-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 10 d.

Pilnas Mėnulis keliauja Skorpiono ženklu – tęsis viena sėkmingiausių, 17-oji, ciklo para, danguje visą dieną formuosis harmoningi aspektai. Puiki diena romantikai, santykių harmonizavimui, atpalaiduojančiam poilsiui, grožiui, intuicijos lavinimui, gilioms įžvalgoms. Tačiau intensyvias dienos energijas bus sunku kontroliuoti – lengviau pasiduoti troškimams, pagundoms, aistroms. Tiesioginį bendravimą ir susitikimus kol kas privalu atidėti, tačiau tai puikus laikas nuotoliniam bendravimui ryšių priemonėmis, laiškais. Dienos raktas – harmonija.
Vieniša mergina
Vieniša mergina / 123RF.com nuotr.

Šią dieną vaikai linkę slapukauti, sunkiau suvaldomi. Tinka su jais kartu mankštintis, užsiimti jogos praktika, sudominti paslaptingomis istorijomis, pažintine literatūra.

Vakare nestigs kūrybiškumo, seksis kruopštūs rankų darbai, reikalaujantys lakios fantazijos – geras metas marginti margučius. Šiandien seksis marginti įmantriais raštais, paslaptingais ornamentais, augaliniais motyvais, išgauti subtilų spalvų ir formų žaismą. Rytoj norėsis kur kas paprastesnių technologijų – pakaks ir vienspalvių. Vis dar labai palankus metas ne tik rinkti pirmąsias vaistažoles, tačiau ir sėti, sodinti vaistinių ir gydomųjų savybių turinčius augalus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sėkminga diena santykiams, partnerystei, įsipareigojimams, įžadams. Jeigu neseniai su kažkuo susipykote ir gailitės – puiki proga susitaikyti, žengti pirmą žingsnį arba priimti atsiprašymą. Šiandien valdys norai ir emocijos – venkite pernelyg spontaniškų sprendimų, neperženkite saugių ribų. Klausykitės širdies balso, tačiau pačius svarbiausius sprendimus atidėkite rytdienai. Ryt viskas gali atrodyti kitaip, lankys naujos mintys, įžvalgos – į Jūsų zodiako ženklą atkeliaus Merkurijus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiki diena žengti žingsnį svarbiuose santykiuose, pereiti į naują lygmenį, planuoti bendros ateities perspektyvas. Tačiau netinkamas metas neapgalvotiems, spontaniškiems žingsniams, nebrandiems sprendimams – šiandien sudėtinga suprasti savo norus, abejones, o impulsai ir pojūčiai gali klaidinti. Gera diena ieškoti sprendimų darnai ir pusiausvyrai santykiuose – šiandien pasiekti rezultatai, kompromisai ir susitarimai bus patikrinti ir ilgalaikiai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams labiau už visus ženklus šiandien aktualūs santykiai, meilė, romantika. Verta atsiverti bendravimui, naujoms pažintims – tikėtina sulaukti dėmesio, pastangų ir iniciatyvos užkariauti jūsų palankumą. Geras metas žengti naują žingsnį į priekį esamuose santykiuose. O netikę, perspektyvos neturintys santykiai dabar gali ir nutrūkti. Vakare bus nuobodu įprastoje aplinkoje – planuokite įdomesnį laiko praleidimo būdą, skirkite daugiau dėmesio antrajai pusei ir grožiui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiai šiandien bus mįslingi, susimąstę, trokš gilintis į nepažinius, paslaptingus dalykus. Tačiau neverta apkrauti savęs prisiminimais, gilinimusi į tai, ko jau neįmanoma pakeisti. Tai viena iš sėkmingesnių mėnesio dienų – palankiai dėliosis aplinkybės, tačiau gali pritrūkti stimulo aktyviai veikti. Ypač palankus bus vakaras nuo 20 val.– seksis produktyviai mąstyti, gilintis į dalykus, bendrauti, palaikyti ryšį. Lankys išmintingi sprendimai, vertingos įžvalgos, gali užsimegzti ar atsinaujinti pažintys.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norai šiandien gerokai viršys realias galimybes, kaip niekad norėsis ištrūkti ir pasidžiaugti laisve, nerūpestingu poilsiu. Vis tik privalu rinktis saugią aplinką, todėl suplanuokite kažką džiuginančio esamomis sąlygomis. Norėsis pokyčių, nedelsiant spręsti situacijas, greitų rezultatų, ypač santykių klausimuose. Širdies reikalai šiandien svarbesni už visus darbus – skirkite nuoširdaus dėmesio artimiesiems ir mylimiesiems, vaikams, mėgstamai veiklai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien svarbu nepaskęsti rutinoje ir pareigose, rasti laiko mėgstamai veiklai, grožiui, tobulėjimui. Tai širdies balso diena – ne laikas racionaliems apmąstymams ir šaltai logikai, juolab kad rytoj jau lankys visai naujos idėjos, šviežios mintys. Vakare lengviau pildysis norai, troškimai. Tai efektyvus metas minčių detoksikacijai, organizmo stiprinimui vaistažolėmis ir gydomaisiais augalais, regeneracijos procedūroms.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Harmoninga diena, tinkanti daugeliui prasmingų darbų, tačiau labiausiai – poilsiui, mėgstamai veiklai, pomėgiams, romantikai. Palankus metas apgalvoti paskutiniu metu išryškėjusias santykių aktualijas, harmonizuoti santykius, susitaikyti, nuoširdžiai pasikalbėti, ieškoti būdų tobulėti poroje, kartu augti ir pereiti į naują lygmenį. Galimas pagerėjimas esamuose santykiuose, tikėtinos ir naujos sėkmingos pažintys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ankstyvą rytmetį gali aplankyti įspūdingas sapnas arba vizija, o gal išsipildys noras ar svajonė – verta bent trumpam patikėti stebuklais. Šiandien vis dar paaštrėjusi intuicija – klausykitės vidinio balso, ypatingos įžvalgos lankys nuo 14 iki 16 val. Palanki diena bendravimui, ryšiams su įtakingais autoritetais, asmeninių santykių sustiprinimui – dairykitės palankių galimybių, išnaudokite aplinkybes. Vakare galima žinia, naujiena arba pažintis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Seksis kūrybiškai mąstyti ir bendrauti, diena nelabai tinkama pernelyg praktiškai, buitinei veiklai. Į vakarą sustiprės patys didžiausi norai, troškimai – bus sunku nustygti vietoje, ramiai išbūti namuose. Šįvakar rinkitės stipriai įtraukiančią veiklą, leidžiančią bent mintimis ištrūkti iš rutinos – puikiai tiktų detektyvinis romanas ar įtempto siužeto psichologinis filmas, ezoterinių dalykų studija, gilinimasis į žmogaus psichologijos ir būties paslaptis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams ši diena gali atnešti palankių galimybių, ypač antroje dienos pusėje. Svarbiems pokalbiams, virtualiems susitikimams, laiškams ir skambučiams taip pat tiktų būtent ši diena – geriau neatidėlioti svarbių ryšių kitai savaitei. Šiandien svarbu bent mintimis atitolti nuo slegiančių reikalų, atsikratyti įtampos, atsinaujinti fiziškai, emociškai ir dvasiškai. Tinka užsiimti pozityviąja savianalize, gilintis į psichologiją, domėtis mąstymo keitimo technikomis, keisti požiūrį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sėkminga diena imtis iniciatyvos. Jeigu pribrendo poreikis išjudinti santykius iš sąstingio, iniciatyva iš jūsų pusės būtų sveikintina – regis, kažkas tikisi jūsų dėmesio. Neverta nuleisti rankų ir siekiant finansiškai naudingo bendradarbiavimo – palanku dėti pastangas dalykiniuose santykiuose, inicijuoti sandorius, derėtis dėl palankesnių sutarties sąlygų. Gerai apgalvoti veiksmai ir ryžtingi žingsniai dabar gali atnešti sėkmę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Turininga diena, seksis daugelyje sričių. Puiki diena bendravimui, įsiliejimui į naujų bendraminčių grupę, realiems žingsniams ir veiksmams gražesnės ateities vardan. Verta skirti laiko apmąstymams, idėjų generavimui, užsirašyti prasmingas mintis, užsivesti idėjų dienoraštį – ryt jūsų ženklą jau palieka Merkurijus. Giliausios įžvalgos lankys vakare, nuo 20 val. Vakaras puikus dailiesiems amatams, kruopštiems rankų darbams – šiandien jūsų marginti margučiai bus dailiausi.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius