Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 14 d.

Pastarosiomis dienomis susikaupusi įtampa po truputį pradeda vienaip arba kitaip realizuotis. Tai gali būti emociniai ar net fiziniai sprogimai, nelaimingi atsitikimai, ar didelių pastangų pareikalavę, bet ilgalaikę sėkmę garantuojantys rezultatai, tačiau tai priklausys tiek nuo dabartinių, tiek nuo ankstesnių mūsų bei visuomenės, kurios dalis esame, pasirinkimų.
Karštas šokoladas
Karštas šokoladas / Fotolia nuotr.

Tad susikaupimą, ramų dėmesį tam, kas vyksta šiandien taip pat bus būtina išlaikyti, susitelkti ties tuo, kas svarbiausia ir vengti emocijų padiktuotų ūmių sprendimų.

Nuo šiandien didžioji pokyčių ir laisvės planeta Uranas pradeda judėti mūsų atžvilgiu tiesiogiai, tad po ilgesnio sąstingio, bandymo sugrįžti prie to, kas buvo, besitęsiančio nuo rugpjūčio, visi akivaizdžiai būtini pokyčiai, vis labiau pradės būti įgyvendinami – nusiteikime tam.

Jaunas Mėnulis šiandien visą dieną keliaus laisvės ir inovacijų ženklu dar labiau skatindamas veiksmus ir sprendimus, kurie vers mus į daug ką pažiūrėti naujai – tai laikas, kuomet jau galima pradėti po truputį galvoti apie konkrečius veiksmus, kurių reikėtų imtis. Aplinkybės gali priversti imtis skubių sprendimų, tačiau trumpas stabtelėjimas ir susivokimas šiomis dienomis būtinas.

Šviesaus nusiteikimo dienai suteiks skaistūs, spalvingi, blizgūs drabužiai, pasipuoškite Saulės akmeniu. Maistas turėtų būti lengvas, daugiau vartokite rauginto pieno ir jo produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Įtempta ir aktyvi diena, kuomet teks imtis skubių, tačiau gana sudėtingai sprendžiamų reikalų, nes daug kas priklausys ne tiek nuo jūsų, kiek nuo kitų sprendimų. Laukia gana daug pokalbių, tarimosi, interesų derinimo. Antra vertus, jūsų pasitikėjimas savimi, savo profesinių įgūdžių vertės žinojimas, gebėjimas ramiai parodyti tai vadovybei, bus būtinas, tik venkite puikybės ar perdėto kuklumo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tikėtina, kad nuo šiandien jūsų gyvenime daug kas pradės keistis, o pirmiausia tai, kaip realizuosite svarbiausius savo gyvenimo tikslus – pats laikas imtis kad ir mažų žingsnių kokybiškai nauja kryptimi. Vis dėlto, pagundų pervertinti ar nuvertinti savo galimybes gali būti gana daug, tad raskite būdų ar išmintingą žmogų, kuris suteiktų jums galimybę pažvelgti į jūsų veiklą iš šalies.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sudėtingas laikas, kuomet kartais norisi pasislėpti nuo pasaulio su visomis savo baimėmis ir problemomis. Vargu, ar tai padės, verčiau parodykite daugiau dėmesio pačiam sau, visų pirma sveikatos, ramybės atstatymui, palaikymui, kurkite sau palankesnę aplinką. Kad ir kaip bus sunku sutarti su darbdaviu, venkite priešpriešos ar vertinimų – išlaukite pokyčių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kaip būsite skubinami, verčiami ar net viduje jausite būtinybę pradėti veiklą, iš karto parodyti nuveiktų darbų rezultatus, bus itin svarbu suvaldyti situaciją, išlaukti tinkamo momento, itin gerai pasiruošti. Pasitelkite partnerius - jūsų gebėjimas valdyti situaciją ir bendrauti šiandien bus kaip reta stiprus, tačiau venkite puikuotis ar per daug kuklintis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kalbų, bendravimo, būtinybės sutelkti žmones, parodyti jiems dėmesį ir tuo pačiu gauti būtiną konkretiems ir skubiems sprendimams informaciją, šiandien bus išties daug. Venkite rodyti savo pyktį, ramiau reaguokite į provokacijas iš darbdavių pusės – pataupykite savo sveikatą, raskite būdų pradžiuginti artimuosius ar greta esančius bendradarbius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte laukia išties maksimalaus profesinis susitelkimas, kuomet teks gerokai padirbėti su informacija, tikėtina su kolegomis iš užsienio ar mokslo pasaulio – teks daug ką spręsti čia ir dabar, vengti susipriešinimo, išlaikyti pozityvų nusiteikimą ir gauti geriausią galimą rezultatą. Jūsų geranoriškumas ir vidinė ramybė šiomis dienomis itin svarbūs tiek jums, tiek ir greta esantiems.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai, kas jums svarbu, kas teikia gyvenimo džiaugsmo, šiandien reikalauja ir didelių resursų – ką galėtumėte, kad ir mažais žingsniais eidami nuveikti, kokius esminius pokyčius savo aplinkoje ir gyvenime padaryti? Pamatuota rizika, artimųjų palaikymas ir stiprios vertybės šiandien jums turėtų padėti rasti teisingus sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laikotarpis, kuomet itin stipriai pajausite namų ir šeimos palaikymą bei reikšmę savo gyvenime ir tuo pačiu atsakomybę už ją. Daug kas jus erzina, daug ką norėtumėte pakeisti, tačiau spaudimas kitiems, aktyvūs veiksmai gali iššaukti tik pasipriešinimą, tad belieka pamatyti tai, kokius savo veikimo būdus galėtumėte pakeisti patys.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų laisvas protas, gebėjimas bendrauti be jokių išankstinių nuostatų, draugiškumas ir tuo pačiu didelės žinios ir profesionalumas šiomis dienomis gali patirti išties didelių išbandymų, kuomet teks skubiai „gesinti gaisrus“, spręsti su sveikata ar kitais profesiniais iššūkiais susijusias problemas – būkite itin dėmesingi vairuodami, dirbdami statybose, su žeme, venkite pavojingų situacijų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daugeliu prasmių šiomis dienomis esate laimės kūdikis – jūsų malonus elgesys padeda spręsti visus konfliktus, esate kaip niekada stiprūs ir galintys daryti poveikį, tačiau bus itin svarbu išlaikyti protingą saiką realizuojant savo idėjas ar imantis naujos, tegu ir itin jus įtraukiančios veiklos – perdėtas azartas gali brangiai kainuoti, pasaugokite ir mylimą žmogų, vaikus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų stiprybė šiomis dienomis sunkiai pamatuojama, tačiau kaip padalinti save visiems? Juolab tai, kaip jūs vertinate save, ko siekiate bei ką norite suteikti kitiems, ir tai, kaip jus mato, kokių savybių iš jūsų reikalauja namiškiai, gerokai skiriasi. Konfliktai, pyktis ar radikalūs pareiškimai, juolab veiksmai, vargu ar padės, tad belieka rasti savyje stiprybės ir pamatyti savo vietos šeimoje prasmę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jaučiatės gerokai išsekinti daugybės naujos informacijos, būtinybės keistis, pertvarkyti savo veiklą ir visą ryšių, komunikacijos pobūdį – šiomis dienomis jums itin vertėtų stabtelėti ir pasigilinti – kas jus labiau vargina – ar pokyčiai, ar jūsų baimės bei tų pokyčių vengimas? Pasitelkite bendraminčius, draugus, paprašykite pagalbos, o svarbiausia – tiesiog imkite sąmoningai mokytis ir veikti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius