Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 30 d.

Labai įdomus laikas tęsiasi ir kiekvienas mūsų išgyvename tą ypatingumą savaip – be jokios abejonės, visų gyvenimuose pokyčių intensyvumas didelis, o, kaip žinia, būtent pokyčiai kelia žmogui daugiausia tiek vidinių, tiek ir išorinių problemų, jų labiausiai bijoma.
Braškės
Braškės / „Fotolia“ nuotr.

Šiandien tai itin jausis, nes Saulė jungiasi su staigių, radikalių pokyčių, naujovių, tačiau tuo pačiu ir su laisve bei draugyste siejama planeta – Uranu. Poreikis išsilaisvinti bus didelis, tačiau ir rizika sulaužyti tai, kas brangu taip pat. Bus itin svarbu išlaikyti atjautą, nuoširdumą.

Antra vertus, yra didelė rizika tapti patiklumo auka, tad susilaikykite nuo reikšmingesnių sprendimų, pirkinių, atidėkite rimtesnių dokumentų pasirašymą. Itin būkite atsargūs vakare, venkite didesnių susibūrimų, svetimų vietų, bendravimo su mažai pažįstamais žmonėmis.

Prisiminkite savo svarbiausius tikslus, siekius, aiškų perspektyvos matymą. Didžiąją dienos dalį Mėnulis keliaus aktyviu ir optimistišku Šaulio Zodiako ženklu, skatinsiančiu daugiau domėtis pasauliu, dvasiniais dalykais, filosofija, tolimais kraštais, tačiau jau 19 val. 16 min. pereis į žemišką, praktišką ir aiškias ribas brėžiantį Ožiaragio ženklą.

Iki to laiko nuo 16 val. 26 min. tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo rimtesnių darbų ar pirkinių. Vakaras geras imtis remonto, taisymų, žemės ir panašių darbų, reikalaujančių techninio, konkretaus mąstymo. Laikas taip pat tinkamas kurti planus, strateguoti veiklą.

Giedrią nuotaiką palaikyti padės ryškios, ypač auksinė geltona, geltonai oranžinė kartu su balta spalvos aprangoje, Saulės akmuo (avantiurininis lauko špatas) bei papuošalai iš baltojo aukso. Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų, aliejaus, taip pat patiekalų iš miežinių grūdų, perlinių kruopų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų gera diena pažinimui, atradimams, nuotykiams su draugais, kolegomis, bičiuliais, tačiau aplinkybės reikalaus labai didelio jautrumo, susivokimo, gebėjimo suvaldyti norą aklai pulti į kažkokią veiklą – yra tiek avarijų, techninių problemų, tiek ir apgaulių ar saviapgaulių rizikos. Vakarą praleiskite saugioje aplinkoje, venkite svaigalų, susilaikykite nuo pirkinių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Vidinio nerimo galite jausti labai daug, bus svarbu rasti, kaip jį prasmingai realizuoti. Būsite labai geranoriškai nusiteikę tiek pasaulio, tiek ir aplinkinių atžvilgiu, tačiau yra rizikos, kad bus pasinaudota jūsų atvirumu ir geranoriškumu. Antra vertus, per didelis įtarumas taip pat gali pakišti koją, todėl susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų. Vakare pasijausite tvirčiau, bet būkite atsargiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Penktadienį jums bus labai svarbu išlaikyti aiškų savo vertybių ir siekių matymą, toliau vystykite savo idėjas, sulauksite ir antrosios pusės ar verslo partnerių palaikymo, tačiau venkite didesnių šnekų ar bendravimo – tai gali gerokai emociškai varginti. Be to, jūsų jautrumas ir patiklumas bus didelis, todėl yra rizikos įklimpti į apkalbų, paskalų ar net melo pilnas istorijas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Su dideliu optimizmu nuveiksite daug darbų, tegu ir mažiau svarbių, tačiau būtinų. Gali kilti įvairių pagundų, tikėtina, kad sulauksite iš draugų, kolegų, visuomeninių organizacijų pasiūlymų, kurie gali jus vėliau įklampinti ilgam, taip pat ir finansiškai, į sunkiai sprendžiamas, apgaulingas istorijas, todėl šiomis dienomis susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų. Vakarą praleiskite su antrąja puse.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Optimizmo ir geranoriško nusiteikimo turite daug, diena tinkama spręsti įvairius su jūsų santykiais, laisvalaikiu, atostogomis susijusius klausimus, vaikų reikalus, taip pat vystyti kūrybines idėjas. Darbe būkite labai dėmesingi, tačiau venkite perdėto įtarumo – galite apgauti ar apsigauti iš visiškai, atrodytų, geranoriškų paskatų, galite sulaukti mažai lauktų pasiūlymų, tačiau dar anksti spręsti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Santykiuose su aplinkiniais esate labai jautrūs, atviri, tačiau tuo pačiu ir pažeidžiami. Dėl didelio geranoriškumo ir patiklumo galite tiek patys tapti svetimų ideologijų auka, tiek ir suklaidinti kitus – atsargiai, tačiau be perdėto įtarumo vertinkite jus pasiekiančią informaciją, susilaikykite nuo nuoširdaus noro ja dalintis – leiskite nusistovėti emocijų bangoms. Geriausiai jausitės namuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena jums bus gana džiugi ir sėkminga, ypač tvarkant jūsų asmeninius, vaikų reikalus, kažko mokytis, tačiau būkite itin atsargūs spręsdami rimtesnius, didesnės atsakomybės reikalaujančius finansinius ar verslo reikalus – yra rizikos pražiūrėti reikalingą informaciją ar patikėti melaginga, be blogos valios padaryti klaidingus sprendimus. Vakare likite namie.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena sėkminga veiklai namuose, įvertinti tai, ką paveldėjote, ką turite ir pagalvoti apie savo vertybes. Tai gali tapti svarbia atspara bendraujant su aplinkiniais, nes taip ir trauks pasiduoti puikybei ar perdėtam kuklumui. Esate atviri ir patiklūs, pilni gražiausių fantazijų, tačiau yra rizikos, kad pakliūsite į iliuzijų pinkles, tad susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų, pažadų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena diena, kuomet esate ryškūs ir matomi. Tai, žinoma, uždeda didelę atsakomybės naštą, tačiau šiandien diena jums sėkminga, ypač veiklai su informacinėmis technologijomis, perduoti informaciją. Tiesa, jūsų geranorišku dėmesiu aplinkiniams ir patiklumu, ypač susijusiu su sveikata, aplinkos kokybe, gali būti pasinaudota, tad būkite atsargesniais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dieną pasistenkite praleisti kuo ramiau. Atsiribojus nuo aplinkinių, galite sulaukti finansinės paramos ar taip reikalingo praktinio sprendimo, tačiau susilaikykite nuo tolesnių su tuo susijusių veiksmų, palikite laiko situacijos įvertinimui, mat šiandien bus didelė rizika apgauti ar apsigauti, tapti patiklumo suka, priimti klaidingą sprendimą. Vakare atsigausite, tik būkite jautresni kitiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų geranoriškumas trauks kitus – gera diena prisiminti draugus, plėtoti projektus ar ieškoti būdų spręsti daugumai rūpinčias problemas. Rimtesniems sprendimams laikas rizikingas – nors būsite itin atviri ir geranoriški, tačiau yra pavojus suklysti ar būti suklaidintais, todėl atidėkite rimtesnius pirkinius ar kitus su finansais susijusius sprendimus. Vakare likite saugioje aplinkoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate be galo atviri pasauliui, pilni pasitikėjimo tuo, ką darote ir savo siekiais, tačiau rizikos, kad kažkas gali pasinaudoti jūsų geranoriškumu, taip pat yra, todėl susilaikykite nuo pažadų, atidėkite rimtesnius reikalus, tikrinkite informaciją ir dokumentus. Veiklos gali būti labai daug, tačiau būkite dėmesingesni tiek kelyje, tiek ir darbuodamiesi su įvairia technika, laikykitės taisyklių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius