Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 7 d.

Nuo šiandien mūsų aktyvumas ir darbingumas turėtų gana smarkiai keistis – mažiau norėsis spontaniškai kur nors judėti, sportuoti, ginčytis ar save apginti, daug svarbiau bus ramiai, nuosekliai darbuotis, siekiant geriau, gražiau, patogiau gyventi – viską ramiai apgalvojant, ramiai įsivažiuojant ir verčiant vagą iki galo – taip veikia įkinkytas Marsas Jaučio Zodiako ženkle, čia liksiantis iki kovo 3 d.
Imunitetą stiprinančios priemonės
Imunitetą stiprinančios priemonės / 123RF.com nuotr.

Supykdyti jam reikia laiko, bet jeigu jaus supyks, tai irgi iš esmės ir aršiai. O kaip bus, kai dar ir Uranas čia pat? Naujovių materialiame pasaulyje sulauksime jau greitai ir rimtų. Tendencijas sustiprins 10.53 val. į aistringą, paslaptis ir dideles energijas valdyti mėgstantį Skorpiono – Marso egzaltacijos ženklą pereis Mėnulis. Veiksmo, pokyčių, reikalų šiomis dienomis bus daug, tad pasiruoškite – didelius planus sumažinkite ir leiskite sau įsiklausyti, kur link juda pasaulis.

Sudėtingas energijas valdyti šiandien padės raudonos su juoda, „nuodingos“ geltonai žalios spalvos drabužiai ar jų detalės, tamsiai raudonas jaspis.

Išmintingiau elgtis padėtų ir saikingas maistas, pasninkas, o jeigu valgysite, tuomet paprastą, kuklų maistą – pieno produktus, duoną.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ryte ramiai susitvarkykite pradėtus reikalus, nes jau link vidurdienio turėtumėte pajausti gana rimtų pareiškimų, susijusių su galimomis pajamomis ar kitais finansiniais reikalais, naujais projektais ar netgi konkurencinės kovos apraiškų. Gali tekti imtis gana skubių veiksmų ar bent pasijaudinti, tad nusiteikite aktyviai dienai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

To, ko norite jūs, gali nenorėti jūsų sutuoktinis(-ė) ir atvirkščiai – kad ir kaip stengtumėtės parodyti dėmesį, galite sulaukti kitokios reakcijos, negu tikėjotės. Nuo šiandien net porą mėnesių jūsų noras veikti ir ką nors reikšmingo padaryti bus itin smarkus, tačiau tiek profesiniai ribojimai, tiek ir palaikymo stoka gali jus smarkiai supykdyti. Raskite būdų ramiai nuleisti garą, o gal laikas veikti kitaip?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ryte venkite skubos ar dėl ko nors jaudintis, verčiau ramiai, apsitvarkant, įsiklausant pradėkite dieną, nes jau nuo 11 val. gali užplūsti darbai – rūpės pasirūpinti jei ne vienu, tai kitu, galimi ir sveikatos sutrikimai, įvairūs su tuo susiję apribojimai – nusiteikite, kad veikti gali būti sudėtinga, ypač, jeigu tai susiję su artimaisiais užsienyje ar kitur toliau išvykusiais, užsieniečiais, mokslo ar religinėmis institucijomis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte apsitvarkykite namus, atlikite būtinus darbus, nes jau nuo priešpietės norėsis ne dirbti, o imtis kūrybos ar gerokai atsikvėpti, pailsėti ar bent imtis tik to, kas keltų džiaugsmą jums ir kitiems. Vis dėlto jūsų norai šiandien vargu ar sutaps su kolegų, draugų, verslo partnerių ar net antrosios pusės siekiais, tad vertėtų pagalvoti, kaip sušvelninti kylančią įtampą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ryte susitvarkykite per pastarąsias dienas susikaupusią korespondenciją, nes nuo pietų gali tekti skubotai imtis derinti profesinius ir asmeninius iššūkius, o kur dar antrosios pusės interesai, galinčios kilti verslo partnerių ar grynai darbinės problemos. Veiklos užtenka, tačiau artimiausiu metu jos intensyvumas turės tendenciją augti, todėl pasistenkite, ką galite, atlikti jau dabar.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte bus svarbu susilaikyti nuo didesnių išlaidų, o jau nuo pietų puikus laikas imtis įvairių darbų, susijusių su informacija, dokumentų tvarkymu, mokytis ko nors naujo, daugiau gilintis į mokslo naujoves, ieškoti pagrįstų atsakymų į rūpimus klausimus, padaugės ryšių su užsieniu ir su jais susijusių iššūkių – jūsų įdirbis ir gebėjimas atlaikyti iššūkius pastaruosius mėnesius taps itin reikšmingais jūsų ilgalaikei karjerai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Rytą venkite skubos, įsiklausykite į savo poreikius, nes jau netrukus pajausite visai kitokias nuotaikas, imsitės spręsti gana rimtus finansinius, su ištekliais, nekilnojamuoju turtu ir vaikų poreikių patenkinimu susijusius iššūkius – energijos bus daug, tačiau pasistenkite ją naudoti racionaliai, venkite persidirbti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ryte dar skirkite laiko ramiau pasibūti, tačiau jau nuo priešpėtės vargu ar jus kas nulaikys – būsite linkę jei ne patys ieškoti būdų pasirodyti pasauliui, tai bent apkaltinti pasaulį, kad veikia kitaip, negu jums atrodo, kad būtų teisinga. Darbas iš namų, asmeniniai apribojimai, šeimos tradicijos ar socialiniai rėmai taps tikru iššūkiu – o ką, kad būtų visiems geriau, nuveikėte jūs?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ryte pabaikite pradėtus darbus, susitvarkykite ir nusiteikite bent poros dienų laikotarpiui, kai gali kilti gana rimtų sveikatos iššūkių. Žinant aktualijas ir galimą itin didelį veiklos krūvį tai gana suprantama, tad nusiteikite bent artimiausius du mėnesius daugiau dėmesio skirti sveikai mitybai, ramiai, subalansuotai fizinei veiklai, laisvalaikiui gamtoje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rytą pabaikite pradėtus darbus, o jau vėliau planuokite imtis naujų iššūkių – jūsų įdirbis, kompetencija, išmonė ir kūrybingumas taps itin paklausus, tačiau pareikalaus ir gana daug susitelkimo – išnaudokite laikotarpio siūlomas galimybes, veikite, tačiau bus itin svarbu itin tiksliai atliepti visuomenės poreikius, pajausti aplinkybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sukaupėte itin daug potencialo – mintys ir idėjos veržiasi per kraštus – laikas būtų jas įgyvendinti, kad ir kokios varžančios bei sudėtingos aplinkybės. Situacija namie dėl jūsų profesinių siekių gali tapti įtempta iki kraštutinumo, tačiau pasistenkite atrasti savyje stiprybės ir suvaldyti kylančius konfliktus, paieškoti būdų įtampai nuleisti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būtų gerai, jei ryte daugiau pailsėtumėte, pabendrautumėte ar tvarkytumėte smulkius reikalus, o jau nuo priešpietės pajausite, kad metas veikti – išsiaiškinti rūpimus dalykus, susirasti reikiamus žmones, pasidomėti naujovėmis jums svarbiais reikalais, gal net pradėti kažkokią veiklą. Situacija sudėtinga, nusiteikite iššūkiams, o svarbiausia – būkite dėmesingi sveikatai, atsargiai vairuokite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius