Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 18 d.

Baigiasi pirmasis Mėnulio mėnesio ketvirtis, prasideda didžiausio aktyvumo laikotarpis prieš pilnatį, tačiau šiandien ta diena, kuomet reikia į tai persiorientuoti, todėl gali būti nuotaikos kiek sudėtingesnės, bus svarbu išlaikyti optimizmą ir tikėjimą širdyje, nugalėti bet kokias blogio apraiškas ir savaitės darbus užbaigti taip, kad savaitgalį galėtumėte ramia sąžine išsiilsėti.
Kiaulpienių arbata
Kiaulpienių arbata / Vida Press nuotr.

Iki pietų, 11 val. 53 min., kuomet Mėnulis pereis iš kruopštumą, tvarkingumą, racionalumą palaikančio Mergelės Zodiako ženklo į diplomatiškąjį ir elegantiškąjį Svarstyklių ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet vertėtų susilaikyti nuo rimtesnių darbų, pirkinių, sprendimų priėmimo. Užtat puikus metas pabaigti tai, ką pradėjote, savaitės darbus, sudėlioti taškus, susitvarkyti – tiek informaciją, korespondenciją, dokumentus, tiek ir darbo vietą, išrūšiuoti įvairius daiktus, švarintis.

Nuo pietų nuotaikos keisis, tačiau dėl gana niūrios Mėnulio dienos verčiau imkitės paprastesnių darbų, venkite didesnių susibūrimų, diskusijų, derybų, mažai palankus laikas ir rimtesniems pirkiniams – atidėkite juos šeštadienio popietei, sekmadieniui. Vakare raskite laiko aktyvesniam poilsiui – sportui, šokiams, pasimėgavimui vasariškos gamtos teikiamais malonumais, kultūros renginiui.

Šiandien tiks dėvėti ryškius, įvairiaspalvius, ornamentuotus, netgi blizgius, aukso spalvos elementais margintus drabužius, puoškitės Saulės akmeniu (aventiurininis ortoklazas), rubelitu, rožiniu auksu. Maistui šiandien labiausiai tiks gaminiai iš rūgštaus pieno.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė puiki įvairiems daug kruopštumo, analitinių gebėjimų, kantrybės reikalaujantiems darbams, tačiau venkite pradėti kažką nauja, nebent tai kasdienė veikla ir galėsite pabaigti iki pietų – tvarkykitės, švarinkitės. Po pietų visas dėmesys nukryps į santykių palaikymą, bendravimo kokybę – puikus laikas parodyti savo diplomatinius gebėjimus, tik suvaldykite puikybę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Keistas laikas, kuomet viskas tarsi ir gerai, tačiau paslysti labai lengva, tad teks gana jautriai balansuoti ant noro pasipuikuoti tuo, ką turite, ką nuveikėte ar galite nuveikti ir nuoširdaus noro pasidžiaugti savo darbais, kūriniais, padėti kitiems. Ryte pabaikite savaitės ar pastarųjų dienų darbus, veiklas, nes po pietų laukia jau visai kiti, ko gero, seniai suplanuoti reikalai ir rūpesčiai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji dienos pusė jums gali būti gana sunki – labai jautriai reaguosite į tai, kas vyksta namuose, matysite visas problemas, tad bus itin svarbu pamatyti savo nuostatų svarbą vertinant visa tai, antraip aplinkybės gali gana skausmingai priversti jas pakeisti. Po pietų bus lengviau, pavyks labiau atsipalaiduoti, svarbu norėkite pamatyti ir pasidžiaugti šviesa, gamta, pasaulio grožiu ir aplinkiniais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte turėsite daug veiklos – geras laikas pabaigti sutvarkyti įvairius smulkius reikalus, pabaigti savaitės mokslus, sutvarkyti dokumentus, informaciją, korespondenciją. Jau po pietų visas mintis užims namų reikalai – trauks tėvų namai, vaikystės sentimentai, puikus metas daugiau laiko praleisti gamtoje, pabendrauti su artimaisiais, tik bus svarbu išlaikyti pozityvų požiūrį į aplinkinius.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite ryte susilaikyti nuo pirkinių, nebent reikia kažką pakeisti, perrašyti ar sutvarkyti su ankstesniais pirkiniais susijusius dokumentus, sutvarkyti sąskaitas. Atkreipkite dėmesį į su sveikata susijusią informaciją – gal pagaliau pavyks atsikratyti kai kurių baimių? Po pietų nuotaikos gana smarkiai keisis – teks daugiau bendrauti, imtis organizacinės veiklos, geras laikas iškylai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Veiklos nuo pat ryto turėsite gana daug, tačiau imkitės tik to, ką galite ar reikia iki pietų pabaigti, tvarkykitės. Gali tekti atlaikyti sudėtingą pokalbį, situaciją, susijusią su jūsų pasaulėžiūra. Po pietų galite susivilioti noru įsigyti kažką gražaus, elegantiško, kas padėtų pagerinti jūsų įvaizdį, tačiau susilaikykite nuo pirmo impulso, pagalvokite bent iki rytojaus popietės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Intensyvus vidinis darbas šiandien ryte gali padėti rasti svarbius atsakymus apie pastaruoju metu jus kankinančių problemų priežastis, išsiaiškinti santykius su namiškiais, paleisti vaikystės nuoskaudas. Venkite aktyvaus bendravimo, blaškymosi. Po pietų pasijausite tarsi naujai gimę, pasaulis nušvis kitomis spalvomis, bus lengviau veikti, išreikšti ir parodyti save – raskite laiko pramogoms.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasistenkite ryte sutvarkyti visus reikalus, atlikti visus darbus, rasti atsakymus į sunkius, jus jau seniai trikdančius klausimus ir rasti būdų pabėgti ten, kur galėtumėte jums priimtinoje, ramioje, tvarkingoje, saugioje aplinkoje pailsėti, atstatyti jėgas, peržiūrėti tai, ką pastaruoju metu darote, ko siekiate. Susilaikykite nuo reikalavimų kitiems ar kaltinimų sau, pažvelkite į situaciją plačiau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Iki pietų pasistenkite užbaigti, sutvarkyti visus darbo reikalus, atiduoti visas skolas ar atlikti įsipareigojimus, nes po pietų mintys bus jau visai kitur – laukia renginiai, susitikimai su draugais, tad gal verta užsidirbti laisvę bent jau nuo šių rūpesčių? Tiesa, koją pakišti gali šioks toks susikalbėjimo, informacijos trūkumas – verta išdrįsti tikslintis visais klausimais, tikrinti žinias.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Geras laikas išrišti įstrigusius, skausmingus klausimus, rasti atsakymus į jaudinančius klausimus, susitaikyti su mylimu žmogumi ar vaikais – padarykite tai ryte, nes po pietų gali užgriūti darbai ir priversti jus keisti planus. Energijos ir valios turite daug, tačiau venkite karščiavimosi, skubotų sprendimų, kategoriškumo, ypatingai sprendžiant finansinius klausimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Raskite laiko ryte susitaikymui su savimi ir namiškiais, antrąja puse, pabaikite pradėtus darbus, sutvarkykite dokumentus ar sąskaitas ir nusiteikite romantiškam savaitgaliui – dar šįvakar galite sulaukti malonių siurprizų iš sutuoktinio, o ir patys būsite linkę imtis bendros veiklos, tik svarbu išlaikykite saiką, džiugumą, venkite daryti spaudimo aplinkiniams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jeigu pastaruoju metu įvyko konfliktų su tais žmonėmis, kurie jums svarbūs – rėmėjais, globėjais, draugais ar bičiuliais, ryte vertėtų pasikalbėti ir pabaigti istoriją. Po pietų gali tekti skubiai spręsti su namais, nekilnojamuoju turtu ar draudimu susijusius klausimus, bus emociškai kiek įtemptas laikas, tad venkite kategoriškumo, skubių sprendimų, verčiau imkitės praktiškos veiklos, daugiau pajudėkite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius