-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 15 d.

Sudėtinga diena, per kuria tikėtinos įvairios grėsmingos žinios, ypač sudėtinga bus valdžios ir jėgos struktūroms, teisės sistemai – galimi rimti konfliktai, masiniai pasipriešinimo renginiai. Venkite ir patys daryti kažkam spaudimą, rodyti valdžią, konfliktuoti, aršiai diskutuoti. Sąmoningai ir išmintingai, iš platesnės perspektyvos žvelkite į tai, kas vyksta, venkite minios, pasiduoti spaudimui, emocijoms.
Vitaminai.
Vitaminai. / Fotolia nuotr.

Mėnulis ryte, 8 val. 54 min., pereis iš tvarkingosios Mergelės į diplomatišką ir estetišką Svarstyklių Zodiako ženklą. Tad rytas gali būti kiek skubokas, chaotiškas arba, atvirkščiai, nelabai ko norėsite imtis, visai tikėtina, kad kažką pamiršite, kažkur vėluosite. Visas nesėkmes „nurašykite“ vadinamajam neefektyviam Mėnuliui, užtat kita dienos pusė turėtų būti pakankamai darbinga.

Visgi Mėnulis jau visai senas – visiškai priartėjo prie Saulės tame pačiame ženkle – tad imkitės tų darbų ir veiklų, kurias reikia pabaigti, suderinti, išspręsti. Laikas pasirašyti sutartims ir rimtiems sprendimams mažai tinkamas, nebent esate nusiteikę atlaikyti rimtus išbandymus.

Pasistenkite laikytis bendravimo ir kitų taisyklių, išlaikyti giedrą nuotaiką, o labiausiai padės išmintingas jumoras. Tam labai tiks ryškesnių, besimainančių spalvų drabužiai, puoškitės lengvais, spalvotais, lengvais, sidabriniais papuošalais. Apsaugos margi akmenys, ypatingai riolitas. Valgykite daugiau daržovių, salotų, ypač kopūstų visomis formomis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gali tekti visą dėmesį sutelkti į santykių su antrąja puse ar kitais žmonėmis palaikymą – galite sulaukti kritikos, pastabų, ypatingai profesine prasme, gali atsirasti įvairių jums mažai priimtinų dalykų. Tačiau venkite konfliktuoti su darbdaviu, vadovybe, ieškokite būdų mažiau skausmingai reaguoti į tai, kas vyksta, pažvelkite į viską kaip į pamokas ir tiesiog ramiai darbuokitės.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų vidinės baimės, užslėptas skausmas, pyktis šiomis dienomis turės rasti būdų išsilieti – labai vertėtų rasti išmintingų būdų tai padaryti, antraip gresia rimtos sveikatos problemos. Diena itin tinkama peržiūrėti savo vertybes, pagalvoti, ar tai, ką darote, ko bijote, kuo tikite, iš tiesų yra absoliučios tiesos. Susilaikykite nuo skubių sprendimų, kritikos ar intrigų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien būsite linkę atsikvėpti, atsipalaiduoti, pasidžiaugti gyvenimu, visus mylėti, susigalvoti kultūrinių pramogų ar surengti nedidelį vakarėlį, tačiau daug kas gali strigti, reikalauti naujų sprendimų, bus sudėtinga sutarti – pasiduokite tėkmei, venkite kaltinti valdžią ar draugus. Verčiau dėmesingai atlikite tuos darbus, kurie turi būti atlikti, ypač susijusius su teisinių dokumentų tvarkymu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Namų diena, kuomet norėsite jaukiai įsikurti, galiausiai susitvarkyti, daugiau pabendrauti su artimaisiais, prisiminti vaikystę, aplankyti gimines. Tiesa, bus sudėtinga tai įgyvendinti, nes profesiniai ir kitų žmonių reikalai vers jus suktis, ieškoti būdų išspręsti kylančias darbo problemas. Ramiau žiūrėkite į visuomenės spaudimą, bus svarbu pajausti, kas jums asmeniškai perspektyvu

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuo skambučių, bendravimo, informacijos gausos šiandien išties jums gali užsinorėti bėgti kuo toliau, tačiau būtinybė spręsti skubius, ilgai atidėliotus reikalus, susijusius su mokslu, ryšiais su užsieniu, vers suktis, spręsti daug gana kasdienių, praktiškų reikalų – būkite itin dėmesingi spręsdami finansinius klausimus, daugiau dėmesio skirkite sveikatos palaikymui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Aplinkybės gali versti jus šiandien priimti gana rimtą finansinį sprendimą, kuo greičiau ir visiems laikams išspręsti jus kamuojančias saviraiškos, vaikų problemas – pasistenkite išlaikyti ramybę, giedrą nuotaiką ir į viską žvelgti plačiau, dar anksti galutiniams sprendimams, jų pasekmės sunkiai prognozuojamos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dėmesio jums šiandien bus daug – gimtadienio nuotaikos garantuotos, tačiau vargu, ar pavyks ramiai džiaugtis sau skirtu laiku – verčiau daugiau dėmesio sutelkite peržiūrai to, kas jau vyko, savo santykiui su pasauliu, artimaisiais, namais, atsirinkite tai, kas svarbiausia profesine prasme, paleiskite, kas nereikalinga, brandinkite mintis, o švęsti laikas labiau tinkamas savaitgalį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Susikaupimo laikas, kuomet verta atidėti visus rimtesnius darbus, susitikimus ir susitelkti į tai, kas jums svarbiausia, o labiausiai – pailsėti, pasirūpinti savo sveikata, atsistatyti po įtempto darbų periodo. Juolab kad daugumai tai laikotarpis prieš gimtadienį, kuomet svarbu pabaigti, apibendrinti metų darbus, skirti daugiau dėmesio vidiniam apsivalymui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vienaip ar kitaip būsite priversti eiti į viešumą, bendrauti, pristatyti ir atsiskaityti už savo veiklą, aiškiai deklaruoti savo vertybes. Bus itin sudėtinga, jei turite iš anksčiau likusių konfliktų ar skolų – dabar gali tekti viską vienaip ar kitaip išviešinti. Jūsų patirtis, teisybė, atvirumas, gilus esmės suvokimas šiandien jums bus itin reikalingi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Užgriuvusi atsakomybė ir darbai šiandien iš jūsų pareikalaus ne tik susikaupti, bet ir atlaikyti emocijų srautą – jūsų stiprybės, išminties ir autoriteto turėtų pakakti visa tai išspręsti, tačiau venkite pasiduoti įkalbinėjimams, laikykitės duoto žodžio, susitarimų ir susilaikykite nuo rimtų sprendimų, kad ir kaip būsite verčiami juos priimti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pasaulėžiūros transformacijos dienos, kuomet tenka gerokai kitaip pamatyti pasaulį, vertybes, savo santykį su juo, su tikėjimu, bažnyčia, mokslu – tai gali būti gilių atradimų, suvokimų laikas, tačiau tuo pačiu tai gana skausmingas metas. Venkite konfliktų su kitais, susilaikykite nuo kategoriškų sprendimų – stebėkite, bręskite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gali tekti skubiai ir rimtai imtis rūpintis finansiniais, draudimo, skolų reikalais, galite būti verčiami skubiai priimti sprendimus – pasistenkite atlaikyti spaudimą, pasitelkite intuiciją ir rimtai pasigilinkite į dokumentus, sutartis, t. y. į tai, kas buvo padaryta ar pasirašyta. Dabar klaidų taisymo metas – po jo bus galimi ir sprendimai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius