Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 18 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Ruduo
Ruduo / „Shuterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ketvirtadienį bus sunku apsispręsti. Paprastai ryžtingi ir veiklūs Avinai ims dvejoti savo veiksmų tikslingumu. Neskubėkite priimti svarbių sprendimų, skuboti veiksmai lems klaidas. Tai avaringas metas, tad būkite itin apdairūs kelyje. Taip pat didesnė vagysčių, apgavysčių tikimybė. Ankstesni susitarimai gali netekti galios. Diena nėra tinkama dalykiniams susitikimams, reikšmingiems dokumentams tvarkyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nesistenkite visų įtikinti savo teisumu, susitaikykite su tuo, kad jūsų ir kolegų nuomonės gali išsiskirti. Šiandien seksis, jei puoselėsite draugiškus ir šiltus santykius. Galite susidurti su būtinybe konkuruoti, tačiau venkite lipti per kitų galvas, išlikite profesionalūs. Asmeninių santykių fronte galimi neramumai, artimo žmogaus kritika žeis, skatins pyktį ir priešiškumą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena prasidės ir baigsis konfliktais, giliu nepasitenkinimu. Šiandien bus sunku išreikšti savo nuomonę, vargu ar kiti atsižvelgs į jūsų pastabas ir pastebėjimus. Ne tik jums, bet ir jūsų oponentams atrodys, kad jų tiesa yra teisiausia, tad audringų diskusijų neišvengsite. Derybas ir svarbius dalykinius susitikimus verčiau atidėti vėlesniam laikui – būsite pernelyg emocionalūs ir subjektyvūs.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią dieną netrūks nei painiavos, nei agresijos. Bus lengva nešališkumą supainioti su abejingumu, o teisingumą su aklu savo principų gynimu. Ketvirtadienį užteks jėgų ir motyvacijos, tačiau neturėsite aiškaus tikslo, tikėtina, kad tuščiai iššvaistysite laiką ir energiją. Diena puikiai tinka savianalizei, dvasiniam augimui – jei susitelksite į savo vidų, pavyks atsekti, iš kur kyla destruktyvios mintys, kas skatina veikti iš aukos pozicijos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien bus daug bendravimo, naujų pažinčių ir įdomios informacijos, norėsis plėsti akiratį. Leiskitės į nuotykius, tačiau venkite bet kokių avantiūrų – tai rizikingas metas, jei elgsitės neatsakingai, lengvai pritrauksite negandas į savo gyvenimą. Painiava dalykiniuose ir asmeniniuose santykiuose ir toliau neduos jums ramybės. Bus sunku patiems objektyviai vertinti esamą situaciją – kreipkitės patarimo į patikimą draugą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pesimistinės nuotaikos ir noras kritikuoti skatins konfliktus. Nesinorės nusileisti ar siekti kompromiso – viskas turės būti taip, kaip norite jūs. Savaime suprantama, tokia vidinė pozicija gadins tarpusavio santykius ir skatins aplinkinių pyktį. Šiandien bus lengva ilgam susigadinti svarbius ryšius. Diena nėra palanki investicijoms, galimi nelaimingi atsitikimai, didesnė avarijų tikimybė. Palanku atlikti remonto darbus namuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienį jūsų pastangos karjeros srityje pagaliau duos vaisių. Dalykiniai pasiekimai bus įvertinti vadovų ir kolegų, palankus metas tartis dėl didesnio atlygio ar geresnių sąlygų. Regis, puikiai seksis ir meilės fronte – mylimi žmonės negailės dėmesio ir staigmenų. Šiandien daugiau laiko skirkite vaikams ir jų poreikiams, puoselėkite tarpusavio santykius. Antroje dienos pusėje gali pasiteisinti rizikingi sumanymai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Palanki diena juridiniams reikalams tvarkyti, tačiau venkite veltis į ginčus su autoritetais. Šiandien puikiai nujausite, kur slepiasi finansinė sėkmė, tad tikėtinos sėkmingos investicijos. Tinka spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, galite sulaukti pagalbos iš vyresnių šeimos narių. Ketvirtadienį susikaupusią įtampą puikiai nuims aktyvi veikla namuose: generalinis tvarkymasis, remonto darbai, interjero atnaujinimas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Regis, Šaulio zodiako ženklo atstovai ir toliau plauks pasroviui – na, ir puiku, tai pati geriausia strategija šiuo metu. Nesiverskite per galvą ir nesiveržkite į priekį bet kokia kaina, ramiai vertinkite įvykius ir situacijas, tapkite akylais stebėtojais. Tai palankus laikas trūkstamai informacijai rinkti, reikiamoms pažintims megzti, strategijai kurti. Gali nusišypsoti sėkmė tvarkant reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ketvirtadienį Ožiaragiai tvirtai žinos, ko nori, o aiški prioritetų sistema padės teisingai pasiskirstyti darbus. Užsibrėžkite tikslą ir venkite bet kokio blaškymosi, perteklinė informacija tik išmuš iš vėžių, skatins nukrypti nuo pasirinkto kelio. Šiandien mažiau bus daugiau. Nepasiduokite norui pamokslauti ir demonstruoti savo pranašumą prieš draugus ar kolegas – tik lygybės ir teisingumo siekis šiandien dovanos sėkmę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Bandysite slėpti jausmų antplūdį, tačiau emocijos ims viršų. Nerimas, irzlumas ir nuolatinis nepasitenkinimas bus šios dienos palydovai. Bus sunku harmoningai išreikšti save, slogi vidinė būsena skatins veikti iš gynybinės pozicijos. Ketvirtadienį labai jautriai reaguosite į komentarus ir kritiką savo adresu, tačiau patys nevengsite išsakyti nuomonės apie kitus. Ieškokite būdų kokybiškai atsipalaiduoti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikėtinos puikios naujienos iš toli. Palanku tvarkyti juridinius reikalus ir klausimus, susijusius su aukštuoju mokslu, reklama. Šiandien galėsite pasigirti puikia nuojauta. Visų atsakymų ieškokite savo viduje, o ne išorėje – intuicija jūsų neapgaus. Palanku keliauti ir visapusiškai tobulėti. Nebijokite rizikuoti ir priimti netradicinius sprendimus. Ketvirtadienį pavyks išspręsti pinigines problemas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius