiant palaikyti ar sustiprinti sveikatą.

Kaip ir vakar, šiandien palankiau dėvėti pilkšvų, mažai pastebimų, tarsi maskuojančių, pablukusių spalvų drabužius, puoškitės serpantinu.

Maistas taip pat turėtų būti lengvas, „orinis“, puikiai tiks įvairios užkandėlės, vaisiai, daržovės. Tai gurmanų, subtilių, maloniai, subtiliai kvepiančių, išskirtinių patiekalų diena.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Graži, rami, darbinga diena, tęskite tai, ką jau anksčiau esate pradėję, po truputį baiginėkite skubesnius darbus ir pasistenkite kuo labiau sustyguoti, sutvirtinti savo santykius su antrąja puse, kad ir kaip jaustumėtės įsiskaudinę ar kažkuo menkesni. Juolab laukia gana sunkus, gana skausmingai kovingas, pilnas prieštaringų aistrų laikotarpis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Veiklos turite, viskas gana gerai sekas, tad ir toliau darbuokitės pasirinkta kryptimi ir mažiau sukite galvos ką kas sako. Tiesa, sveikata vertėtų pasirūpinti, juolab, jeigu turite kažkokių jums ramybę vis trikdančių bėdelių – domėkitės, kreipkitės į specialistus ir greta visų darbų suraksite laiko poilsiui. Išlikite itin etiškais spręsdami finansinius reikalus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Atrodytų, gyventumėte ir džiaugtumėtės, viskas aplinkui gyva, juda, teikia džiaugsmo, veriasi naujos galimybės, tačiau nuotaiką kiek gadina neišrištos santykių su draugais ar bičiuliais problemos – pasistenkite subtiliau elgtis su jais, net jei apie save sužinosite skaudžių dalykų, bus svarbu suvokti ir priimti situaciją kaip karčią, tačiau būtiną piliulę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gražus atsinaujinimo metas, kuomet turite daug naujos veiklos, grįžta seni draugai, prisiminimai ir svajonės. Juolab ir namuose viskas sklandžiai teka, gal išskyrus profesinius reikalus, kurie nuolat apie save primena – net jei šiuo metu turite problemų dėl darbo, tai tik ženklas, kad metas priimti situaciją kaip realybę ir išmoti duotas pamokas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atrodo, pokyčiai jūsų profesinėje veikloje gana smarkiai įsibėgėjo, problemos sprendžiasi, gyvenimas bėga, tačiau atsargumas būtinas, ypač galvojant apie stambesnes investicijas – kad ir kaip viskas gražiai atrodytų, susilaikykite nuo paskolų ar kitų finansinių įsipareigojimų, verčiau pasirūpinkite to turto, kurį turite, apsauga, gerinimu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Palankus metas įgyvendinti jau seniai planuotas permainas ir toliau tęsti darbus, tik svarbu išlaikykite būtiną darbo ir poilsio režimą, pasaugokite savo sveikatą – galimi galvos skausmai nuo pervargimo, didelių prisiimtų įsipareigojimų ir vis užgriūnančių naujų rūpesčių. Būkite dėmesingesni vaikams ir mažiau sukite galvą dėl pinigų, juolab venkite kalbų apie juos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate gana stiprūs ir viduje gana tvirti, ryžtingai nusiteikę – toliau eikite drąsiai pirmyn į siekiamas permainas, būtinus gyvenimo pokyčius, tik bus svarbu kuo ramiau, išmintingai priimti antrosios pusės ar verslo partnerių priekaištus – tai irgi pamokos, kurias būtina išmokti, nors gali tekti pasitelkti visus savo diplomatinius sugebėjimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gana sunkus laikas, kurį būtina išlaukti daugiau dėmesio skiriant susivokimui, išbuvimui su savimi, gana smarkiai atsiribojus nuo išorinio bendravimo ir tuo pačiu susidėliojant jausmus bei mintis. Jau rytoj pasijausite visai kitaip, tik svarbu šiandien pasaugokite save ir kitus nuo priekaištų, bereikalingų jūsų baimių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Darbai įsibėgėja, kova už vietą po Saule tęsiasi, tačiau esate sėkmės kelyje, tik bus svarbu išlikti korektiškais bendraujant su draugais, bičiuliais, venkite primesti savo valią, ieškokite diplomatinių būdų suderinti savo ir aplinkinių interesus, darbą ir poilsį. Į draugų priekaištus žiūrėkite kaip į būtiną apsaugą nuo galimų klaidų, tačiau vis tiek galvokite savo galva.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kiek sudėtingesnė diena, kai jūsų planus koreguos būtinybė skubiai spręsti darbe kilusias emocines, žmogiškąsias problemas, tačiau tai tik ženklas, kad reikia ieškoti jautresnių, subtilesnių bendravimo būdų, naujų galimybių ir tuo pačiu pagalbos. Verta prisiminti vyresnių, labiau išmanančių asmenų, iš tėvų namų atsineštą patirtį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Toliau tęskite rimtų, su jūsų šeimos, namų, nekilnojamojo turto atnaujinimu susijusių reikalų tvarkymą – tai ilgalaikių pokyčių įtvirtinimo metas. Geras laikas ir kelionėms, susitikimams su įkvepiančiais, įdomiais žmonėmis, mokytis naujų dalykų, tik būkite dėmesingesniais, antraip jūsų polėkį gali sutrikdyti techninės, susikalbėjimo ar tiesiog patirties stokos nulemtos problemos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodo, pagaliau pavyks išjudinti techninius, tačiau itin svarbius bendravimui, ryšiui su klientais palaikyti, jūsų verslui plėtoti klausimus. Puikus metas deryboms, susitikimams, konsultacijoms ir konsultavimui – esate ryžtingai, tačiau geranoriškai nusiteikę, tad beliks pasinaudoti galimybėmis. Kad ir kokios kiltų problemos dėl pinigų, nuostolius priimkite kaip būtiną auką už ateities sėkmę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius