-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 24 d.

Ketvirtadienis – rami ir stabili diena, puikus metas dalykinei veiklai. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta, palanku pirkti elektronikos prietaisus.
Rudens gėrybės
Rudens gėrybės / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ketvirtadienis puikiai tiks sveikatai stiprinti ir ligų profilaktikai. Kritiškai peržiūrėkite savo mitybos racioną, atlikite reikiamas korekcijas. Tai tinkamas metas keisti žalingus įpročius – bus lengviau pasiekti ilgalaikių rezultatų. Darbo aplinkoje galimi didesni nesklandumai – neskubinkite įvykių, ugdykite kantrybę. Galimos netikėtos piniginės įplaukos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien jūsų kūrybiškumui nebus lygių – leiskite asiskleisti savo autentiškumui! Puikiai eisis dalykiniai reikalai – gebėjimas susikoncentruoti ir ilgai dirbti ties užsibrėžtomis užduotimis, lems laimėjimus profesinėje srityje. Ketvirtadienį tinka organizuoti prezentacijas, skelbti reklamą, dalyvauti darbo pokalbiuose ar planuoti kitus reikšmingus susitikimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių Zodiako ženklo atstovams pavyks nemažai nuveikti. Norėsis švarinti, gražinti artimą aplinką. Tai tinkamas metas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta tvarkyti. Skirkite daugiau dėmesio šeimos nariams, dažniau įsiklausykite į jų poreikius, prašymus. Galimi netikėti susidūrimai su žmonėmis iš praeities.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienį Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia daug malonių atsitiktinumų – regis, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Tai puikus metas išvykoms, komandiruotėms, reklamai, įvairioms prezentacijoms. Šiandien bus lengva įsisavinti naują informaciją, gebėsite susikoncentruoti, kokybiškai atlikti prisiimtas užduotis. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis, nekilnojamuoju turtu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ketvirtadienį smulkių darbų ir rūpesčių tikrai netrūks, tačiau su viskuo puikiai susidorosite, dienos pabaigoje jausitės daug nuveikę. Šiandien gali išsispręsti piniginiai klausimai, tai geras laikas tartis, derėtis dėl geresnių sąlygų. Seksis Liūtams, siekiantiems profesinių aukštumų. Atkreipkite dėmesį į savo mitybos įpročius – pasistenkite išbraukti iš raciono netinkamus produktus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ketvirtadienį Mergelės zodiako ženklo atstovai gali būti kiek emocingesni, jautresni. Šią dieną verčiau rinktis tas užduotis, kurias galite atlikti patys vieni, dirbdami sau priimtinu greičiu. Itin palankus metas kūrybinių profesijų atstovams, taip pat statybų sektoriuje dirbančioms Mergelėms. Šiandien garsiau suskambės meilės tema, keliaujant gali užsimegzti intriguojančios pažintys.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai stabili ir rami diena. Šiandien daugelis dalykų vyks taip, kaip ir buvo suplanuota, o jei ir ištiks koks netikėtumas – tai tebus nereikšmingas menkniekis. Ketvirtadienis puikia tiks užduotims, reikalaujančioms nuoseklumo, ištvermės, didelės koncentracijos. Tai palanki diena dalykiniams susitikimams planuoti, kreiptis į autoritetus su prašymais ar pasiūlymais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien niekas netrukdys Skorpiono Zodiako ženklo atstovams siekti savo tikslų. Išlikite nuoseklūs, venkite šokinėti nuo užduoties prie užduoties. Ketvirtadienį turimos pažintys padės jums atverti reikiamas duris. Tinkamas metas kolektyvinei veiklai, bus lengva įsilieti į bet kokį kolektyvą. Bičiulių ir kolegų palaikymas taps labai svarbus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ketvirtadienį išryškės ambicijos, atrodys, kad galite kalnus nuversti. Tai palankus laikas Šauliams, siekiantiems karjeros aukštumų, galima tikėtis profesinių laimėjimų. Kūrybiškas požiūris ir originalūs sprendimai garantuos jums sėkmę ir pripažinimą. Šiandien tinka tvirtinti susitarimus, investuoti į visapusišką tobulėjimą, spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai itin sėkminga diena, ketvirtadienį gali išsispręsti nemažai svarbių reikalų. Šiandien Ožiaragio Zodiako ženklo atstovus lydės sėkmė – nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Itin palankus metas tolesnėms kelionėms planuoti, tarptautiniams santykiams, projektams plėtoti. Gali įvykti pelningi sandoriai. Šią dieną netrūks romantikos – tikėtinos intriguojančios pažintys.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien nestigs darbų, jei tam tikros užduotys pasirodys pernelyg sudėtingos, nebijokite paprašyti kolegų ar bičiulių pagalbos – jie mielai jus palaikys. Ketvirtadienį prireiks spręsti piniginius klausimus, tai palankus metas kreiptis dėl paskolų, tvarkyti mokesčius, draudimą. Skirkite daugiau laiko savo biudžeto organizavimui, objektyviai įsivertinti savo finansines galimybes.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dažniau įsiklausykite į aplinkinių dalijamus patarimus – šiandien jų pastabos bus labai taiklios. Tai gera diena bendradarbiauti, dalykiniams santykiams stiprinti. Parodykite nuošidų susidomėjimą kitais, papietaukite su kolegomis. Tinka tvirtinti susitarimus, galimi pelningi pardavimo ar pikimo sandoriai. Vakare galite sulaukti įdomių pasiūlymų – neatsisakykite pasižmonėti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius