Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 22 d.

Ką mums žada nauja diena?
Šaldytos uogos
Šaldytos uogos / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Linksmai prasidėjęs rytas bus apgaulingas. Jau apie vidurdienį prasidės įtampos, konfliktai ir būtinybė rinktis. Venkite ultimatumų ir kategoriškų pasisakymų, būsite linkę perdėti, pernelyg aršiai ginti savo nuomonę. Vakaras, deja, taip pat nedžiugins. Būsite irzlūs ir jausitės nepatenkinti savimi. Šiandien būtina derinti blaivų protą ir gyvą širdį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Seksis pasitelkus valią ir atkaklumą. Įtampa piką pasieks apie vidurdienį, tad nepamirškite papietauti, tai padės bent šiek tiek nurimti, susidėlioti mintis. Šiandien siekite taikos, venkite konfliktų – tai raktas į sėkmę. Jei vis tik nesusivaldysite ir pasiduosite agresijai, konfliktinė situacija užsitęs labai ilgai. Prireiks daug pastangų išspręsti šiam konfliktui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Svarbiausius darbus atlikite pirmos dienos pusėje. Popiet nuotaika subjurs, nesinorės su niekuo bendrauti, visi atrodys blogi, įtartini. Kursite keršto planus savo skriaudėjams ir būsite linkę į pasyvią agresiją. Jei nesugebėsite susitvarkyti su depresinėmis nuotaikomis vyraujančiomis antroje dienos pusėje, vėlai vakare galite išsilieti ant namiškių sukeldami konfliktą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien jūsų ir daugumos nuomonė labai išsiskirs. Jėgų, apginti savo poziciją, suteiks stiprus partnerio palaikymas, jis bus pagrindinis jūsų ramstis ketvirtadienį. Būtent partneris sugebės geriausiai patarti bei motyvuoti. Vakarop geriausia išjungti savo mobilų telefoną ir atsiriboti nuo intensyvaus bendravimo bei darbų. Kitaip didelė tikimybė, jog kolega ar draugas sugadins nuotaiką, sukels konfliktą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Labai ambicinga diena Liūtams. Darbo aplinkoje galite sulaukti daug pokyčių ir transformacijų. To priežastis, greičiausiai, bus susijusi su šeimynine situacija. Norėsis kalnus versti ir koncentruotis ties karjera, tačiau diena pareikalaus proporcingai paskirstyti energiją tarp darbų ir namų. Jei nesugebėsite to padaryti, kils sekinantis ginčas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Po pietų sulauksite nemalonių žinių. Greičiausiai tai bus susiję su giminaičiais. Ši informacija gali jus taip paveikti, jog iš esmės keisis jūsų pasaulėžiūra. Vaikai šiandien suteiks jėgų ir palaikys sudėtingose situacijose, kurių netrūks iki pat vakaro. Šią dieną bus sunku priimti teisingus, išmintingus sprendimus. Ypač susijusius su ateities perspektyvomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Niekur neskubėkite, pasistenkite nesinervinti dėl smulkmenų, būkite apdairūs. Didesnė traumų bei nelaimingų atsitikimų galimybė. Nors šiandien ypatingai patartina vengti konfliktų, tačiau jei vis tik atsidursite situacijoje, kurioje reikia gintis, elkitės drąsiai, narsiai kovokite už tai kas jūsų, nepasiduokite spaudimui ir kitų įtaigai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ir toliau išgyvensite dramas santykiuose. Plėšysitės tarp noro susitaikyti ir nesugebėjimo nusileisti, atleisti. Tai gali liesti tiek darbo, tiek meilės santykius. Kai suprasite, jog pats negalite rasti išeities iš šio chaoso, kreipkitės patarimo į bičiulį. Šios dienos patarimai labai vertingi, jie gali pagaliau atmerkti jums akis, padėti suprasti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būtina pasverti kiekvieną savo žodį ir veiksmą, nes kiekviena klaida ar neatsargiai išsakyta mintis gali būti ir bus panaudota prieš jus. Labai tikėtina, kad kažkas slapta jums kenkia, nuteikinėja kolegas prieš jus. Jei žinote, ar išsiaiškinsite, kas tai daro, drąsiai išrėžkite tiesą į akis, tačiau pasistenkite išsiaiškinti, kodėl žmogus taip elgiasi, o ne tiesiog aklai pulti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Netikėtai draugystė gali peraugti į romantiškus santykius. Gali užsimegzti kažkokie slapti romanai, santykiai. Bet kokiu atveju, tai labai aistringa diena, kuri, paprastai santūrius ir konservatyvius Ožiaragius gali išmušti iš vėžių. Emocijos ims viršų, o tai gali pridaryti tiek naudos, tiek bėdos. Diena taip pat labai palanki kūrybinei veiklai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šios nakties sapnai galėjo būti pranašiški ir jau šiandien atsispindėti jūsų realybėje. Intuicija ketvirtadienį bus nepaprastai stipri. Pasistenkite svarbiausius sprendimus šią dieną priimti vadovaudamiesi ja. Taip pat labai stipri įtaigos galia. Sugebėsite įtikinti net didžiausią skeptiką. Nepasiduokite arogancijai, jūsų idėjos negali visuomet būti pačios geriausios.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien norėsis ginčytis dėl visko. Jei ginčo nepradėsite jūs, tada kiti bandys jus į jį įvelti. Objektyvumas ir nešališkumas, gebėjimas matyti faktus yra šios dienos būtinybė. Kitaip susipainiosite ne tik kitų, bet ir savo pačių istorijose, nebesugebėsite atskirti kas tikra, o kas tik vidinių emocijų atspindys. Stenkitės matyti ne tik atskiras detales, bet ir bendrą reikalo vaizdą, kontekstą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius