Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 20 d.

Štai ir penktadienis – smagaus šuolio į savaitgalį.
Soruolė
Soruolė / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį visų darbų startas bus lengvas ir greitas. Ko jau ko, bet gebėjimo tvarkyti dalykinius reikalus šiandien jums tikrai nepristigs. Turėsite daug progų pademonstruoti savo žinias ir erudiciją, sublizgėti kaip profesionalai. Tiesa, vakarop jėgos po truputį seks, pajausite pirmuosius nuovargio ženklus po dinamiškos ir aktyvios savaitės. Šį vakarą labiausiai atpalaiduos bendravimas su bičiuliais ar giminaičiais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį mintys vis dar suksis apie pinigus. Vis atrodys negana, ieškosite naujų būdų užsidirbti. Palepinkite save šiandien. Pasimėgaukite skania vakariene, SPA procedūromis ar įspūdingu pirkiniu. Negailėkite sau! Šią dieną Saulė įžengia į Jaučio zodiako ženklą – prasideda jūsų laikas. Grįžta jėgos ir įkvėpimas, pasitikėjimas savimi ir optimizmas. Vakarą geriausia leisti ramioje, pažįstamoje aplinkoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien teks blaškytis nuo vieno darbo prie kito. Ko gero, seks susitikimas po susitikimo. Tačiau Dvyniai mėgsta įvairovę ir pokyčius, todėl tokia sumaištis jūsų visai nevargins, anaiptol, gali net įkvėpti. Jei vis tik sugebėsite bent trumpam atsiriboti nuo išorinio šurmulio ir sustabdyti nuolatinį minčių chaosą, penktadienį labai aiškiai pajausite, ko norite iš gyvenimo, koks kelias yra tinkamiausias, ko jums trūksta iki pilnos laimės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasyvi diena, kuomet neverta pradėti nieko naujo. Šiandien galimas jėgų trūkumas ir apatija. Penktadienis nebus niekuo ypatingas, tiesiog plauksite pasroviui, per daug nesigilindami į aplinką ir aplinkinius. Darbų nebus daug, tad galėsite dirbti lėtai, niekur neskubėdami, nebus jokios įtampos. Diena tarsi skirta energijos kaupimui. Vakaras taip pat ramus, labiausiai tinkantis savianalizei ar giliam atsipalaidavimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien domins viskas, kas yra inovatyvu ir pažangu. Sėkmė aplankys tuos Liūto zodiako ženklo atstovus, kurių veikla susijusi su elektronika, informacinėmis technologijomis, mokslo sektoriumi, socialiniais, labdaros projektais. Tai geras laikas planuoti ateitį, keltis tikslus. Penktadienį norėsis būti tarp žmonių, labai svarbu bus jausti kitų palaikymą bei pritarimą. Vakare tikėtini įdomus renginiai, linksmos pažintys.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelių laukia labai sėkminga diena, ypač karjeros sferoje. Tiems kas ieško darbo ar naujų perspektyvų, ko gero, pasiseks. Tačiau svarbu bus veikti, būti ryžtingiems. Jei sėdėsite rankas sudėję ir lauksite manos krentančios iš dangaus, net tokia sėkminga diena gali praslinkti be apčiuopiamų rezultatų. Tinkamas laikas kelionėms svetur, juridinių reikalų tvarkymui, mokslams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienis – gana sėkminga diena Svarstyklių zodiako ženklo atstovams. Norėsis plėsti horizontus ir mokytis kažko naujo. Ypač geras laikas pradėti studijuoti užsienio kalbas. Verslininkai šiandien gali išvysti savo projektų progresą, gauti finansinės naudos. Tikėtina, jog seksis loterijoje, konkursuose. Apskritai, bus daug laimingų atsitiktinumų, tačiau tik nuo jūsų priklausys ar sugebėsite pasinaudoti susiklosčiusiomis progomis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienis vis dar gana kritiškas laikas Skorpionams, tačiau šiandien bus debesuota su pragiedruliais. Turėsite progų išspręsti įsisenėjusius konfliktus, rasti išeičių ramybės neduodančioms problemoms. Šią dieną partneriai bus jūsų tvirčiausia atrama. Kai pristigs jėgų patiems, jie išties pagalbos ranką. Būkite dėkingi, nepriimkite kitų pagalbos kaip savaime suprantamo dalyko.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Bus svarbu prisiminti, kad visuma susideda iš smulkmenų. Svarbus bus kiekvienas ištartas žodis, kiekviena mimika ir kūno kalba. Tai ypatingai aktualu jei darbo metu didžiąją laiko dalį tenka vienaip ar kitaip bendrauti su žmonėmis. Penktadienis, tinkamas laikas deryboms bei susitarimams. Tiesa, visi procesai susiję su reikalų užbaigimu gali sulėtėti. Tikėtini vienokie ar kitokie trukdžiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien, ko gero, neturėsite didelės pasirinkimo laisvės. Teks prisitaikyti ir susitaikyti su esama padėtimi. Ši diena tinkama peržiūrėti savo darbo metodams, juos tobulinti. Atmeskite viską, kas trukdo jūsų produktyvumui. Penktadienį labiausiai seksis intelektuali veikla, kur galėtumėte pritaikyti sukauptų žinių bagažą. Vakarą skirkite sveikatinimosi procedūroms, šiuo metu jos bus efektyvios.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Neskubinkite įvykių penktadienį ir viskas bus gerai. Aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Atrodys, tik spėjate apie kažką pagalvoti ir galimybės bei pasiūlymai jau beldžiasi į duris. Greitai ir efektyviai tvarkysite visus susikaupusius reikalus, jie nekels jums didelių sunkumų. Vakare daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams. Šiandien jie gali nudžiuginti savo pasiekimais ir laimėjimais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors buitinių rūpesčių netrūks, šiandien gebėsite išlikti pozityvūs. Sunkumus tarpusavio santykiuose pavyks išspręsti nuoširdžiai pasikalbėjus. Darbe taip pat netrūks visokiausių reikalų, norėsis žūtbūt viską suspėti iki savaitgalio. Nepersitempkite! Verčiau judėkite pirmyn lėtai, mažais žingsneliais, tačiau kokybiškai ir užtikrintai. Vakare gerai pailsėkite, laukia intensyvus savaitgalis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius