Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados horoskopas: pavasario ir vasaros tendencijos kiekvienam Zodiako ženklui

Pirma horoskopų skiltis laikraštyje pasirodė 1930-ųjų rugpjūtį, kai astrologo R.H.Nayloro „The Sunday Express“ paprašė parašyti kelias prognozes princesei Margaret, rašo Whowhatwear.co.uk. Nuo tada praėjo beveik 90 metų, o horoskopai neprarado populiarumo. Jei žvaigždės gali suteikti mums kosminių įžvalgų, kas mes tokie, kad jas ignoruotume? Tad ką zodiakas gali pasakyti apie šių metų garderobą?
2018 m. pavasario ir vasaros tendencijos
2018 m. pavasario ir vasaros tendencijos / „Scanpix“/ SIPA / „Pixelformula“ ir Vida Press nuotr.

Beje, po to, kai R.H.Nayloro pranašystė apie „britų lėktuvą, atsidursiantį pavojuje“ tarp 1930-ųjų spalio 8 ir 15 d., išsipildė ir spalio 5 d. lėktuvas sudužo prie Prancūzijos, jam buvo pasiūlyta savaitinė skiltis „What the Stars Foretell“ (liet. „Ką pranašauja žvaigždės“).

Horoskopai ir šiandien tebėra skaitomi, ir, pasitelkus žvaigždes, populiaru nusakyti ne tik laukiančią sėkmę, meilę ar negandas. Tad ką Zodiakas gali pasakyti apie šių metų garderobą?

„The Sunday Times Style“ straipsnių redaktorė, „Material Girl“, „Mystical World: The Now-Age Guide for Chic Seekers and Modern Mystics“ autorė ir kosminio gyvenimo būdo platformos „The Numinous“ bei internetinės dvasinės mentorystės programos „Moon Club“ įkūrėja Ruby Washington išaiškino 12 karščiausių šių metų pavasario ir vasaros tendencijų kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas: didelės skrybėlės

Tai ženklas, valdantis galvą ir išsiskiriantis iš minios, todėl ekstravagantiški galvos apdarai pavasarį ir vasarą yra skirti būtent šiam Zodiako ženklui. Atėjus vasarai, visi Avinai taikysis į šiaudines skrybėles, kurios labiau primena skėčius, o dabar tiks ir spalvingi, plačiabriauniai variantai.

Jautis: „baisūs“ batai

Jautis supranta aukštąją madą, todėl „baisi“ avalynė gali būti ir kristalais puošti kroksai, sportiniai bateliai guminiu padu ar juodi bateliai, avimi su kojinėmis – šį pavasarį tinka viskas. Pristatydami šio pavasario kolekciją mados namai „Balenciaga“ ant podiumo išleido guminių pirštinių geltonumo „Crocsus“ su didžiule platforma. Galbūt Christopherio Kane'o sukurtų batų pora yra puiki pradžia?

Instagram ir Vida Press nuotr. /„Balenciaga“ kolekcijos pristatymas
Instagram ir Vida Press nuotr. /„Balenciaga“ kolekcijos pristatymas

Dvyniai: susikertančios spalvos

Susikertančios spalvos mirgėjo visuose pavasario kolekcijų pristatymuose – nuo alyvinės ir šviesiai geltonos iki fuksijos ir gelsvai oranžinės – ir Dvyniai bandys šiuos derinius. Šis Zodiako ženklas mėgsta derinti, tad jo atstovėms reikėtų ieškoti skirtingų spalvų viršutinės ir apatinės drabužių dalių, kad galėtų jas „sukirsti“, arba suknelės, kuri pabrėžtų dvi ar tris spalvas bei raštus.

Vida Press nuotr./„Diane Von Furstenberg“ 2017–2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Diane Von Furstenberg“ 2017–2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis

Vėžys: alyvinė nuo galvos iki kojų

Vėžiai šį pavasarį gali priimti savo ramiąją pusę ir didžiulę porciją alyvinės spalvos. Tokias sukneles ir kostiumus kūrėVictoria Beckham, o levandų spalvos megztinis buvo „Celine“ pažiba.

Vida Press nuotr./Kate Middleton
Vida Press nuotr./Kate Middleton

Liūtas: disco suknelės

Galbūt savo vakarėlių apdarus pakabinote į spintą iki kitų metų, tačiau Liūtai greičiausiai to nedarė. Moterys, gimusios po šiuo Zodiako ženklu, yra vakarėlių liūtės. Jos eina koja kojon su mada – turi gausybę drabužių su žvyneliais ir nuolat žėri, lyg eitų „Dior“ podiumu.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Christian Dior“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Christian Dior“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Mergelė: „prekybininko“ rankinė

Visi turi draugą, kuriam skambina kai pavagiamas telefonas, arba kai iš sąskaitos dingsta pinigai. Jei tokio neturite, išsiaiškinkite, kuris jūsų draugų yra Mergelė ir paskirkite tą asmenį atsakingu, į kurį galėtumėte kreiptis ištikus nedidelei krizei, nes Mergelės yra labai praktiški sutvėrimai. Tokie praktiški, kad šio ženklo atstovėms be galo patiko „prekybininko“ rankinės pritaikymas madoje.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Gucci“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Gucci“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Svarstyklės: puošnus džinsas

Kaip dar Svarstyklėms parodyti savo kūrybiškąją pusę, jei ne pasipuošti džinsu. „Tom Ford“ indigo mini sijonėlis ir derantis plačių pečių švarkelis yra būtent joms.

 „Scanpix“/ SIPA / „Pixelformula“ nuotr./„Tom Ford“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/ SIPA / „Pixelformula“ nuotr./„Tom Ford“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Skorpionas: išskirtiniai paltai

Jei kuris nors ženklas ir yra seksualus ir paslaptingas, tai Skorpionas, ir būtent todėl pavasarį Skorpionai rinksis tokio tipo paltus. Jie gali būti išsiuvinėti arba iškarpytais, tarsi kutais nusėtais, šonais (nuotraukoje kairėje), tačiau būtinai turės ką nors išskirtinio.

Vida Press nuotr./„Loewe“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
Vida Press nuotr./„Loewe“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai

Šaulys: sportiniai šortukai

Šortai netikėtai tapo pavasario kolekcijų hitu – „Off-White“, „Dolce & Gabbana“ ir „Chloé“ šlovino aptemptus, dviratininko stilių primenančius šortus, o „Louis Vuitton“ rinkosi šortus su gumytėmis ant juosmens. Šauliai garsėja savo sportiniu meistriškumu, tad šį pavasarį jiems derėtų išbandyti šortus, ypač atšilus orams.

A post shared by lindsaygreen (@lindsaygreen) on

Ožiaragis: oversized švarkas

Siuvėjai pavasariui parinko apdribusias proporcijas – rankas „praryjančios“ rankovės ir žeme besivelkančios kelnės. Kadangi Ožiaragiai visada yra viena koja biure, verta šį pavasarį atnaujinti jų darbinį garderobą ir į jį įtraukti oversized švarką, kurį galima užsimesti ant suknelės.

Vandenis: plastikiniai aksesuarai

Plastikiniai sutraukiami rankinukai, iki kelių siekiantys batai, tokie kaip „Chanel“, tikrai yra būtini šio sezono aksesuarai, tačiau kas išdrįs tokius dėvėti? Jei esate Vandenis, ženkite į priekį – juk jūs dievinate viską, kas yra futuristiška.

Vida Press nuotr./„Chanel“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Chanel“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Žuvys: plunksnos

„Marques‘ Almeida“ šių metų pavasario ir vasaros kolekcijoje pademonstravo paltą iš plevenančių plunksnų. Švelniai rožinės spalvos kuokštai suteikia minkštumo, švelnumo ir romantiškumo – tai tobulas viršutinis drabužis Žuvims. Šį sezoną į savo spintą įsileiskite viską, kas pūkuota.

Vida Press nuotr./„Marques' Almeida“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Marques' Almeida“ 2018 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius