Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 19 d.

Mėnulis senas, kartu su Saule keliauja Dvynių Zodiako ženklu, tačiau Saulė šiandien pradeda naują Saulės mėnesį, siejamą jau su Vėžio Zodiako ženklu (nors į jį pereis tik sekmadienį). Tai – pradžios – kūrybos, idėjų kėlimo ir apmąstymo diena. Dar pasilaikykite jas sau. Juolab ne tik Mėnuo senas, bet ir Merkurijus juda atgal, tad imtis naujos veiklos nepatartina.
Braškės
Braškės / 123RF.com nuotr.

Nors akcentuotas Dvynių ženklas skatins dalytis, ištartas ar parašytas žodis – taip pat veiksmas. Verčiau domėkitės, apmąstykite, apibendrinkite tai, kas vyko, ką turite, ko siekiate, kur ir kaip būtų galima eiti toliau. Gal yra jau pradėtų dalykų, kuriuos būtų galima pabaigti, pritaikyti naujoms aplinkybėms?

Diena itin tinkama peržiūrėti ankstesnę veiklą, pagalvoti, ko galima atsisakyti, užbaiginėti didesnius projektus, taip pat labai palanki prisiminti, atnaujinti ankstesnius ryšius, kontaktus – bendravimas kaip reta bus malonus. Jeigu jau imsitės veiklos, tai turėtų būti itin gerai suplanuota, paruošta ir žiūrima labai atsakingai.

Apskritai vertėtų atšvęsti pirmąją Saulės mėnesio dieną, tad surenkite sau šventę, bendraukite, vaišinkitės. Patartina pasmaližiauti saldžiais kepiniais su daugiau prieskonių, meduoliais, blyneliais su medumi. Puoškitės baltais, raudonų, auksinių atspalvių drabužiais, raudonu granatu (piropu).

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Bendrauti šiandien teks jums kaip reta daug – būsite malonus pašnekovas, sutiksite senus draugus ir meiles. Antra vertus, darbo laukia daug, tačiau sėkmingo, nors iššūkių netrūks. Palanku imtis seniai suplanuotų darbų ir pagalvoti apie tai, kaip dirbsite ir su kuo bendrausite toliau.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Imkitės žemiškų reikalų tvarkymo, peržiūrėkite, įvertinkite tai, ką turite, pergalvokite, kaip tai galite panaudoti, ką galėtumėte su turimu turtu, gėrybėmis padaryti, gal net kaip iš to uždirbti. Apskritai palanku diena pagalvoti apie uždarbį, pasidomėti idėjomis, kaip galėtumėte atnešti naudos pasauliui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena jums turėtų būti išskirtinai sėkminga, nes abu šviesuliai ir malonioji Venera keliauja jūsų ženklu, jau nekalbant apie tai, kad jūsų ženkle yra ir ilgokai čia užtruks perspektyvą rodantis Kylantis Mėnulio mazgas. Jūs būsite įdomūs, reikalingi, malonūs. Kaip jums pastaruoju laiku įprasta, su darbu bus kiek sunkiau tvarkytis, tačiau pavyks įveikti jau subrendusius reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Mėnuo prieš gimtadienį, juolab kad ir Mėnulis jau senas bei atbulai judantis jūsų ženkle ilgesniam laikui apsistojęs Merkurijus rodo, kad vis daugiau norėsis grįžti į save, apžvelgti, išbaigti tai, ką nuveikėte per metus, susitvarkyti, pailsėti. Peržiūrėkite ne tik savo gyvenimą, bet ir santykį su kitais, ar tai atitinka jūsų pasaulėžiūrą, kiek tai atitinka esminius jūsų poreikius.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Daugiausia dėmesio šiandien norėsite skirti draugams ir bičiuliams, daug bendrausite, prisiminsite senus draugus. Tiesa, jie gali iš jūsų pareikalauti daugiau jėgų ir energijos, negu jūs tikėsitės, tačiau šiokia tokia disciplina, darbo ir poilsio režimo peržiūra turėtų jus pastiprinti. Spręstis turėtų ir pastaruoju metu painoki finansinių išteklių klausimai, tačiau neskubėkite investuoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbai eisis sklandžiai, skirsite nemažai laiko maloniam bendravimui su kolegomis, prisiminkite kolegas, su kuriais anksčiau teko bendradarbiauti, palanku aptarti jūsų darbo perspektyvas. Vaikai ir mylimieji reikalaus dėmesio sau, gali tekti peržiūrėti savo santykį su jais, bendravimo modelius – palankus laikas pasikonsultuoti su psichologu ar kitu specialistu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiomis dienomis daugiausia dėmesio norėsite skirti atostogų planams, galvosite apie keliones, prisiminsite senus draugus užsienyje, tuos žmones, su kuriais keliavote, kuriuos buvote sutikę. Kita tema – tai daug emocijų keliantys santykiai su bendradarbiais, kasdieniai darbai, nesibaigiantys namų reikalai. Vis dėlto turėsite galimybę išspręsti vieną kitą pribrendusią problemą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Daugiau laiko norėsite skirti poilsiui, laisvalaikiui ir pramogoms, meilės ir pinigų reikalai taip pat jums bus kaip reta aktualūs. Gali tekti prisiminti senus ryšius, ankstesnes patirtis. Palankus laikas imtis finansinių išteklių, peržiūrėti turimus, pagalvoti apie perspektyvius. Galbūt verta kartais imtis ryžtingesnių žingsnių?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien pagrindinį dėmesį skirkite savo partneriui ar partnerei – iš tiesų būsite pasirengę atiduoti kitiems visą savo dėmesį, meilę ir palankumą. Labai tinkamas laikas peržiūrėti tai, kaip save pateikiate kitiems, kaip bendraujate, prisiminkite ankstesnes partnerystes. Palankus laikas konsultuoti ir konsultuotis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kasdieniai darbai, reikalai, santykiai su pavaldiniais užims visą jūsų dėmesį. Darbo vietoje būsite itin malonus, daug dėmesio skirsite maloniai atmosferai kurti. Palankus laikas daugiau dėmesio skirti sveikai gyvensenai, pasirūpinti aplinkos, darbo sąlygų kokybe, švara.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visą savo dėmesį norėsite skirti atsipalaidavimui, laisvalaikiui, laisvalaikio pomėgiams, savęs realizacijai, džiaugsitės pasaulio grožiu, vaikais. Imkitės kūrybos, aplankykite parodą, koncertą, surenkite romantišką vakarą mylimam asmeniui arba smagų vakarėlį su vaikais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Namai taps jums poilsio ir gėrio oaze, norėsite būti, bendrauti su artimaisiais, pasirūpinti namų įranga, papuošti juos, tvarkytis. Palankus laikas prisiminti tai, kas buvo gera, aplankyti seniai matytus giminaičius, tėvus, apdovanokite juos savo dėmesiu. Pasikalbėkite apie savo protėvius, giminės istoriją, tradicijas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius