Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 7 d.

Antroji Mėnulio mėnesio diena, suteikianti galimybę tarsi iš naujo pažiūrėti į save, savo veiksmus, veiklas ir atsirinkti tai, kas labiausiai traukia, o kas atstumia, nors galbūt protas mums sako ir kažką kita.
Belmontas
Belmontas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Tai gana intuityvaus veiksmo diena, kuomet Mėnulis dar glaudžiai susijęs su Saule, tačiau jau įgyja savarankiškumo, pasimato iš už horizonto ir suteikia galimybę imtis veiksmų, tačiau ramiai, įsiklausant, pajaučiant situaciją ir tik tuomet priimant sprendimus.

Didžiąją dienos dalį, iki 17 val. 22 min. Mėnulis keliaus dar vis Svarstyklių Zodiako ženklu, tačiau nuo maždaug 8 val. ryto tai bus vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet priimami sprendimai, pirkiniai dažnai nuvilia lūkesčius, todėl vertėtų praleisti šią dieną gana ramiai, daugiau laiko skiriant bendravimui, santykių, įvairių teisinių dalykų aptarimui, deryboms, situacijos išsiaiškinimui, tačiau vengiant galutinių sprendimų ar aktyvių veiksmų.

Tam labiau bus tinkamas vakaras arba kita diena, jeigu tai iš tiesų gerai apmąstytas ir išdiskutuotas dalykas. Vakare, Mėnuliui perėjus į su paslaptimis ir galia bei seksualumu siejamą Skorpiono Zodiako ženklą, nuotaikos kiek keisis, gilės intuicija, noras jums rūpimus dalykus išsiaiškinti iki esmės, viską, ko imamės, daryti atiduodant maksimumą jėgų ir emocijų, bus sunku toleruoti paviršutiniškumą.

Turint galvoje, kad Saulė su Marsu bei Merkurijumi yra visai labai diplomatiškame, balanso siekiančiame Svarstyklių ženkle, gali kilti daug aistrų ir vidinių įtampų. Antra vertus, žemiškosios meilės ir grožio planeta Venera šiandien 14 val. 21 min. pereis iš to paties Skorpiono į optimistiškojo Šaulio ženklą, suteikdama daugiau filosofinio ir tolerantiško požiūrio į tai, kas vyksta, į vertybes ir santykius.

Šiandien palanku bus dėvėti raudonai rudos, terakotinės žemės arba tamsiai mėlynos spalvos drabužius, pasaugos hematitas su raudonomis gyslomis. Maistui rinkitės šakniavaisius ir patiekalus iš jų, žalumynus, daigus, mėsą pakeiskite grybais. būkite dėmesingesni tam, ką valgote – jeigu kažkoks produktas atstumia, atsisakykite jo ilgesniam laikui.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visa darbo diena itin palanki įvairioms deryboms, pokalbiams, bendrų reikalų aptarimui, situacijos, darbo rinkos analizei, įvertinimui, galimybių, resursų paieškai, tačiau susilaikykite nuo kažkokių naujų aktyvių veiksmų, nors aplinkybės gali spausti. Vakaras emociškai jums gali būti gana sunkus, gali kilti rūpesčių dėl finansų, saugumo, pasisaugokite pagundų, apginkite tai, kas jums brangu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laukia gana keista diena, kuomet tarsi norėsis nuveikti labai daug, tačiau aplinkybės gali tapti mažai jums pavaldžiomis, tad vertėtų šiek tiek labiau atsipalaiduoti ir užsiimti tik tuo, kas tarsi savaime gaunasi, ko iš tiesų labiausiai reikia jums ir aplinkiniams. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai – pajauskite, ko jūsų kūnui labiausiai reikia. Vakarą skirkite daugiau antrajai pusei ir jos interesams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būtų idealu, jeigu galėtumėte šią dieną tiesiog atsipalaiduoti ir daugiau pakontempliuoti apie tai, ką pastaruoju metu esate nuveikę ir kaip visa tai galėtumėte panaudoti tolesniems siekiams, ieškoti naujų galimybių ir idėjų, tik laikykitės toliau nuo pagundų. Vakare jau turėtų kilti noro imtis veiklos, tačiau, ko gero, bus malonesnė antrosios pusės kompanija. Išklausykite jos patarimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Namuose ir jums mieloje, sentimentus keliančioje aplinkoje, kartu su artimaisiais šiandien jausite gyvenimo pilnatvę ir prasmę, tačiau aplinkybės keičiasi, todėl pats laikas pagalvoti, aptarti kartu tai, kokiais savo namus, šeimą, santykius su jos nariais, tėvais ar giminaičiais norėtumėte matyti ateityje. Vakare būsite gana romantiškai nusiteikę, linkę imtis kūrybingos, tačiau naudingos veiklos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gera diena toliau tvarkyti, apgalvoti tuos reikalus, kuriuos norėtumėte sutvarkyti artimiausiu metu – ypatingai, jeigu tai su prekybos, paslaugų organizavimu, mokymųsi ar mokymu, žiniasklaida susijusi veikla – bendraukite, domėkitės, ieškokite galimybių, susidarykite bendrą situacijos vaizdą. Vakare norėsis daugiau dėmesio parodyti namiškiams ar leistis į romantišką nuotykį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Iki vakaro susilaikykite nuo pirkinių ar pagundos įsigyti kad ir, atrodytų, reikalingą dalyką, verčiau daugiau laiko skirkite savo resursų apskaitai ir biudžeto planavimui, nes išlaidų ar skubiai spręstinų su tuo susijusių reikalų artimiausiomis dienomis gali padaugėti. Vakarą gali tekti skirti naujų galimybių ir įvairių skubių reikalų tvarkymui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip norėsis imtis veiklos ir visiems įrodyti, kad išties daug galite, eikite tiesiu keliu pirmyn, pasistenkite kuo labiau atsižvelgti į aplinkybes, įvertinti jas, žmones, jų galimybes – šios dienos skuba gali atnešti tik galvos skausmo ir mažai rezultatų. Pasistenkite labiau atsipalaiduoti, o vakaras jau bus palankesnis priimti sprendimus, tik susilaikykite nuo noro paišlaidauti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbo diena jums dar bus gana sunkus laikas, gali trūkti jėgų ir pasitikėjimo savimi, tad daugiau laiko pabūkite ramioje, jums saugioje aplinkoje, daugiau laiko skirkite ir vidiniam darbui, situacijos kontempliacijai. Tuos darbus, kurie gali palaukti, atidėkite bent iki vakaro, nes Mėnuliui perėjus į jūsų ženklą gerokai atsigausite, pajausite palaikymą, pamatysite naujas galimybes.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena palanki susitikimams, pokalbiams su tais, su kuriais jus sieja bendros idėjos, projektai, su draugais, bičiuliais, rėmėjais – ieškokite galimybių įgyvendinti savo idėjas, mokslo atradimus, aptarkite turimus resursus, išsiaiškinkite situaciją. Nuo pietų turėtumėte pasijausti visai gerai, galiausiai pasijausite suprastais, tačiau dar anksti aktyvesnei veiklai – vakarą skirkite sau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesiniai reikalai pareikalaus viso jūsų dėmesio, tačiau, kad ir kaip atrodytų būtina, aktyviai veiklai laikas mažai palankus ir skubios iniciatyvos gali strigti, todėl pirmiausia bus svarbu gerai išsiaiškinti, apgalvoti, aptarti aplinkybes, o aktyvesnę veiklą atidėti kitai dienai. Vakaras palankus susitikimams su bičiuliais, rėmėjais, pokalbiui su draugais, nors vargu ar norėsite atverti dūšią.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Aplinkybės, atrodo, vers jus imtis veiklos čia ir dabar, jaudinsitės, ar tikrai galėsite įgyvendinti tai, ką esate sumanę, tačiau pasistenkite pajausti, ar tikrai viskas yra taip, kaip jums norėtųsi, kaip atrodytų geriausia. Venkite skubos, o prieš ką darydami – dar kartą pasitikrinkite. Vakaras, ko gero, pats pasiūlys išeitis ir darbai pradės judėti, pareikalaus iš jūsų susitelkimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vakarykščiai rūpesčiai tęsis – teks sukti galvą dėl turimų resursų ir jų panaudojimo, norėsis imti ir vienu ypu viską išspręsti, tačiau ar tikrai tai yra tai, ko norite, verčiau daugiau laiko skirkite apmąstymams, galimybių išsiaiškinimui – ko gero, turite slaptų, jūsų dėmesio laukiančių resursų. Vakaras suteiks išminties į situaciją pažvelgti filosofiškiau ir imtis idėjų kaip juos panaudoti paieškoms.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius