Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 26 d.

Gyvybingas jautiesi tol, kol svajoji. Nepamiršk savo svajonių!
Svajonės
Svajonės / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Imkitės tik išties svarbių darbų ir atlikite juos kuo profesionaliau. Darbe šiandien būsite stebimi atidžiau nei įprastai, tad pasistenkite netinginiauti ir darbo metu užsiimti tik darbu ir niekuo daugiau. Pasibaigus darbo dienai, greičiausiai vis dar bus sunku atsipalaiduoti, kadangi gali užplūsti idėjos, susijusios su tolimesniu karjeros keliu. Neignoruokite jų - tai gali būti teisingi suvokimai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jausite aplinkinių pagarbą ir susižavėjimą jumis bei jūsų veikla. Tai palanki diena tiems, kurių veikla susijusi su mokymais, kelionėmis, organizavimu, leidyba. Taip pat neblogai klostysis ir meilės reikalai, kadangi priešingos lyties atstovus dominsite labiau nei įprastai. Galimos įdomios, kraują kaitinančios pažintys, tačiau šios nebūtinai bus ilgalaikės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nevienareikšmiška diena, kurios metu daug ką atrasite ir prarasite tuo pat metu. Pirmoje dienos pusėje bus svarbu atidžiai rinkti žodžius ir vengti aštrumo bei kritikos bendraujant su aplinkiniais. Norėsite išsakyti savo nuomonę bei nuoskaudas, tačiau tą daryti svarbu kuo ramiau. Antroje dienos pusėje nusimato staigios ir gana nemažos permainos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Santykių sferoje gali tekti ne tik nemažai aiškintis, bet ir gerokai pakoreguoti ateities planus, susijusius su jums brangiausiais žmonėmis. Pirmoje dienos pusėje venkite pažadų ir nenuoširdžių žodžių. Tai metas, kuomet bet koks melas bus išaiškintas itin greitai. Antrasis pusdienis atneš staigmenų, tad pasiruoškite galimiems pokyčiams, kurie yra būtini.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Svarbiausia dienos tema - pareigos. Gali tekti laiką skirti ne tam, kam norisi, o tam, kam reikia. Tvarkykite būtiniausius reikalus ir darykite tą kruopščiai, o malonumus bei laisvalaikį atidėkite kitai dienai. Kolegos jus stebės ypač atidžiai, todėl bet koks bandymas tinginiauti arba išsisukti nuo savo pareigų bus ypač greitai užfiksuotas ir sukritikuotas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Svarbiausius reikalus geriausia pradėti tvarkyti nuo 10 val. Tai gana aktyvi ir sunkiai suvaldoma diena, tačiau tuo pat metu ir nešanti nemažai palankių galimybių meilės bei asmeninės savirealizacijos sferose. Palanki diena tiek meilės pasimatymams, tiek susitikimams, susijusiems su darbais. Pasistenkite būti matomi, nebūkite vienumoje - ryškumas šiandien jums būtinas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Skirkite pakankamai dėmesio šeimos narių poreikiams, tvarkai namuose bei savo pačių emocinei būsenai. Dauguma norės daugiau laiko praleisti ramioje aplinkoje bei vengti bendravimo su tais, su kuriais nėra emocinio ryšio. Visgi, kad ir kaip besistengsite sudaryti sau ramią atmosferą, tačiau aplinka vis tiek atneš netikėtų situacijų. Tiesa, tai jus tik nudžiugins.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nusimato nemažai planuotų bei neplanuotų susitikimų, neišvengiamų pokalbių, santykių aiškinimųsi, susirašinėjimo bei skambučių. Vis dėlto ne visi pokalbiai gali praeiti sklandžiai, tad norint išvengti nemalonių situacijų, svarbu neleisti aplinkiniams įvelti jūsų į avantiūras, apkalbas bei susilaikyti nuo noro pasakyti, ką galvojate iš tikrųjų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dienos įvykiai skatins pagalvoti apie savo materialią gerovę bei apžvelgti asmeninę buhalteriją. Pasistenkite gyventi kuo sąžiningiau ir vengti net menkiausio sukčiavimo, o antrąją dienos dalį pasiruošti galimoms likimo dovanoms. Šios dovanos greičiausiai ateis kaip galimybės, tad reikės įdėti kažkiek pastangų. Galimai atrasite naują pajamų šaltinį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors diena nusimato dinamiška ir kartais net varginanti dėl pernelyg didelio tempo, tačiau tuo pat metu ji bus ir sėkminga, skatinanti asmeninį augimą. Palankus metas užsiimti naujais ir daug jėgų reikalaujančiais darbais, pradėti stambius projektus bei naujus mokslus. Išnaudokite palankų laiką tinkamai ir negaiškite laiko tuštiems pokalbiams ar panašiai nereikšmingai veiklai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Didžiulis dienos tempas, aplinkinių reikalavimai bei staigūs pokyčiai, kurie griaus jūsų dienotvarkę, vargins stipriau nei visuomet. Sukurkite sau visas sąlygas ramybei ir saugiai aplinkai, kurioje nebūtų tų, su kuriais įprastai nesutariate. Jei galėsite veikti savo ritmu ir užsiimti tik tais reikalais, kuriems esate pasiruošę, diena bus ne tik produktyvi, bet ir maloni.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kokių planų turite, pasistenkite juos įgyvendinti ne vienumoje, o pasitelkdami kolegų arba draugų pagalbą - tai leis judėti į priekį gerokai greičiau. Bendraminčių dėmesio išties nestokosite, o jų pasiūlymai gali būti itin naudingi, tad neužsidarykite nuo aplinkinių. Bendravimo dėka pasieksite puikių rezultatų, kurie džiugins ne tik šiandien, bet ir ateityje.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius