Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 14 d.

Laba įdomi, viena iš palankiausių dienų įvairiausiai veiklai – visos planetos turi jas palaikančių ryšių gerokai daugiau nei įtemptų, o ir šie mažai išreikšti. Mėnulis visą dieną keliaus Vandenio Zodiako ženklu, palaikydamas visų pirma bendruomeniškumo, minties laisvės, naujų idėjų skaidą, tačiau tuo pačiu skatindamas prisiimti aiškią atsakomybę už kiekvieną žingsnį, peržiūrėti priimtus sprendimus, susitarimus ir ieškoti būdų užtikrinti ilgalaikį kylančių ar kilusių problemų sprendimą.
Viržiai
Viržiai / Fotolia nuotr.

Itin palankus laikas tvarkyti visus su informacinėmis technologijomis, mokslo naujovių diegimu susijusius reikalus, tačiau tik tuomet, jei tai sąžininga, profesionaliai atlikta ir teikia ilgalaikės naudos visuomenei, verta tvarkyti, atnaujinti jau naudojamus ryšių, elektroninius prietaisus, bet tai turėtų būti jau patikrinti, pasiteisinę dalykai, arba ieškoti alternatyvių, visapusiškai naudingesnių sprendimų.

Toliau ruoškite dirvą naujų bendrų su kitais darbų, projektų pradžiai, išsilaisvinkite nuo atgyvenusių rūpesčių. Tiesa, per didelis optimizmas ir patiklumas gali pakišti koją, todėl bus būtina nuolat savęs klausti – ar tai, ką aš darau, sakau, yra tikra, sąžininga, teisinga visos visumos atžvilgiu. Vakaras, ypač vėlus, bus įtemptas, padidės rizika kažką sugadinti, tad vertėtų anksčiau eiti miegoti.

Susitelkus darbuotis padės juodos, tamsiai mėlynos ar rudos spalvų apranga, pasaugos labradoras.

Maistas šiandien turėtų būti kuo paprastesnis, kuklesnis, galima pasitenkinti tiktai kažkokiu vienu produktu vienam pavalgymui, kuo mažiau maišykite, atsisakykite žalios mėsos gaminių. Užtat verta kepti duoną namuose – jos kvapas laimina aplinką.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tikėtina, kad šiandien sulauksite gana originalaus profesinio pasiūlymo, palaikymo ar įžvalgų – tokios progos itin retos, todėl vertėtų naujai pažvelgti į tai, ką užsitarnavote, ir toliau keliauti jau gerokai perspektyvesniu keliu. Itin palankus metas kolektyviniam darbui, plačiau dalintis savo profesiniais pasiekimais, parodyti jų naudą visuomenei, ieškoti naujų veiklos sričių, tačiau tik be kompromisų su sąžine.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Visapusiškai palankus metas profesinei veiklai, kuomet jaučiatės savo vietoje, turite puikią progą pamatyti savo geriausias profesines savybes ir labai sėkmingai jas realizuoti, o svarbiausia, dar ir gerai uždirbti ar bent viską padaryti taip, kad uždarbis būtų užtikrintas ilgam. Susitelkite ties svarbiausiais darbais, ypač jeigu turite idėjų, kurias norite artimiausiu metu įgyvendinti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bus pagundos ir rizikos pervertinti arba nuvertinti savo sugebėjimus ir galimybes, todėl būkite labai dėkingi tam žmogui, kuris atkreips dėmesį į tai ir padės susidoroti su paslėptomis baimėmis ar pasitikėjimo savimi trūkumu. Šiandien turite puikią galimybę padaryti viską, kad tai, kas jums labiausiai rūpi, ką norėtumėte realizuoti, taptų įmanoma, tad belieka nuoširdžiai padirbėti ir turėsite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiomis dienomis jūsų gyvenime daug kas gali radikaliai išsispręsti – aplinkybės pateiks jums galybę atsakymų į jums seniai rūpėjusius klausimus ir tuo pačiu galimybę sutvarkyti seniai varginusius šeimos ilgalaikio finansinio saugumo užsitikrinimo, nekilnojamojo turto, būsto klausimus. Tiesa, prieš tai gali būti labai griežtai pareikalauta iš jūsų visiško atvirumo ir nuoširdumo visų pirma sau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Metas iš esmės peržiūrėti tai, ko siekiate, savo veiklos prasmę ir tikslus – aplinkybės pareikalaus labai sąžiningų atsakymų ir tuo pačiu privers gerokai padirbėti, jeigu norėsite užsitikrinti tolesnį palaikymą, išsaugoti autoritetą ir ryšius. Itin palankus metas naujų veiklos sričių ir tuo pačiu bendraminčių paieškai, sutarčių peržiūrai, tvirtinimui, taip pat santuokai, užmegzti ilgalaikius asmeninius santykius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad turite daug skubių finansinių tiek darbo, tiek ir praktiškų, buitinių, ilgalaikių reikalų, kuriuos reikia spręsti čia ir dabar, peržiūrėti ankstesnius sprendimus ir priimti naujus. Palankus metas ir sveikatos patikrinimui, dienos, darbo ir poilsio, mitybos režimo sureguliavimui. Pagaliau sulauksite atlygio už savo ilgalaikes pastangas būti atvirais pasauliui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis daug kas spręsis čia ir dabar, pareikalaus iš jūsų maksimalaus susitelkimo ties finansiniais šeimos, būsto klausimais, sulauksite likimo dovanos pagaliau išspręsti seniai jums rūpinčius reikalus, tačiau daug kas priklausys nuo to, kiek būsite sąžiningi su savimi ir aplinkiniais, sulauksite didelio vaikų palaikymo, itin malonių žinių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sėkmingas metas, kuomet daug kas gyvenime tiesiog dėliojasi į savo vietas, atsiranda vis daugiau aiškumo, suvokimo, kas aš esu, kur mano šaknys, naujai pažiūrėti į savo šeimą, tėvynę, paveldėtas tradicijas ir galbūt tiesiog atrasti savo namus. Sulauksite malonaus siurprizo iš žmogaus, kurį seniai pažinojote visai iš kitos pusės, tik svarbu išlikite atvirais pasaulio nešamoms žinutėms.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sėkmingas metas susitelkti ties išmanumo reikalaujančia veikla – esate geranoriškai nusiteikę, pilni žavesio, tad verta pasinaudoti tuo naujų ryšių užmezgimui, mokymuisi, naujų įgūdžių įgijimui, įvairių organizacinių, prekybinių, informacinių projektų plėtrai, peržiūrėjimui, pertvarkymui. Galite sulaukti malonaus finansinio siurprizo, pasiūlymo – pasinaudokite juo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai sėkminga diena įvairių finansinių reikalų tvarkymui, ilgalaikių sprendimų, strategijos numatymui ir ankstesnių projektų, planų, idėjų ir susitarimų peržiūrai. Turite puikios patirties, kaip geriausiu būdu suvaldyti didelius projektus, ir šiandien jums tai pavyks gana sklandžiai. Sulauksite malonaus pripažinimo, siurprizo iš mylimų žmonių, o gal maloniai nustebinsite patys save?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai tiesiog jūsų dienos, kuomet užtenka visko – ir pasitikėjimo savimi, ir žinojimo, ką ir dėl ko darote, ir vidinio labai aiškaus vedimo, o svarbiausia – malonaus artimųjų, jūsų draugų palaikymo. Imkitės spręsti tai, kam jau seniai subrendote, – verta naujai, iš esmės įvardinti savo planus, peržiūrėti ankstesnius ir drąsiai eiti pirmyn. Tiesa, atsargiau viešinkitės, atsirinkite, su kuo bendrauti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Metas stabtelėti ir šiek tiek labiau susivokti visame tame, kas vyksta, kokie jūsų ilgalaikiai siekiai, pasitikrinti savo nuostatas ir galimybes. Tikėtina, kad esate visiškai užtikrinti savo pasirinkimuose, tad belieka susidėlioti planus, prioritetus ir porai dienų nurimti, leisti nusistovėti mintims, aplinkybėms, o jau nuo savaitgalio po truputį judėti pirmyn.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius