-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 22 d.

Kaip ir vakar, Mėnulis keliaus darbštaus, itin ištvermingai tikslo siekiančio Ožiaragio Zodiako ženklu, puikiai sutars su Venera Mergelėje, kai kuriomis kitomis planetomis.
Mergina su dviračiu.
Mergina su dviračiu. / Fotolia nuotr.

Diena puiki praktiškai, kruopštumo ir ištvermės reikalaujančiai veiklai, imtis ilgalaikių sveikatinimosi programų įgyvendinimo, pasirūpinti vyresniais, silpnesniais asmenimis, išreikšti dėmesį bei pagarbą viršininkams, atskleisti savo profesionalumą, išmanymą, pasirūpinti karjeros reikalais.

Savo jėgą turėtų pajausti moterys. Tinkamas laikas pasirūpinti moterų interesų atstovavimu – įvertinti kasdienį, rutininį, mažai matomą darbą namuose kaip lygiavertį pasiekimams sociume, nes be vieno negali būti kito. Emociniai pabangavimai labai tikėtini, tad pasistenkite išlaikyti jautrų santykį su kitais, venkite kaltinimų, juolab barnių.

Dienos nuotaikas geriausiai atitiks visi sidabro atspalviai – nuo melsvų iki perlamutrinių, puoškitės baltuoju nefritu ir sidabru. Maistui naudokite skystesnius produktus ir patiekalus, valgykite kuo daugiau įvairių sultingų vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus laikas drąsiai imtis karjeros reikalų – jūsų ilgalaikio, kruopštaus, nuoseklaus ir profesionalaus darbo rezultatai turėtų sulaukti įvertinimo – gal ir ne tokio, kokio tikėjotės, tačiau diena tinkama rimtiems darbams. Venkite konfliktuoti su viršininkais, priimti skubius toli siekiančius profesinius sprendimus, tačiau puikus laikas atsirinkti tai, kas jums svarbu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Imkitės to, kas jums išties svarbu, ką jau seniai siekėte įgyvendinti – tai sėkmingas laikas asmeninei savirealizacijai, meilei, šeimos santykių išgryninimui ir užtvirtinimui. Jausitės atsipalaidavę ir tuo pačiu pakylėti, keliantys sau aukštus idealus, siekiantys, kuo daugiau pažinti, suprasti, gilintis į dvasines tiesas. Tiesa, baimę veikti konkrečiai ir tikslingai teks nugalėti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Finansiniai, paveldėjimo, nekilnojamojo turto, statybų, teisiniai, ilgalaikių resursų užsitikrinimo, draudimo ir panašūs reikalai šiandien turėtų būti jums svarbiausi – imkitės rimtų reikalų, tarkitės su namiškiais, tėvais. Dar anksti pasirašinėti sutartis, investuoti, tačiau įvertinti, sutvarkyti tai, ką turite, bus tikrai verta. Būkite atsargūs su spaudimu iš išorės – turite savo galva.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sudėtingas, tačiau itin svarbus laikas, kuomet galite itin daug nuveikti puoselėdami tiek savo santykį su antrąja puse, jos paieškose, tiek ir susivokiant – o ką aš galiu duoti geriausio kitiems, kaip aš save pateikiu, ar galiu būti suprasta (-u). Puikus laikas mokytis, ieškoti informacijos, bendrauti su jums galinčiais padėti žmonėmis, ieškoti veiklos partnerių, kompetentingų specialistų, konsultuotis, tačiau prisiminkite ir pareigas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rimtų ir nuoseklių, daug ištvermės ir stiprybės, rimtų pokyčių kasdieniame gyvenime reikalaujančių darbų diena – imkitės rimtų pertvarkų namuose, darbo vietoje, tačiau bus itin svarbu pasirūpinti sveikata – puiki diena rimtai pradėti keisti gyvenseną, tai gali būti susiję ir su tuo, kad gali tekti pasirūpinti artimųjų gerove, rimčiau investuoti į tai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Džiugi, darbinga ir sėkminga diena, kuomet pavyksta, kad ir su didelėmis pastangomis, tačiau siekti ir pasiekti to, kas jums svarbu. Tiesa, teks pasistengti norint suderinti savo ir antrosios pusės, kitų žmonių interesus – kad ir kaip geranoriškai stengsitės, bus sunku suprasti tiek jums kitus, tiek kitiems – jus. Raskite laiko poilsiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Saulė baigia išeiti iš jūsų ženklo, mintys po truputį krypsta link to, kas jums svarbu realizuoti. Tiesa, finansiniai reikalai sunkiai planuojami, belieka rimčiau pasirūpinti tuo, kas jau yra – namais, artimaisiais, nekilnojamojo turto reikalais. Būsite itin šeimyniški, nostalgiški, jautrūs ir tuo pačiu gana konkretūs – imkitės to, kas neš ilgalaikės naudos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar dienelė ir Saulė žengs į jūsų ženklą, po truputį tenka daugiau išeiti į viešumą, peržiūrėti, pergalvoti tai, kaip save pateikiate, kitiems, kokią žinutę nešate. Dabar itin tinkamas laikas susitvarkyti kontaktus, informaciją, imtis mokslų reikalų, nusistatyti reikiamas gaires, suvokti ir bent jau sau aiškiai deklaruoti savo santykį su visuomene ir tuo, ką norėtumėte jos labui nuveikti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors viduje daug nerimo, emocinio pervargimo, įtampos, verčiančios jus rimtai pagalvoti apie poilsį ir atsiribojimą nuo informacijos, bendravimo srauto, turite proga rasti būdų net ir išliekant profesine prasme aktyviu šiek tiek praskaidrinti savo nuotaiką, atsikvėpti. Venkite išlaidauti, pasiduoti trumpalaikiam azartui, verčiau paieškokite sielos atgaivos vaikystės prisiminimuose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puiki, stipri diena, kuomet galite įgyvendinti itin daug to, kas jums svarbu – esate palaikomi tiek visuomenės, tiek ir tų asmenų, kurie jums yra svarbūs autoritetai. Brandinkite svarbius sprendimus. Gali tekti atlaikyti namiškių spaudimą – venkite konfliktuoti, tikrai rasite būdų sutarti, nors kai kurių idealistinių nuostatų gali tekti atsisakyti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei tik galite, skirkite šią dieną giliam poilsiui, atsiribokite nuo išorinės veiklos, bendravimo, skubos, įvairių reikalų tvarkymo ir išties giliau pažiūrėkite į savo poreikius, kelkite gyvenimo prasmės klausimus, ir imkitės tos veiklos, kuri ilgam stiprintų jūsų dvasią, leistų keisti ne tik save, bet ir išskleisti meilę, išgryninti svarbiausias jums vertybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors vidinių prieštaravimų yra, tačiau šios dienos jums itin sėkmingos veikti ir kuo plačiau pristatyti bei įtvirtinti tai, kas jums svarbu, ką esate nuveikę. Galvokite apie tai, kaip galėtumėte geriausiu būdu save realizuoti pasaulyje – tarkitės, eikite į viešumą, ieškokite partnerių arba pasitelkite jau turimus, konsultuokitės, tik būkite itin subtilūs ir atsargūs su piniginiais reikalais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius