-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 2 d.

Didysis penktadienis bus kaip reta intensyvus, puikiai tinkamas visiems būtiniems darbams atlikti, ypač tiems, kurie reikalauja įžvalgos. Verta dėmesį nukreipti į ateities veiklą, puikus metas tiek planavimui, strategavimui, tiek ir nuosekliam savo planų įgyvendinimui.
Triušiukai
Triušiukai / 123RF.com nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus aktyviu, optimistišku, plėtrą ir teisingumą palaikančiu Šaulio Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule ir Venera Avine, tad puikus laikas imtis visų greitų naujų sprendimų reikalaujančių darbų. Ypač, jeigu tai veikla, susijusi su verslo plėtra, aukštuoju mokslu, pasaulėžiūra ir religija, žiniasklaida, sportu, pramogomis, kelionėmis ir laisvalaikio organizavimu.

Tiesa, būtų gerai, kad aiškiai žinotumėte ir suvoktumėte ką bedarą, nes mąstymas bus mažai konkretus – matysime visumą, tačiau detalės gali praslysti, tad tikėtinos klaidos, apsirikimai. Vertėtų kartkartėmis stabtelėti ir pasitikrinti. Venkite blaškymosi, nors emocijų ir ginčų pasaulėžiūrinėmis temomis dieną gali būti – pasistenkite į viską pažvelgti iš platesnės perspektyvos ir tolerantiškai.

Šiandien vertėtų dėvėti taurios raudonos, purpurinės, alyvinės bei baltos spalvų drabužius, apsaugos džespilitas (geležingas kvarcitas).

Maistas turėtų būti saikingas, atitinkantis griežčiausius pasninko reikalavimus – puikiai užtektų tik duonos su vandeniu, gabalėlio šviežio varškės sūrio.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena sėkminga įvairiai veiklai diena, tačiau labiausiai vertėtų užsiimti profesine veikla, jos pristatymu, darbu su kitais ir tuo pačiu idėjų auginimu – įžvalga šiandien bus kaip reta gili ir plati, tad vertėtų skirti kuo daugiau laiko apmąstymams, pasitarimams, tiesiog rimtesniems, pasaulėžiūrines, filosofines temas apimantiems pokalbiams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ši, kaip ir vakarykštė diena, turėtų būti dvejopa – viena vertus, būtina skirti laiko poilsiui, jėgų atstatymui, emociniam susibalansavimui. Geras laikas slapta atlikti vieną kitą gerą darbą, paaukoti lėšų labdarai, tačiau tai turi būti tik jūsų asmeninis, iš širdies plaukiantis sprendimas. Būkite atsargūs išlaidaudami, kliaukitės tik savo poreikiais, nes yra manipuliacijų, spaudimo pavojus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena sėkminga ir itin aktyvi diena. Didelę dalį savo dėmesio būsite linkę atiduoti kitiems – jūsų noras nuveikti kažką naudingo, įkalbėti veikti kartu, tiesiog parodyti daugiau dėmesio tiek verslo partneriaims, tiems, su kuriais norėtumėte daugiau bendrauti, o taip pat ir antrajai pusei gali tapti varginančiu, tad pasistenkite koncentruotis į pačią idėją, o žmonės ateis tie, kuriems to reikia.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Prieššventiniai darbai, noras susitvarkyti, sutvarkyti visus profesinius reikalus, pasirūpinti ir namais, ir artimaisiais verčia jus gerokai susiimti – šiandien gera diena pamatyti, kiek daug jūs galite, tik leiskite sau veikti ir mažiau sukite galvą, kas ką pasakys ar kaip įvertins. Būkite atsargūs su įvairiais manipuliuotojais, yra rizikos patekti į sektantų ar panašias pinkles.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ir vėl smagi dienelė, kuomet norisi nuveikti kažką tokio, kas įsimintų ilgam – didžiulis pasaulio tolių, judėjimų, gražaus gyvenimo ilgesys ir tuo pačiu optimistinis užsidegimas imtis veiklos čia ir dabar – bus kaip bus. Puikus laikas imtis organizuoti renginius, varžybas. Tiesa, galite sulaukti ir pasipriešinimo, ginčų iš draugų, kolegų pusės, tad būkite paruošę tvirtus argumentus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų darbinis nusiteikimas lieka tvirtas, tačiau kam skirti daugiau dėmesio – ruošai namuose ar profesiniams tikslams? Šiandien svarstyklių lentelę gali nusverti prieššventinė ruoša, noras išlaikyti tradicijas šeimoje, tačiau aplinkybės vers atlikti ir profesines pareigas – pozityvus nusiteikimas leis suderinti viską, o geras žodis leis pasimėgauti buvimu su mylimu žmogumi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daug šnekų, daug žinių, informacijos, būtinybės suderinti įvairiausius interesus – puikus laikas tiek įvairioms deryboms, partnerių, konsultantų, tiek ir asmeninės laimės paieškai. Jūsų guvumas, gebėjimas pasirodyti kitiems darys įspūdį, tad pasinaudokite galimybėmis ir parodykite save pasauliui drąsiai ir su meile. Tiesa, tik venkite kalbų apie ligas ir rūpesčius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbo ir uždarbio galimybių gausa pastarosiomis dienomis verčia jus suktis gana spėriai, juolab ir energijos, ir sveikatos užtenka. Tiesa, yra rizikos persidirbti, pereikvoti savo resursus, tad pasistenkite mažiau galvoti apie išlaidas ar pramogas, o apie tai, kaip rasti daugiau laiko aktyviam poilsiui, jėgų ir sveikatos atstatymui. Puikus laikas kūrybai, tik gal ankstoka ją viešinti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Be jokios abejonės, šios dienos jums išskirtinės – Mėnulis išryškina jūsų ženklą, tad jaučiatės puikiai, pasaulis jus palaiko. Tiesa, jūsų noras įtraukti į šį pasaulio šurmulį aplinkinius gali juos kiek gąsdinti, tad venkite noro priversti kitus gyventi pagal jūsų scenarijų – verčiau savo pavyzdžiu parodykite kaip galima išlaikyti džiaugsmą, gerą savijautą. Daugiau judėkite, sportuokite, šokite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors esate labai darbingi, tačiau šiandien esate linkę darbuotis vieni ir netgi pasislėpę nuo kitų, siekdami galimybės susikaupti, pasimėgauti akimirka ir tuo pačiu apmąstyti tai, kas vyko, susidėlioti planus. Puikus laikas ramiai prieššventinei ruošai, namų tvarkymui, tradicijų puoselėjimui, taip pat ir kūrybinei veiklai – leiskite sau tai ir pasijausite gerokai sustiprėję.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena itin aktyvi, kupina bendravimo, draugų, bičiulių, o gal ir visuomeninės veiklos diena – šiandien galite tapti visus apjungiančia ašimi, ypatingai jeigu reikia išspręsti kažkokį ne tik jums rūpintį reikalą – šiandien gebėsite į visas problemas pažvelgti plačiai, jūsų optimizmas padės įveikti visas kliūtis, o aktyvumas stulbins. Tiesa, įvertinkite, kad kiti gali turėti šiek tiek kitokį potencialą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Bandysite derinti savo norą prieš šventes idealiai sutvarkyti, išpuošti namus, pradžiuginti dėmesiu ne tik artimuosius, bet ir bendradarbius – viso to gali tapti per daug, gali tekti rinktis, tačiau aplinkybės klostysis taip, kad rasite būtinus sprendimus – telieka atsipalaiduoti ir daryti tai, ką kiekvienu momentu galite geriausio.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius