Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – balandžio 6 d.

Viktorijos Greviškienės sudarytos astrologinės prognozės.
Vafliai.
Vafliai. / Scanpix/Panthermedia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienio ryte galite jaustis kiek išsiblaškę. Norėsis skraidyti padebesiais ir svajoti apie gražesnį rytojų. Tačiau dienai įsibėgėjus, įsibėgės ir Avinai. Diena dovanoja puikias įžvalgas ir nuojautas. Visi darbai eisis sklandžiai be didesnių trukžių. Vakaras, ko gero, bus kupinas siurprizų ir malonių netikėtumų. Šį vakarą būtent jus būsite pramogų ir linksmybių iniciatoriais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rytas vis dar bus kiek niūrokas, bet įsidienojus nuotaikos kardinaliai keisis. Vėl tikėsite savimi. Visi atrodys geri ir linkę padėti. Optimizmas ir pozityvumas padės išspręsti bet kuriuos nesklandumus šiandien. Galite sulaukti kvietimų vykti į kelionę, o galbūt jus aplankys svečiai iš svetur. Bet kokiu atveju bus linksma. Labai palanki diena siekiantiems sportinių aukštumų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai viena netinkamiausių dienų narplioti sudėtingas santykių problemas. Tačiau šiandien puikiai pavyktų spręsti klausimus, susijusius su bendru biudžetu, bendromis išlaidomis. Nepaisant išmintingų ižvalgų ir gebėjimo taikliai įvertinti bet kokią situaciją, nenumatyti išoriniai trukdžiai stabdys darbus, svarbių projektų eigą. Jei galite, skirkite šią dieną ateities planavimui, perspektyvų nusimatymui, aktyvius veiksmus atidėkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte nuotaiką gadins nereikšmingos smulkmenos. Galite itin jautriai sureaguoti į kolegos išsakytą nuomonę ar duotą pastabą. Pirmąją dienos pusę geriausia atsidėti darbams ir pasistengti nesivelti į ginčus. Visus susitikimus, derybas planuokite jau po pietų – tai bus palankesnis laikas. Svarbiausia šiandien nebūti pernelyg kategoriškiems, kitaip darbo savaitė pasibaigs konfliktais, kurie, tikėtina, nusitęs net į savaitgalį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Svarbiausius darbus planuokite dienos pradžioje - tai sėkmingiausias laikas Liūto zodiako ženklo atstovams. Vis dar jausitės pakiliai, kils puikių kūrybinių sumanymų, sulauksite aplinkinių palaikymo. Antroji dienos pusė mažiau sėkminga, nuotaikos niauksis. Fokusas kryps ties praktiniais, finansiniais klausimais. Vakare galimi nesutarimai su vaikais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rytas gana pasyvus, tačiau kuo toliau, tuo sunkiau bus nusėdėti vietoje. Mergelės bus ypač kūrybingos ir aktyvios penktadieniui įsidienojus. Geras laikas pradėti sportuoti ar kitaip varžytis. Šiandien visiškai nebijosite konkurencijos, anaiptol – ji jus skatins. Daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams, stiprinti ryšį su jais. Penktadienį finansinės rizikos gali pasiteisinti. Galima net išbandyti laimę loterijoje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Susitikimus, svarbesnius darbus planuokite pirmoje dienos pusėje. Ryte vis dar būsite aktyvūs, linkę bendrauti. Puikus humoro jausmas padės pralinksminti ne vieną kolegą penktadienį. Vakarop vis labiau norėsis ramybės ir poilsio. Svajosite apie jaukų vakarą namuose. Tačiau partneris šiandien gali būti nusiteikęs visiškai priešingai. Teks ieškoti kompromisų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Problemos, susijusios su pinigais, vis dar bus aktualios. Daug energijos atiduosite spręsdami keblius finansinius klausimus šiandien. Gera žinia – viskas po truputį spręsis. Galbūt net pamatysite pirmuosius apčiuopiamus savo pastangų rezultatus. Vakare mintys vis dar suksis apie darbus, tikėtina, jog reikės dalyvauti dalykiniuose susitikimuose, tvarkyti svarbius dokumentus ar pasirašinėti reikšmingas sutartis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Azartiškos nuotaikos Šaulio zodiako ženklo atstovų neapleis ir penktadienį. Šiandien konkurencija jūsų negąsdins. Norėsis provokuoti savo oponentus, visaip išsišokti. Nereikėtų pervertinti svao jėgų. Juk sėkmė gali ir apleisti, tad pasitikėti vien ja - nėra išmintinga. Vakare laukia siurprizai kurių iniciatoriai greičiausiai bus vaikai arba mylimieji.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Niekur neskubėkite šiandien, visus veiksmus ir sprendimus gerai apgalvokite, pasitarkite su kolegomis ar šeimos nariais. Penktadienį Ožiaragio zodiako ženklo atstovams - mažiau yra daugiau. Dieną reikėtų pratempti įjungus minimumo režimą. O štai vėlus vakaras bus jau visiškai kitoks. Užlies jėgų anplūdis, vėl norėsis imtis ambicingų projektų, lyderiauti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Beveik visą penktadienį Vandenio zodiako ženklo atstovai išliks pakankamai aktyvūs. Jausite poreikį išreikšti savo mintis ir idėjas viešai. Draugai kaip visuomet bus jūsų stipriausias užnugaris ir ramstis. Artėjant vakarui darysitės vis pasyvesni. Tai, kas atrodė taip aišku ir svarbu, už ką žutbūt buvote pasiruošę kovoti iki paskutinio, po truputį praras prasmę. Norėsis nuo visko atsiriboti, pailsėti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ambicingi sumanymai neduos ramybės Žuvų zodiako ženklo atstovams. Darbas visiškai nevargins, atrodys, jog savaitė prabėgo neįtikėtinai greitai ir kad spėjote įgyvendinti tik mažąją dalį savo sumanymų. Nesijaudinkite – savaitgalis taip pat bus labai darbingas. Ko nespėjote per darbo savaitę, turėsite galimybę sėkmingai pabaigtį šeštadienį ir sekmadienį.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius