Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 11 d.

Ypatinga diena – Mėnulis per mažiau nei parą sujungs kitų penkių (Saulės, Merkurijaus, Veneros, Jupiterio ir Saturno) planetų paradą į vieną srautą Vandenio ženkle. Begalinis proto ir visuomenės aktyvumas, įtempta nervų sistema, tačiau veiksmo mažoka – už jį atsakingo Marso šioje kompanijoje trūksta, visi esame įkalinti prie ekranų.
Sausainiai ir kava
Sausainiai ir kava / 123RF.com nuotr.

Modernios, ryšių technologijos, virtuali erdvė – tai Vandenio sritis. Marsas Jautyje ragina veikti fiziškai, puoselėti sveikatą, tačiau kol kas galia ne jo pusėje. Šiandien paskutinioji Mėnulio mėnesio diena, tačiau, nors ir visiškai netinkama naujų darbų pradžiai, turėtų būti itin rezultatyvi viskam, ką reikia užbaigti, suderinti, sutvarkyti, pataisyti, o galbūt susitaikyti, atsiprašyti, atiduoti skolas, atsisakyti visko, kas jus vargina, sekina, apsunkina.

Vakare, 21.06 val., stos Mėnulio jaunatis – puikus laikas susitelkti ties gražiausiomis mintimis, pasvajoti apie tai, ko labiausiai trokštate. Jaunatis Vandenyje skatins daugiau minčių apie atsinaujinimą, mokslus, laisvę ir buvimą su kitais, bendrą veiklą – kokius save norėtumėte matyti šiose srityse?

Šiandien labiausiai tiktų dėvėti tamsių žemės spalvų drabužius, apsaugai labai tiks labradoras.

Diena itin tinkama askezei, susilaikyti nuo visko, kas perteklinio, kenkia kūnui ir sielai, tad ir maistas turėtų būti kuo paprastesnis, saikingesnis, natūralesnis, stenkitės valgyti atskirus produktus, o ypač namuose keptos duonos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus laikas prisiminti senus draugus, aptarti bendrus reikalus su bičiuliais, pasidžiaugti tuo, kas nuveikta arba tiesiog galų gale aptarti naujienas, pakalbėti apie gyvenimą. Daug bendravimo, kalbų gali kiek sutrukdyti jūsų suplanuotus darbus, tačiau bus svarbu išlaikyti teigiamą nusiteikimą ir dėmesį. Palanki diena atsisakyti žalingų įpročių, pasirūpinti savo kūno gerove.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesinių iššūkių ir laimėjimų diena – galimybių šiandien turėsite itin daug, tad prisiminkite viską, ką esate geriausio nuveikę, sukaupkite visą savo patirtį ir darbuokitės pabaigdami ankstesnius darbus ir ruošdami dirvą ateities planams. Tinkama diena pamatyti ir tai, kas jau atgyveno ir jus sekina fiziškai – skirkite daugiau dėmesio savo kūno poreikiams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Fiksuokite jums kylančias mintis, idėjas, jus pasiekiančią informaciją – tai laikas, kai jūsų protas itin aktyvus, matote labai plačiai ir tai, kas atliepia visuomenės poreikius. Informacijos ir matymo laukas kaip niekada intensyvus, tačiau iš to galėsite išauginti ateities darbus ir projektus. Svarbiausia raskite laiko poilsiui ar net tylos praktikai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ekstremalus laikas, pareikalausiantis iš jūsų ypatingų gebėjimų, atnešiantis ypatingų galimybių išmokti laisvės nuo aplinkos, prisirišimo prie svetimų nuomonių, spaudimo, autoritetų, tačiau tuo pačiu suvaldyti ir savo kūno poreikius, atsisakyti jus sekinančių įpročių, pasirūpinti sveikata – elkitės taip, kad pasijustumėte laisvi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kaip paversti santykius neįpareigojančiais ir tuo pačiu būti reikalingais pasauliui? Itin įdomi diena, kai teks labai daug savęs atiduoti kitiems ir tuo pačiu pajausti išties didelę bendravimo prasmę, pamatyti savo pastangų rezultatus ir perspektyvą. Svarbiausia – išlaikykite ramų santykį su visu tuo, kas vyksta, būkite sąmoningi bendraudami su tais, nuo kurių priklauso jūsų darbo vieta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbų labai daug, atsiranda vis naujų, tačiau, tikėtina, jaučiatės gana gerai, nes turite galimybę nuveikti tai, kas jums atrodo svarbu, o svarbiausia – pasiekti savo darbo rezultatų ir tuo pačiu išsilaisvinti nuo senų, jus varginančių įsipareigojimų, pamatyti naujas perspektyvas ir galimybes. Mažiau puikuokitės savo žiniomis, verčiau atsiverkite tam, kas nauja.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ypatinga savo galimybėmis diena, tačiau ar pamatysite jas, ar rasite kelius į laisvę? Pasistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti, atlikti tai, ką privalote ir išskleisti erdvę kūrybai, tai veiklai, kuri jus įkvepia, suteikia meilei sparnus. Ar tai aukštoji mada, ar diplomatija, ar namų šeimininkės pareigos – šiandien turite galimybę rinktis tai, kas geriausia jums.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savasties ir tapatybės paieškos šiandien turėtų tapti svarbiausia tema – grįžti prie šaknų, prisiminti vaikystės pasakas, brangius žmones ir įvertinti tai, ką esate gavę, sukaupę. Šiandien galite iš to pasisemti ypač daug. Kad ir kokie būtų santykiai su artimaisiais, šiandien vertėtų perlipti per savo ambicijas ir pamatyti galimybes, savo jėgą ir tuo pačiu laisvę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Naujos technologijos, ryšiai, draugai, mokslai ir begalinis informacijos srautas šiandien suteiks jums daug galimybių, tačiau bus labai svarbu pamatyti jas begaliniame informacijos sraute ir suvaldyti savo kūno poreikius, rasti pusiausvyrą tarp nuolatinio dėmesio prikaustymo prie informacijos šaltinių ir fizinio veiksmo – pajudėkite, išeikite į gamtą, raskite sveikesnio maisto alternatyvų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ypatinga diena pagalvoti apie uždarbį ir jo galimybes – viskas jūsų rankose, tiesiog lieka imti ir daryti. Tiesa, šiandien vertėtų pabaigti, atsikratyti to, kas jus stabdo, ir sudaryti sau sąlygas susitelkti ties tuo, kas jums svarbiausia ir tuo pačiu perspektyviausia, labiausiai reikalinga kitiems. Galbūt teks atsisakyti vienos kitos ambicijos, tačiau ar jos tikrai jūsų?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Absoliučiai jūsų jėgos diena, kokią išgyventi verta nuo iki – stebėkite, kas vyksta, semkitės energijos ir patirties iš visko ir žvelkite į perspektyvą. Tiesa, šiandien vertėtų skirti šiek tiek daugiau energijos ir atiduoti senas skolas, sutvarkyti namus, susitaikyti su artimaisiais, užsigydyti bent dalį vaikystės žaizdų ir ramiai sulaukti jaunaties. O tada jau išskleisti ateities svajones.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų vidinė gelmė šiandien sunkiai išmatuojama – nuostabi diena semtis iš jos gelmių stiprybės ir ramiai žiūrėti į viską, kas vyksta aplink. Tiesa, yra dalykų, kuriuos būtina atlikti, tačiau ar verta susipriešinti? Būkite atsargesni ką nors darydami, ypač vairuodami ar naudodami aštrius instrumentus, elektros prietaisus – verčiau paieškokite saugiausių alternatyvų, sutaisykite tai, kas gali tapti pavojaus šaltiniu, o vakare pasvajokite apie tai, kas jums svarbiausia.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius