Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 29 d.

Mėnulis ir toliau keliauja Avino Zodiako ženklu ir šiandien vakare jungsis su čia pat esančiu šio ženklo valdovu Marsu, tad diena turėtų būti itin aktyvi, darbinga, kai galima išjudinti daug įstrigusių darbų.
Moliūgai
Moliūgai / 123RF.com nuotr.

Tiesa, komunikacija gali kažkur strigti, informacijos aiškumo irgi truks, gali padaugėti problemų dirbant su naujausiomis technologijomis, gali tekti spręsti neišspręstus ryšių palaikymo klausimus, taikytis prie aplinkybių keliamų reikalavimų.

Vėl po truputį daugėja pykčio ant aplinkybių, valdžios, taisyklių – susilaikykite nuo tuščiažodžiavimo, verčiau darykite tai, ką galite geriausio dabar su visa meile ir pagarba aplinkiniams, daugiau dėmesio parodykite tiems, su kuriais esate sutarę dėl darbų, pasistenkite kuo geriau vykdyti savo įsipareigojimus. Pavakarė palanki imtis išties svarbių darbų – tai dienos prieš pilnatį, kai Saulės ir Mėnulio energija kartu yra kylanti ir kelianti. Svarbu susikaupti ties tuo, kas svarbiausia, vengti blaškymosi.

Šios dienos nuotaiką geriausiai palaikys purpuro raudonos, alyvinės ir baltos spalvų drabužiai ar jų detalės, pasaugos džespilitas (geležingas kvarcitas), blizgūs nikeliuoti papuošalai.

Maistas šiandien turėtų būti itin kuklus – darbinei energijai palaikyti užtektų ir duonos su vandeniu, tad venkite apsunkinti save maistu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jums itin sėkmingo dienos, kuomet galite daug nuveikti ir jūsų darbai bus matomi, tiesa, jūsų ir tų, nuo kurių priklauso jūsų profesinė sėkmė, nuomonė apie tai, ko imtis, gali išsiskirti, tačiau venkite pykčio – pats metas ieškoti kompromiso. Bręsta pokyčiai ir finansinėje srityje, pasistenkite labiau atsižvelgti į antrosios pusės interesus, derėkitės, tarkitės, ieškokite naujų sprendimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors būsite linkę šiek tiek atsitraukti nuo pasaulio šurmulio, užsisklęsti ir ramiai pabūti su savimi, susivokti tame, kas vyksta, tačiau darbų, kuriuos reikia pabaigti liko, tai trikdo santykius su antrąja puse – grįžkite prie ankstesnių susitarimų, įgyvendinkite pažadus. Kad ir kaip norėtumėte eiti pirmyn, dabar metas žingsneliui atgal.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puiki diena imtis organizacinės veiklos, kuomet norisi suburti draugus, bičiulius ir pradėti vienokią ar kitokią veiklą. Tiesa, būtų labai gerai, kad ta veikla būtų daugiau susijusi su kažkokių susikaupusių problemų sprendimu, darbais, kuriuos reikia pabaigti, pertvarkymu, o ne naujais projektais. Galite pasijausti itin emociškai išsekę, bus sunku išlaikyti ramybę, tad pasirūpinkite sveikata, palankia aplinka, venkite rimtesnių finansinių sprendimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien turėtų teigiama linkme pajudėti jūsų darbo reikalai, būsite išties aktyvūs ir nusiteikę veikti, tačiau turėkite galvoje, kad gali vėl trikdyti ankstesnės sutarimo problemos – venkite ginčų, kategoriško savo nuomonės gynimo. Pasitelkite kūrybiškumą, pasistenkite išlaikyti giedrią nuotaiką, prisiminkite svarbiausius savo siekius.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pokyčiai darbe ir namuose verčia jus gerokai peržiūrėti tai, ko siekiate, kas jums asmeniškai svarbiausia ir tuo pačiu grįžti prie šeimos reikalų – vėl daug rūpesčių, veiklos, ypatingai susijusios su ryšių su užsieniu palaikymu, mokslais, žinių sklaida – visi apribojimai gali gana smarkiai atsiliepti jūsų sveikatai, tad derinkite visa taip, kad tiek jūs, tiek aplinkiniai liktų sveiki.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas stabtelėti ir įnešti aiškumo į savo norus, pomėgius, vaikų interesus, jų įgyvendinimą ir savo galimybes – tiek fizines, tiek finansines. Aplinkybės gali versti ieškoti kompromisų, gali kilti iššūkių imantis mokslo reikalų, siekiant palaikyti ryšius su užsieniu – pasiruoškite gerokai pakoreguoti savo planus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daug dėmesio ir kantrybės pareikalaus iš jūsų tiek jūsų antroji pusė, tiek ir darbo bei verslo partneriai, juolab gali skubiai tekti spręsti finansinius klausimus, grįžti prie klausimų, kuriuos seniai norėjote užduoti, ypatingai susijusių su šeima, gimine, šeimos nekilnojamuoju turtu, vertybėmis – gali tekti taisyti ankstesnių skubotų sprendimų pasekmes. Imkitės iniciatyvos, tik ramiai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Keistas laikas, kai esate tarsi ir stiprūs, darbų itin daug, tačiau juos darote ir padarote, tačiau įtampa didėja, svarbūs klausimai sunkiai sprendžiasi, esate linkę atsitraukti ir pasitraukti. Venkite radikalių sprendimų, lukterėkite iki kitos savaitės antros pusės, kuomet aiškumo bus daugiau. Galite sulaukti antrosios pusės, verslo partnerių akibrokštų – venkite ir tuo pagrindu daryti rimtus pareiškimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Itin džiugi, entuziastinga diena, kai būsite linkę imtis veiklos, kuri leistų jums parodyti save ir tuo pačiu pradžiuginti kitus – būsite itin linksmi, pilni humoro, norėsite kažką smagaus nuveikti ar tiesiog surengti varžybas, tačiau jus, ko gero, stabdys senos skolos. Įvertinkite savo situaciją ir veikite pagal aplinkybes, venkite per didelių krūvių, pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors jaučiatės stiprus, tačiau aplinkybės vėl pradeda po truputį jus spausti ir visų pirma būtinybė grįžti prie anksčiau nuveiktų darbų, įvykdytų pokyčių – tenka tiek taisyti, perrašinėti ankstesnius dokumentus, tiek iš naujo kažką keisti savo gyvenime, pertvarkyti darbo sąlygas, po truputį grįžta įtampa ir namuose. Teks pasistengti derinant profesinius ir namiškių interesus, juolab būsite linkę daugiau dėmesio parodyti pastariesiems, tačiau venkite spaudimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laukia itin aktyvi diena, kai būsite linkę imtis kuo daugiau veiklos, norėsite kuo daugiau nuveikti – jūsų entuziazmas pasiteisins, tačiau tik tuomet, jei grįšite prie to, ką reikia pakeisti, sutvarkyti, pabaigti. Juolab, bus sudėtinga derinti pertvarkymus namuose ir profesinius reikalus, gali tekti daug ką stabdyti, o darbe peržiūrėti idėjas, kurias siekiate įgyvendinti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vertybių klausimai gali iškilti šiandien gana aštriai – gali tekti skubiai spręsti senus skolų, finansinių įsipareigojimų klausimus, peržiūrėti susitarimus, sutartis. Ar tikrai visa tai, ko jūs siekiate, verta vienokių ar kitokių kompromisų? Visa tai kels daug emocijų, tad galutiniams sprendimams laikas dar neatėjo – venkite skubotų išlaidų ar finansinių operacijų, įsipareigojimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius